Dr. Deepak ChopraGelong Thubten

Cartea bogatiei interioare - Ghidul unui calugar pentru a fi fericit

PRP: 88 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
35.9 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

Format
130x200
Număr pagini
224
Editura
Bookzone
Autor
Gelong Thubten
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008539
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Cartea bogatiei interioare - Ghidul unui calugar pentru a fi fericit - Dr. Deepak Chopra, Gelong Thubten

Cartea bogatiei interioare


”Ca să obții bogăție cu adevărat genul de bogăție care dă sens și valoare vieții trebuie să-ți bazezi existența zilnică pe generozitatea spiritului. Restul lucrurilor pe care ți le dorești vor veni și ele de bunăvoie.” – Deepak Chopra


Închide ochii și imaginează-ți pentru o clipă... cum ar fi să ai totul?

Să ai absolut tot ce îți dorești – bani, iubire, sănătate, vacanțe de vis. Oare atunci ai fi un om fericit?


Deepak Chopra vine cu o alternativă la fericirea efemeră și la bogăția materială, care îți oferă o recompensă de câteva secunde și te condiționează să vrei mereu mai mult, și mai mult. Cartea bogăției interioare nu este o carte tipică de dezvoltare personală și nici una care să-ți ofere minuni peste noapte. Dimpotrivă, este o carte care revelează prosperitatea în toate formele ei – acel gen de bogăție care dă sens și valoare vieții tale. O bogăție ce izvorăște din interior și se materializează în exterior, cu puterea gândului și a intenției.


Este o carte care pune accentul pe spirit, pe ceea ce ești, nu pe ceea ce deții. Conform credințelor orientale, fericirea sublimă și împlinirea personală pornesc din interior, nu sunt un rezultat al lumii înconjurătoare. Iar autorul își conturează întreaga lucrare în jurul procesului de introspecție, de meditație, de aliniere trup-minte-suflet, astfel încât să descoperi cu fascinație că în adâncul ființei tale există resurse infinite, un potențial ce așteaptă să fie exploatat și o putere incredibilă de a-ți îndeplini cele mai profunde dorințe.

Cartea este potrivită pentru tine dacă:

 

  1.  Simți că ți-ai pierdut busola și nu te mai regăsești;
  2. Ți-ai propus să te oprești din alergatul fără sens și să înveți să te asculți cu adevărat;
  3.  Vrei să umpli rezervorul financiar fără să-l golești pe cel sufletesc;
  4. Nesiguranța și teama vremurilor actuale îți dau insomnii;
  5. Simți că nu mai ai energie și faci totul din inerție;
  6. Vrei să descoperi metode spirituale prin care poți atrage prosperitatea și adevărata bogăție
  7. Vrei să-și regăsești energia si bucuria de a trai.Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit


Pornește în cea mai importantă călătorie, spre sinele tău, cu o carte motivațională inedită.

Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit, de Gelong Thubten, te va ajuta să îți eliberezi mintea de griji, regrete și gânduri negative și îți va arăta calea spre pacea interioară și fericirea adevărată.


Tradusă la editura Bookzone după titlul original

A Monk's Guide to Happiness, acest ghid se distinge în categoria de cărți motivaționale datorită stilului călduros și înțelept al autorului.DESPRE CARTE

Ești față-n față cu o carte motivațională, propriul tău ghid practic de meditație și mindfulness, un ghid accesibil și ușor de înțeles. Într-un secol atât de agitat în care omenirea traversează o stare continuă de neliniște, căutarea fericirii pare fără sfârșit.


Viața ne consumă pe interior și ne pune piedici ostile, iar o soluție în acest sens este să adaugi în biblioteca ta o carte de dezvoltare personală și motivațională care nu te va lăsa indiferent.


„Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” vorbește despre blocajele din calea dezvoltării personale, despre grijile care nu ne lasă să ne controlăm singuri viața, despre cum ne irosim o mare parte din resursele interioare pe lucruri superficiale, materiale, care nu fac decât să ne distrugă sufletul.


Citind această carte vei realiza că nu timpul rezvolă lucrurile, ci noi suntem cei care trebuie s-o facem.

