Gaur Gopal DasGelong Thubten

Pachet Descopera bucuria de a trai

PRP: 88 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39 Lei

Aceste cărți sunt partenerul tău de drum în călătoria spre fericire și armonie, spre echilibrul interior viața pe care ai visat-o. Două titluri care îți vor elibera mintea de griji, regrete și gânduri negative.

Aceste cărți sunt partenerul tău de drum în călătoria spre fericire și armonie, spre echilibrul interior viața pe care ai visat-o. Două titluri care îți vor elibera mintea de griji, regrete și gânduri negative.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

Format
130x200
Număr pagini
224
Editura
Bookzone
Autor
Gelong Thubten
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008539
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Descopera bucuria de a trai - Gaur Gopal Das, Gelong Thubten

Primul pas spre găsirea unei soluții e să ai un prieten care să-ți asculte problemele și să discute cu tine. Cartea aceasta este prietenul de care ai nevoie!

Secretele unei vieți fericite. Descoperă bucuria de a trăi! e un ghid simplu și eficient care ne ajută să navigăm printre provocările de zi cu zi pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții și a reduce stresul. Gândește-te că viața e ca o călătorie cu mașina, iar fiecare roată a mașinii înseamnă un punct de echilibru: viața personală, relațiile cu cei din jur, viața profesională și contribuția socială. Asta vei găsi între paginile cărții. O abordare pe cât de unică, pe atât de complexă, scrisă de unul dintre cei mai apreciați ghizi spirituali ai epocii moderne. De-a lungul vieții împărțim timp și spațiu pentru oamenii și lucrurile care ne înconjoară, așteptând ca fericirea să vină automat în schimbul energiei pe care o depunem. Însă, fericirea vine atunci când ne simțim împăcați și fericiți cu viața pe care o trăim. Nu degeaba se spune să ai grijă de obiceiurile tale pentru că ele vor deveni acțiuni. Iar aceste acțiuni ne îți modelează viața. Secretul e că mereu există soluții, iar această carte îți va arăta cum integritatea, fericirea și echilibrul pot construi viața pe care ți-o dorești. A călători înseamnă a te descoperi! Gaur Gopal Das ne arată că fericirea nu e mereu unde ne așteptăm, dar poate fi găsită chiar și la capătul unui drum care pare fără sfârșit.

Cum i-a ajutat cartea pe cititorii din toată lumea

Un miracol pe 4 roți Cartea ne face să realizăm tot ce facem greșit în viață și cât de departem suntem, de fapt, de viața pe care ne-o dorim. Iar ca să ajungem acolo trebuie doar să iertăm și să găsim adevăratele motive pentru care trăim. Fiecare pagină e o comoară cu lecții, povești și secrete pur și simplu uimitoare. - Tanishka

O carte excepțională De la prima pagină îți vei da seama câtă forță și pozitivitate există în mesajele cărții. Autorul nu ezistă să-ți povestească despre experiențele lui personale, iar capitol după capitol am descoperit că trebuie să schimb modul în care mă privesc în așa fel încât viața mea să fie plină de însemnătate. Pe scurt, o lectură iluminatoare. - Prasad

Cartea fericirii Mă simt norocoasă că am citit această carte pentru că rar am găsit o lectură atât de ușor de înțeles. Toate sfaturile citite m-au motivat și m-au inspirat să nu mă las doborâtă oricât de greu ar fi. Un ajutor de nădejde la care mă întorc din când în când. - Arka

Dezvăluie secretele vieții Această carte m-a ajutat să-mi găsesc echilibrul în viață, iar modul în care e scrisă m-a motivat să aprofundez felul în care mă simt în viața personală și profesională. Micile exemple personale din carte ne ajută să înțelegem mai ușor fiecare mesaj sau sfat. Toată lumea ar trebui s-o citească! - Shazia

Ușor de citit Mă regăseam mereu în aceleași tipare relaționale, iar acest lucru nu-mi provoca decât stres. Cartea asta m-a ajutat să simplific toate gândurile pentru a reuși să iau mereu cea mai bună decizie, în concordanță cu felul în care îmi doresc să trăiesc. - Arunita

O călătorie minunată Am învățat ce înseamnă satisfacția și recunoștința. Autorul are o scriere foarte ușor de înțeles, iar mesajele, deși sunt simple, au o valoare imensă pentru cine nu-și găsește locul. O recomand pentru o viață mai bună. - Meghna

Te regăsești în următoarele afirmații? Atunci cartea este pentru tine!

