Anca VlaicuBogdan RatiuCristina CerganDiana IacobStefania Ciobanu

Cum e corect?

Ghid practic de limba romana, conform DOOM3
PRP: 55 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
52.25 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cum e corect?

Format
200x260
Număr pagini
280
Editura
Paralela 45
Autor
Bogdan Ratiu,
Cristina Cergan,
Diana Iacob,
Anca Vlaicu,
Stefania Ciobanu
Anul publicării
2023
ISBN
9789734737857

Rezumat Cum e corect? - Bogdan Ratiu, Stefania Ciobanu, Diana Iacob, Anca Vlaicu, Cristina Cergan

Cum e corect? Ghid practic de limba romana (conform DOOM3): fonetica, ortografie, lexic, morfologie, sintaxa, punctuatie

 

Cum este organizat ghidul?

Volumul contine 20 de capitole, acoperind sistematic si esentializat conceptele din gramatica.

 

Cum este structurat fiecare capitol?

• porneste de la exemple din realitatea imediata, de la experiente de comunicare din viata de zi cu zi;

• sunt sintetizate principii, teorii, norme de utilizare a conceptului plecand de la DOOM3, gramaticile publicate recent, precum si confruntand mai multe dictionare si volumele de gramatica existente;

• serii de exercitii care acopera cat mai multe posibilitati de exersare a limbii;

• sunt inserate si secvente de interes pentru cititor: informatii inedite despre anumite notiuni ale limbii, aspecte din comunicarea in mediu digital si greseli frecvente de semantica sau exemple de calc lingvistic;

• cuprinde exercitii de producere de text cu aspectele vizate si exercitii de dictare;

• contine o secventa de autoreglare a invatarii.


Cui se adreseaza acest ghid?

• elevilor de gimnaziu (clasele V-VIII) din clase cu predare in limba romana;

• elevilor de gimnaziu (clasele V-VIII) din clase cu predare in limba maghiara sau in alte limbi ale minoritatilor nationale;

• elevilor de liceu din clase cu predare in limba romana, in limba maghiara sau in alte limbi ale minoritatilor nationale; celor ce se pregatesc pentru admiterea la Facultatea de Drept, la Academia de Politie, la Scoala de Agenti de Politie, la Scoala de Agenti de Jandarmi etc.


Avem convingerea ca acest ghid poate contribui semnificativ la modul in care invatam sa scriem si sa vorbim in limba romana in orice context. De asemenea, speram, pe de o parte, ca va insoti in paralel studiul limbii de la scoala, iar, pe de alta parte, ca va putea fi o carte la care orice vorbitor al limbii romane sa se intoarca pentru a avea o mai mare certitudine in exprimare datorita explicatiilor si aplicatiilor oferite.

Detalii produs
Despre Bogdan Ratiu
Bogdan Ratiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Bogdan Ratiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Bogdan Ratiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Bogdan Ratiu. Fiecare carte scrisa de Bogdan Ratiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Bogdan Ratiu in categoria Bogdan Ratiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Stefania Ciobanu
Stefania Ciobanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stefania Ciobanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stefania Ciobanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stefania Ciobanu. Fiecare carte scrisa de Stefania Ciobanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stefania Ciobanu in categoria Stefania Ciobanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Cum e corect?
Despre Diana Iacob
Diana Iacob
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Diana Iacob inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Diana Iacob se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Diana Iacob. Fiecare carte scrisa de Diana Iacob este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Diana Iacob in categoria Diana Iacob astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Anca Vlaicu
Anca Vlaicu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anca Vlaicu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anca Vlaicu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anca Vlaicu. Fiecare carte scrisa de Anca Vlaicu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anca Vlaicu in categoria Anca Vlaicu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Cum e corect?
Despre Cristina Cergan
Cristina Cergan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina Cergan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina Cergan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina Cergan. Fiecare carte scrisa de Cristina Cergan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina Cergan in categoria Cristina Cergan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-22%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 6.63 Lei

Cumparate impreuna cu Cum e corect?

PRP: 55 Lei

52.25 Lei