Nu-ți poți trăi viața în compania celor mai dureroase gânduri și amintiri. Prin această carte Gelong Thubten îți arată calea de scăpare, ca de la suflet la suflet, pentru a cădea la înțelegere cu propria minte.

Scrierile autorului te vor provoca să nu mai aștepți o răsplată imediată sau o fericire care se naște instant din superficialitate.


Thubten îți arată în cartea „Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” beneficiile meditației și calea către pacea interioară combinând experiența personală, tehnologia, psihologia și știința, surprinzător pentru un călugăr.

O carte motivațională ca o lecție complexă despre fericire la finalul căreia vei scapa de temeri și îți vei trăi viața așa cum îți dorești.


„Mi se pare că oamenii înţeleg fericirea ca pe o senzație efemeră: o beţie a simţurilor, o descărcare de energie direct în inimă. Iar când efectul trece, când starea de ebrietate a simţurilor se consumă, râvnesc iar și iar după ea.

Trăim vremuri în care ni se pretinde să fim fericiţi. Suntem peren în căutarea euforiei, ca sub efectul unei doze excesive de glucoză, râvnind necontenit, preocupaţi să ne menținem simţurile mereu stimulate sau satisfăcute, sau ambele deodată.”

[…]

„Cele mai dureros scenariu este acela în care, după ce facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ajuta pe cineva, rămânem dezamăgiţi, răniţi sau chiar abuzaţi. Atunci vocea noastră internă ridică tonul: Cum au putut să-mi facă aşa ceva după tot ce am făcut pentru ei? Acest monolog interior sugerează că ajutorul nu a fost necondiţionat, că aveam nişte reguli ascunse. Sfârşim prin a simţi că a fi bun nu şi are rostul sau că nu este justificat. Poate deveni îngrozitor de frustrant.”

[…]

„De ce suferim de stres?

Stresul are patru cauze principale, şi toate sunt legate de ataşamentul nesănătos:

1. Să nu ai ceea ce îţi doreşti

2. Să ai ceva ce nu îţi doreşti

3. Să protejezi ce ai obţinut

4. Să pierzi ceea ce iubeşti”


EXERCIȚIU PENTRU MINTE ȘI SUFLET


Gândește-te că mintea ta este cerul, iar gândurile sunt nori. Cerul e senin, orice ar fi. Mai apar însă, nori pufoși, negri, răsfirați. Cerul îi acceptă pe toți și el rămâne același. Asta trebuie să facem și noi, să observăm gândurile și emoțiile pe care le avem, să le acceptăm și să ne păstrăm starea de bine. Fericirea înseamnă libertate, când suntem lipsiți de dorințe sau emoții conflictuale.


DESPRE AUTOR


Gelong Thubten, călugăr budist, profesor de meditație și autor îndrăgit, a fost mereu fascinat de subiectul fericirii. Autorul este un pionier în meditație și mindfulness, iar scrierile lui sunt o inspirație la nivel mondial, lucrând de-a lungul timpului cu oameni diverși, de la antreprenori din Silicon Valley, până la cele mai cunoscute vedete de la Hollywood.

Prin această carte, Gelong Thubten lansează o provocare și ne invită să face loc fericirii în viața noastră.

Tinerețea și-a trăit-o într-un mod extrem, având un stil de viață haotic cauzat de meseria de actor pe care și-a ales-o în New York. Măcinat de tot ce i se întâmpla, acesta decide să caute o soluție, să aibă grijă de propriul suflet și să înțeleagă ce contează cu adevărat în viață.

Astfel, autorul zboară peste ocean și își găsește locul într-o mănăstire budistă din Scoția unde devine călugăr. Acesta a fost momentul de cumpănă care avea să-i dicteze viitorul și care a schimbat viața a milioane de oameni.


