PRP: 64.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
51.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cunoasterea feminina

Format
137x200
Număr pagini
400
Editura
Litera
Autor
Mary Filed Belenky,
Blythe Clinchy,
Nancy Goldberger,
Jill Mattuck Tarule
Anul publicării
2022
ISBN
9786063396229

Rezumat Cunoasterea feminina - Blythe Clinchy, Jill Mattuck Tarule, Mary Filed Belenky, Nancy Goldberger

Cunoașterea feminină este un studiu clasic al psihologiei feminine, publicat pentru prima dată în 1986, în centrul căruia se află femei obișnuite care își regăsesc glasul și îl folosesc ca să câștige controlul asupra propriei existențe. În viața de zi cu zi, dar și în cea profesională, femeile tind să simtă că nu sunt ascultate, deși au ceva important de spus. Probabil că stereotipul larg acceptat, că femeile gândesc emoțional și intuitiv, a încurajat deprecierea contribuțiilor „sexului slab“, cunoașterea intuitivă fiind considerată mai puțin valoroasă decât cea obiectivă. Autoarele acestui volum și-au propus să examineze modalitățile de cunoaștere specific feminine și au realizat interviuri cu 135 de femei cu vârste între 16 și 60 de ani, din medii culturale și economice diferite, în urma cărora au identificat cinci perspective diferite din care femeile văd realitatea și trag concluzii despre adevăr, cunoaștere și autoritate.
Detalii produs
Despre Blythe Clinchy
Blythe Clinchy
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Blythe Clinchy inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Blythe Clinchy se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Blythe Clinchy. Fiecare carte scrisa de Blythe Clinchy este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Blythe Clinchy in categoria Blythe Clinchy astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Jill Mattuck Tarule
Jill Mattuck Tarule
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jill Mattuck Tarule inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jill Mattuck Tarule se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jill Mattuck Tarule. Fiecare carte scrisa de Jill Mattuck Tarule este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jill Mattuck Tarule in categoria Jill Mattuck Tarule astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mary Filed Belenky
Mary Filed Belenky
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mary Filed Belenky inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mary Filed Belenky se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mary Filed Belenky. Fiecare carte scrisa de Mary Filed Belenky este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mary Filed Belenky in categoria Mary Filed Belenky astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Nancy Goldberger
Nancy Goldberger
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nancy Goldberger inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nancy Goldberger se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nancy Goldberger. Fiecare carte scrisa de Nancy Goldberger este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nancy Goldberger in categoria Nancy Goldberger astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Carti psihologice

Terapie 1 la 1 cu sinele tău

Terapie 1 la 1 cu sinele tău

PRP: 59 Lei

39.9 Lei

Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei

38.9 Lei

MANIFEST

MANIFEST

PRP: 49 Lei

29.9 Lei

Pachet Andreea Săvulescu

Pachet Andreea Săvulescu

PRP: 104 Lei

32.9 Lei

Corpul nu uita

Corpul nu uita

PRP: 37 Lei

19.9 Lei

Mitul normalitatii

Mitul normalitatii

PRP: 89 Lei

58.75 Lei

Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei

19.5 Lei

Povestea ta a început demult

Povestea ta a început demult

PRP: 49 Lei

33.9 Lei

Atomic Habits

Atomic Habits

PRP: 55 Lei

36.9 Lei

Uneori castigi, uneori inveti

Uneori castigi, uneori inveti

PRP: 39 Lei

19.85 Lei

Constelatiile familiale

Constelatiile familiale

PRP: 37 Lei

19.9 Lei

PRP: 64.9 Lei

51.9 Lei