Gelong Thubten

Ghidul unui calugar pentru a fi fericit

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
16.9 Lei

Un ghid de meditație și mindfulness care te va ajuta să îți eliberezi mintea de griji, regrete și gânduri negative și îți va arăta calea spre pacea interioară și fericirea adevărată.

Un ghid de meditație și mindfulness care te va ajuta să îți eliberezi mintea de griji, regrete și gânduri negative și îți va arăta calea spre pacea interioară și fericirea adevărată.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ghidul unui calugar pentru a fi fericit

Format
130x200
Număr pagini
224
Editura
Bookzone
Autor
Gelong Thubten
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008539

Rezumat Ghidul unui calugar pentru a fi fericit - Gelong Thubten

Pornește în cea mai importantă călătorie, spre sinele tău, cu o carte motivațională inedită. Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit, de Gelong Thubten, te va ajuta să îți eliberezi mintea de griji, regrete și gânduri negative și îți va arăta calea spre pacea interioară și fericirea adevărată.

Tradusă la editura Bookzone după titlul original A Monk's Guide to Happiness , acest ghid se distinge în categoria de cărți motivaționale datorită stilului călduros și înțelept al autorului.


DESPRE CARTE

Ești față-n față cu o carte motivațională, propriul tău ghid practic de meditație și mindfulness, un ghid accesibil și ușor de înțeles. Într-un secol atât de agitat în care omenirea traversează o stare continuă de neliniște, căutarea fericirii pare fără sfârșit.


Viața ne consumă pe interior și ne pune piedici ostile, iar o soluție în acest sens este să adaugi în biblioteca ta o carte de dezvoltare personală și motivațională care nu te va lăsa indiferent.


Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit vorbește despre blocajele din calea dezvoltării personale, despre grijile care nu ne lasă să ne controlăm singuri viața, despre cum ne irosim o mare parte din resursele interioare pe lucruri superficiale, materiale, care nu fac decât să ne distrugă sufletul.


Citind această carte vei realiza că nu timpul rezvolă lucrurile, ci noi suntem cei care trebuie s-o facem.


Nu-ți poți trăi viața în compania celor mai dureroase gânduri și amintiri. Prin această carte Gelong Thubten îți arată calea de scăpare, ca de la suflet la suflet, pentru a cădea la înțelegere cu propria minte.


Scrierile autorului te vor provoca să nu mai aștepți o răsplată imediată sau o fericire care se naște instant din superficialitate.


Thubten îți arată în cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit beneficiile meditației și calea către pacea interioară combinând experiența personală, tehnologia, psihologia și știința, surprinzător pentru un călugăr.


O carte motivațională ca o lecție complexă despre fericire la finalul căreia vei scapa de temeri și îți vei trăi viața așa cum îți dorești.


„Mi se pare că oamenii înţeleg fericirea ca pe o senzație efemeră: o beţie a simţurilor, o descărcare de energie direct în inimă. Iar când efectul trece, când starea de ebrietate a simţurilor se consumă, râvnesc iar și iar după ea.

Trăim vremuri în care ni se pretinde să fim fericiţi. Suntem peren în căutarea euforiei, ca sub efectul unei doze excesive de glucoză, râvnind necontenit, preocupaţi să ne menținem simţurile mereu stimulate sau satisfăcute, sau ambele deodată.” […] „Cele mai dureros scenariu este acela în care, după ce facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ajuta pe cineva, rămânem dezamăgiţi, răniţi sau chiar abuzaţi. Atunci vocea noastră internă ridică tonul: Cum au putut să-mi facă aşa ceva după tot ce am făcut pentru ei? Acest monolog interior sugerează că ajutorul nu a fost necondiţionat, că aveam nişte reguli ascunse. Sfârşim prin a simţi că a fi bun nu şi are rostul sau că nu este justificat. Poate deveni îngrozitor de frustrant.” […] „De ce suferim de stres? Stresul are patru cauze principale, şi toate sunt legate de ataşamentul nesănătos: 1. Să nu ai ceea ce îţi doreşti 2. Să ai ceva ce nu îţi doreşti 3. Să protejezi ce ai obţinut 4. Să pierzi ceea ce iubeşti”


EXERCIȚIU PENTRU MINTE ȘI SUFLET

Gândește-te că mintea ta este cerul, iar gândurile sunt nori. Cerul e senin, orice ar fi. Mai apar însă, nori pufoși, negri, răsfirați. Cerul îi acceptă pe toți și el rămâne același. Asta trebuie să facem și noi, să observăm gândurile și emoțiile pe care le avem, să le acceptăm și să ne păstrăm starea de bine. Fericirea înseamnă libertate, când suntem lipsiți de dorințe sau emoții conflictuale.