Citind „Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” vei reuși să:


- scapi de stres și anxietate cu ajutorul meditației

- înveți să te asculți și să te înțelegi mai bine

- îți îmbunătățești sănătatea mintală, dar și fizică

- înveți pas cu pas cum să meditezi, chiar și într-o zi ocupată

- dezvolți o compasiune crescută pentru tine și pentru ceilalți

- îți antrenezi mintea să fie mai rezistentă la gânduri negative și inutile

- vindeci emoțiile negative care te îmbolnăvesc

- accepți lucrurile pe care nu le poți schimba

- descoperi că fericirea este, de fapt, o stare naturală care se află în tine


RECOMANDAT DE:


Benedict Cumberbatch:

Gelong Thubten este un călugăr cu un suflet enorm care scrie cu onestitatea și umorul unui om ce a experimentat înțelepciunea pe care o împarte lumii. Scrierile lui sunt pline de inspirație, dar și pragmatismul necesar pentru a crea metode practice ușor de înțeles. Carte lui ilustrează foarte clar de ce avem cu toții nevoie de meditație și mindfulness în viața noastră.


The Times:

Cartea lui Gelong Thubten este scrisă cu căldură și generozitate, ca omul din spatele foilor. Nu am avut niciodată o nevoie atât de mare pentru un om ca el și o voce atât de înțeleaptă!


The Daily Telegraph:

Cartea minunată a lui Gelong Thubten ne provoacă să analizăm modul în care căutăm constant o răsplată imediată și o fericire instantă și ne arată, pas cu pas, drumul spre mulțumirea de sine și liniștea interioară.


PĂRERILE CITITORILOR DIN TOATĂ LUMEA


Mary:

O lectură transformatoare

Acestă carte te ajută să îți schimbi viața în bine, în cel mai simplu, dar cel mai profund mod. Gelong Thubten e profesorul de care ai nevoie în momentele grele. A fost ușor de citit, iar experiența lui cu lumea reală e acea lecție de viață la care cu toții trebuie să ne gândim. Pe scurt, o lectură pe care o vei iubi și care te va provoca să vezi viața cu alți ochi.


Miranda B:

O carte briliantă, un ajutor serios

Gelong Thubten a scris o carte iluminatoare, o carte care explică meditația într-un mod practic, ușor de înțeles pentru oricine. Am citit-o cu plăcere și o recomand tuturor celor care sunt într-un moment de cumpănă în viață.


PaulieeG:

Am făcut cunoștință cu liniștea

Există multe cărți despre meditație în zilele noastre, dar abordarea lui Gelong Thubten îmbină perfect practica și provocările secolului 21. Are puterea rară de a explica cele mai profunde adevăruri, care par evidente de îndată ce le observi, dar care sunt greu de pus în aplicare. Aici intervine autorul cu exerciții benefice pentru suflet și minte care te vor ajuta să elimini stresul de zi de zi.


Rob:

Excelentă

Cartea acesta m-a calmat cu adevărat, iar rezultatul l-am văzut imediat în anxietatea și nivelul de stres zilnice care au scăzut drastic. Recomand această carte oricui se confruntă cu probleme de încredere.


Kathy:

O carte care te încurajează să gândești

Mama mi-a recomandat această carte pe care toți prietenii ei au împrumutat-o de-a lungul timpului. Este o lectură impresionantă care te face stăpân pe orice situație și te încurajează să gândești cu sufletul și mintea în același timp. Modul în care percepi viața te afectează, iar această carte te ghidează să accepți lucrurile pe care nu le poți schimba, dar pe care le poți vedea diferit, după propriul filtru.


Angela:

O adevărată Biblie a meditației

Cu o experiență de peste 25 de ani, autorul ne spune cât de simplu este să aducem meditația în viața noastră. Acesta ne explică că viața ne distrage și ne face adeseori să ne simțim anxioși, triști sau amenințați de un rău ireal. Căutăm mereu următorul moment de fericire fără să ne bucurăm de momentul pe care îl trăim atunci.

În carte vei descoperi o sumedenie de pași simpli pentru a medita. Scrisă cu multă onestitate și un umor aparte, „Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” te va ghida spre liniște, fără stresul că nu o faci cum trebuie.


Robin:

Cea mai bună carte de acest gen din cele 5 citite

Am căutat o carte care să mă ghideze spre meditație și mindfulness cu pași simpli, într-un limbaj ușor de înțeles, fără prea multe lucruri tehnice. Așa am găsit această carte. Sfaturile lui Gelong Thubten sunt practice și ușor de pus în aplicare. Am citit în jur de 5 cărți pe acest subiect (meditație, mindfulness), iar aceasta este singura care m-a ajutat cu adevărat.

Detalii produse
Despre Dr. Deepak Chopra
Dr. Deepak Chopra
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Deepak Chopra inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Deepak Chopra se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Deepak Chopra. Fiecare carte scrisa de Dr. Deepak Chopra este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Deepak Chopra in categoria Dr. Deepak Chopra astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gelong Thubten
Gelong Thubten
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gelong Thubten inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gelong Thubten se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gelong Thubten. Fiecare carte scrisa de Gelong Thubten este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gelong Thubten in categoria Gelong Thubten astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.6

10 recenzii

5 stele

6

4 stele

4

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Mihaela

Este o privire inedită asupra abundentei si prosperității. Iar partea secundă ne oferă o privire creativă asupra celor 7 chakre. Sunt teste de autocunoastere si exercitii de reflectie sau meditatie, mantre si alte îndrumări.

Recenzie pentru cartea Cartea bogatiei interioare

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Dan Constantin

"Calea bogatiei interioare"de Deepak Chopra, oferă o perspectivă ampla asupra obținerii prosperității și a bogăției prin învățături străvechi și practici spirituale. Mulți dintre noi tindem să ne concentrăm asupra a ceea ce nu avem și asta ne plasează într-o zona negativa. Înțelegând abundența universului, putem accesa o cale interioară care ne conduce către toate dorințele noastre.

Recenzie pentru cartea Cartea bogatiei interioare

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Ela Surugiu

Am fost extrem de entuziasmata să citesc această carte care tocmai a fost publicată luna trecută! Pe fundalul învățăturilor Yoga și al celor șapte chakre, al chestionarelor și al exercițiilor de meditație, această nouă carte te îndrumă spre o viață interioară mai bogată în posibilități abundente, fericire, pace și recunoștință. Probabil că aș clasa-o la capitolul medicină alternativă, new age și meditație modernă. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Recenzie pentru cartea Cartea bogatiei interioare

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Negoita

„Cartea bogatiei interioare” m-a ajutat sa-mi setez scopurile pe termen lung si sa lucrez la atitudinea care imi provoaca neplaceri. Cum nimeni nu-i perfect, cartea lui Deepak Chopra este aici pentru a te ajuta sa-ti gasesti drumul in viata.

Recenzie pentru cartea Cartea bogatiei interioare

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gabriela

Mi-a plăcut cartea. Este un ghid perfect dacă ești novice in meditație. Exprima foarte multă serenitate,parca însăși in momentul citirii acesteia puteam sa simt calmitatea, pe care-ncerca autorul s-o inducă cititorului. Am apreciat faptul,ca autorul relatează de la A la Z,fiecare pas al unei sesiuni de meditații,cele mai mici detalii,postura in diferite tipuri de exerciții de meditație,ochii deschiși sau închiși,Spațiul meditatiei, durata meditatiei pentru începători,ora perfecta pentru a o face si de ce anume este convenienta,precum și diverse moduri de meditație,ceea ce-i fantastic,pentru ca dacă,spre exemplu,nu pot sa meditez folosind metoda corpului ca suport,si cred ca aceasta este unica metoda,autorul îți da o gramada alte alegeri,la discreție. Mi-a mai captat atenția faptul ca autorul dezbate anumite mituri despre meditație și își mărturisește propria experiența. Se citește,aparent,ușor însă eu am stat mai mult la ea,din cauza ca puteam rămâne fie sa reflectez si sa încerc sa înțeleg ce vrea sa spună autorul,fie încercam acele mici exerciții pentru a le prinde firul. E o carte buna,mi-a oferit multe informații și răspunsuri,iar acum,finalmente,meditațiile nu par atât de grele.