DESPRE AUTOR

Gelong Thubten, călugăr budist, profesor de meditație și autor îndrăgit, a fost mereu fascinat de subiectul fericirii. Autorul este un pionier în meditație și mindfulness, iar scrierile lui sunt o inspirație la nivel mondial, lucrând de-a lungul timpului cu oameni diverși, de la antreprenori din Silicon Valley, până la cele mai cunoscute vedete de la Hollywood.


Prin această carte, Gelong Thubten lansează o provocare și ne invită să face loc fericirii în viața noastră.


Tinerețea și-a trăit-o într-un mod extrem, având un stil de viață haotic cauzat de meseria de actor pe care și-a ales-o în New York. Măcinat de tot ce i se întâmpla, acesta decide să caute o soluție, să aibă grijă de propriul suflet și să înțeleagă ce contează cu adevărat în viață.


Astfel, autorul zboară peste ocean și își găsește locul într-o mănăstire budistă din Scoția unde devine călugăr. Acesta a fost momentul de cumpănă care avea să-i dicteze viitorul și care a schimbat viața a milioane de oameni.Citind „Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” vei reuși să:

- scapi de stres și anxietate cu ajutorul meditației

- înveți să te asculți și să te înțelegi mai bine

- îți îmbunătățești sănătatea mintală, dar și fizică

- înveți pas cu pas cum să meditezi, chiar și într-o zi ocupată

- dezvolți o compasiune crescută pentru tine și pentru ceilalți

- îți antrenezi mintea să fie mai rezistentă la gânduri negative și inutile

- vindeci emoțiile negative care te îmbolnăvesc

- accepți lucrurile pe care nu le poți schimba

- descoperi că fericirea este, de fapt, o stare naturală care se află în tine


RECOMANDAT DE:


Benedict Cumberbatch:

Gelong Thubten este un călugăr cu un suflet enorm care scrie cu onestitatea și umorul unui om ce a experimentat înțelepciunea pe care o împarte lumii. Scrierile lui sunt pline de inspirație, dar și pragmatismul necesar pentru a crea metode practice ușor de înțeles. Carte lui ilustrează foarte clar de ce avem cu toții nevoie de meditație și mindfulness în viața noastră.


The Times:

Cartea lui Gelong Thubten este scrisă cu căldură și generozitate, ca omul din spatele foilor. Nu am avut niciodată o nevoie atât de mare pentru un om ca el și o voce atât de înțeleaptă!


The Daily Telegraph:

Cartea minunată a lui Gelong Thubten ne provoacă să analizăm modul în care căutăm constant o răsplată imediată și o fericire instantă și ne arată, pas cu pas, drumul spre mulțumirea de sine și liniștea interioară.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Ghidul unui calugar pentru a fi fericit înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Gelong Thubten
Gelong Thubten
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gelong Thubten inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gelong Thubten se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gelong Thubten. Fiecare carte scrisa de Gelong Thubten este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gelong Thubten in categoria Gelong Thubten astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.4

5 recenzii

5 stele

2

4 stele

3

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


G

Gabriela

Mi-a plăcut cartea. Este un ghid perfect dacă ești novice in meditație. Exprima foarte multă serenitate,parca însăși in momentul citirii acesteia puteam sa simt calmitatea, pe care-ncerca autorul s-o inducă cititorului. Am apreciat faptul,ca autorul relatează de la A la Z,fiecare pas al unei sesiuni de meditații,cele mai mici detalii,postura in diferite tipuri de exerciții de meditație,ochii deschiși sau închiși,Spațiul meditatiei, durata meditatiei pentru începători,ora perfecta pentru a o face si de ce anume este convenienta,precum și diverse moduri de meditație,ceea ce-i fantastic,pentru ca dacă,spre exemplu,nu pot sa meditez folosind metoda corpului ca suport,si cred ca aceasta este unica metoda,autorul îți da o gramada alte alegeri,la discreție. Mi-a mai captat atenția faptul ca autorul dezbate anumite mituri despre meditație și își mărturisește propria experiența. Se citește,aparent,ușor însă eu am stat mai mult la ea,din cauza ca puteam rămâne fie sa reflectez si sa încerc sa înțeleg ce vrea sa spună autorul,fie încercam acele mici exerciții pentru a le prinde firul. E o carte buna,mi-a oferit multe informații și răspunsuri,iar acum,finalmente,meditațiile nu par atât de grele.