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

Puiu Mirela

O carte motivațională surprinzătoare, o lectură ca o gură de aer în această perioadă stresantă, tulbure, datorită contextului social - criza sanitară de la noi și nu numai ☹️

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cosmina

O carte care m-a facut sa ma schimb. Sa vad totul cu alti ochi sa ma concentrez pe nevoile mele. Am descoperit multe lucruri interesante in aceast mic ghid pentru o viata simpla, care nu imi erau cunoscute sau de care nu m-am lovit ca sa am nevoie de ele. O recomand .

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana-Maria Oprea

‘’Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit’’ este o carte scrisă din perspectiva lui Gelong Thubten, un om ce a trăit o viață ‘’dezordonată’’ până în momentul în care a ales să se refugieze într-o mânăstire, iar ulterior să devină călugăr. În scrierea sa acesta vorbește despre fericire și cum o putem dobândi, despre conexiunea cu propriul sine, dar și despre meditație. Cartea se parcurge foarte ușor, însă este o scriere asupra căreia trebuie să revii în cazul în care decizi să pui în practică sfaturile autorului.

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

-20%
Supercreierul

Supercreierul

PRP: 49 Lei 39.2 Lei
-5%
Soluții spirituale

Soluții spirituale

PRP: 35 Lei 33.25 Lei
-5%
Frumusete deplina

Frumusete deplina

PRP: 35 Lei 33.25 Lei
-5%
O viata implinita

O viata implinita

PRP: 35 Lei 33.25 Lei
-30%
Al treilea Iisus

Al treilea Iisus

PRP: 34 Lei 23.8 Lei
-5%
Eliberarea de dependente

Eliberarea de dependente

PRP: 35 Lei 33.25 Lei
-10%
-5%
Sănătatea perfectă

Sănătatea perfectă

PRP: 40 Lei 38 Lei
-40.7%
Meditația totală

Meditația totală

PRP: 42 Lei 24.9 Lei
-40.1%
Cartea secretelor

Cartea secretelor

PRP: 35 Lei 20.95 Lei
-41.9%
Viata dupa moarte

Viata dupa moarte

PRP: 36 Lei 20.9 Lei
-40%
Meditații și Afirmații

Meditații și Afirmații

PRP: 48 Lei 28.8 Lei
-38.2%
Cel mai bogat om din Babilon

Cel mai bogat om din Babilon

PRP: 49.99 Lei 30.9 Lei
-34.2%
Draga, unde-s banii?

Draga, unde-s banii?

PRP: 50 Lei 32.9 Lei
-14.6%
Pachet Robert Kiyosaki

Pachet Robert Kiyosaki

PRP: 105 Lei 89.7 Lei
-35%
Cum se fac banii

Cum se fac banii

PRP: 70 Lei 45.5 Lei
-35.5%
-30%
Banii - Stapaneste jocul

Banii - Stapaneste jocul

PRP: 88 Lei 61.6 Lei
-35.2%
Inteligenta financiara

Inteligenta financiara

PRP: 77 Lei 49.9 Lei
Scrisoare
-35%
-30.8%
De neclintit

De neclintit

PRP: 49 Lei 33.9 Lei
-35.2%
Cadranul banilor

Cadranul banilor

PRP: 60 Lei 38.9 Lei
-30.8%
Semnalul de 3%

Semnalul de 3%

PRP: 49 Lei 33.9 Lei
-46%
Vinde orice

Vinde orice

PRP: 35 Lei 18.9 Lei
-34.2%
-46.8%
Lider in vremuri dificile

Lider in vremuri dificile

PRP: 28 Lei 14.9 Lei
-34.2%
-30%

Cumparate impreuna cu Cartea bogatiei interioare - Ghidul unui calugar pentru a fi fericit

-41%
Pachet Lider de succes

Pachet Lider de succes

PRP: 111.72 Lei 65.9 Lei
-14.6%
Pachet Robert Kiyosaki

Pachet Robert Kiyosaki

PRP: 105 Lei 89.7 Lei
-92%
Pachet Obama

Pachet Obama

PRP: 139.8 Lei 11.2 Lei
BestSeller
-49.3%
-44.3%
Nou
-38.9%
Pachet Răspunsul la rugăciuni

Pachet Răspunsul la rugăciuni

PRP: 94.8 Lei 57.9 Lei
PRP: 88 Lei

35.9 Lei