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

Puiu Mirela

O carte motivațională surprinzătoare, o lectură ca o gură de aer în această perioadă stresantă, tulbure, datorită contextului social - criza sanitară de la noi și nu numai ☹️

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cosmina

O carte care m-a facut sa ma schimb. Sa vad totul cu alti ochi sa ma concentrez pe nevoile mele. Am descoperit multe lucruri interesante in aceast mic ghid pentru o viata simpla, care nu imi erau cunoscute sau de care nu m-am lovit ca sa am nevoie de ele. O recomand .

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana-Maria Oprea

‘’Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit’’ este o carte scrisă din perspectiva lui Gelong Thubten, un om ce a trăit o viață ‘’dezordonată’’ până în momentul în care a ales să se refugieze într-o mânăstire, iar ulterior să devină călugăr. În scrierea sa acesta vorbește despre fericire și cum o putem dobândi, despre conexiunea cu propriul sine, dar și despre meditație. Cartea se parcurge foarte ușor, însă este o scriere asupra căreia trebuie să revii în cazul în care decizi să pui în practică sfaturile autorului.

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gabriela Dumitru

Autorul abordează subiectele esențiale vieții, de la rețelele de socializare, la mediul nesănătos în care ne ducem traiul și persoanele de care suntem înconjurate zilnic. Totul este un stres continuu pentru mulți dintre noi, fie din cauza școlii, fie a lucrului zilnic în domeniile de activitate sau a muncii casnice. De aceea, ne este pusă la dispoziție o carte de meditație, pe care un tânăr, ce a dus o viață haotică până la vârsta de 21 de ani, a decis să se arunce în brațele eliberării de stresul secolului. Consider cartea ca fiind un portal spre relaxare, recomand cu drag.

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

BestSeller
-56.7%
BestSeller
-44.5%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 24.9 Lei
BestSeller
Cu Autograf
-55.8%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 34.9 Lei
-28.1%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 35.9 Lei
BestSeller
Cu Autograf
-30.1%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
-33.4%
-55.7%
-15%
Meditati cu noi

Meditati cu noi

PRP: 75 Lei 63.75 Lei
Nou
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-27.5%
Misterul ultimelor clipe

Misterul ultimelor clipe

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-35.2%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 38.9 Lei
BestSeller
Cu Autograf
-25%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-26.1%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 36.9 Lei
-67.6%
Puterea simplității

Puterea simplității

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
Nou
-20%
Uită tot ce știi despre traume

Uită tot ce știi despre traume

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-49.3%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 27.9 Lei
-49.3%
BestSeller
-59.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-30.3%
Cartea intelepciunii

Cartea intelepciunii

PRP: 30 Lei 20.9 Lei

Cumparate impreuna cu Ghidul unui calugar pentru a fi fericit

BestSeller
-59.4%
Nou
-47.2%
BestSeller
-63.8%
-59.4%
Arta de a fi liber

Arta de a fi liber

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Scrisoare
BestSeller
Cu Autograf
-59.4%
Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Scrisoare
BestSeller
-61.2%
Împăcarea cu tine însuți

Împăcarea cu tine însuți

PRP: 59 Lei 22.9 Lei
-51.5%
Metoda vizualizării

Metoda vizualizării

PRP: 39 Lei 18.9 Lei
-61.2%
Nou
BestSeller
-9.3%
-22.1%
Mantre vindecătoare

Mantre vindecătoare

PRP: 35 Lei 27.25 Lei
Nou
BestSeller
-36.1%
BestSeller
Cu Autograf
-62.9%
Nou
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
Cu Autograf
-49%
Poezii si vorbe-n vant

Poezii si vorbe-n vant

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-24.4%
O musca in sfantul Munte

O musca in sfantul Munte

PRP: 25 Lei 18.9 Lei
PRP: 39 Lei

16.9 Lei