- Simți că lucrurile nu merg cum trebuie? - Nu ai încredere că poți fi mai bun? - Nu te motivează nimic? - Nu reușești să consolidezi relațiile cu cei din jur? - Stresul îți afectează viața? - Nu găsești un echilibru între viața personală și cea profesională?

Despre autor

Gaur Gopal Das ne ia cu el într-o călătorie de neuitat printre provocările vieții. Autorul este unul dintre cei mai populari călugări și life coaches din lume, fiind apreciat de milioane de oameni. Cartea sa de debut, Secretele unei vieți uimitoare. Descoperă bucuria de a trăi! vorbește despre experiențele și lecțiile de care ne lovim de-a lungul vieții pentru a ajuta oamenii să își aliniază viața cu lucrurile pe care și le doresc. Gaur este invitat constant la evenimente internaționale importante pe teme motivaționale, fiind ghidul unora dintre cei mai mari directori de companii și vedete. De asemenea, deține două premii pentru contribuția sa activă și eficientă în spiritualitate și inspirație, dar și în promovarea compasiunii împrejurul lumii la o vârstă fragedă. Autorul este are o prezență apreciată și în mediul online. Îmbrățișând o înțelepciune atemporală inspirată de la cei mai mari înțelepți ai lumii, Gaur Gopal Das îi îndeamnă pe cititiorii și ascultătorii lui să gândească mai profund și să găsească cele mai simple soluții pentru cele mai complicate probleme.

Ești la un pas de cartea care îți va deschide ochii. Secretele unei vieți uluitoare. Descoperă bucuria de a trăi! va fi propriul tău ghid spre viața pe care ți-o dorești.


Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

Ești față-n față cu o carte motivațională, propriul tău ghid practic de meditație și mindfulness, un ghid accesibil și ușor de înțeles. Într-un secol atât de agitat în care omenirea traversează o stare continuă de neliniște, căutarea fericirii pare fără sfârșit.

Viața ne consumă pe interior și ne pune piedici ostile, iar o soluție în acest sens este să adaugi în biblioteca ta o carte de dezvoltare personală și motivațională care nu te va lăsa indiferent.

„Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” vorbește despre blocajele din calea dezvoltării personale, despre grijile care nu ne lasă să ne controlăm singuri viața, despre cum ne irosim o mare parte din resursele interioare pe lucruri superficiale, materiale, care nu fac decât să ne distrugă sufletul.

Citind această carte vei realiza că nu timpul rezvolă lucrurile, ci noi suntem cei care trebuie s-o facem.

Nu-ți poți trăi viața în compania celor mai dureroase gânduri și amintiri. Prin această carte Gelong Thubten îți arată calea de scăpare, ca de la suflet la suflet, pentru a cădea la înțelegere cu propria minte.

Scrierile autorului te vor provoca să nu mai aștepți o răsplată imediată sau o fericire care se naște instant din superficialitate.

Thubten îți arată în cartea „Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” beneficiile meditației și calea către pacea interioară combinând experiența personală, tehnologia, psihologia și știința, surprinzător pentru un călugăr. O carte motivațională ca o lecție complexă despre fericire la finalul căreia vei scapa de temeri și îți vei trăi viața așa cum îți dorești.

„Mi se pare că oamenii înţeleg fericirea ca pe o senzație efemeră: o beţie a simţurilor, o descărcare de energie direct în inimă. Iar când efectul trece, când starea de ebrietate a simţurilor se consumă, râvnesc iar și iar după ea. Trăim vremuri în care ni se pretinde să fim fericiţi. Suntem peren în căutarea euforiei, ca sub efectul unei doze excesive de glucoză, râvnind necontenit, preocupaţi să ne menținem simţurile mereu stimulate sau satisfăcute, sau ambele deodată.” […] „Cele mai dureros scenariu este acela în care, după ce facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ajuta pe cineva, rămânem dezamăgiţi, răniţi sau chiar abuzaţi. Atunci vocea noastră internă ridică tonul: Cum au putut să-mi facă aşa ceva după tot ce am făcut pentru ei? Acest monolog interior sugerează că ajutorul nu a fost necondiţionat, că aveam nişte reguli ascunse. Sfârşim prin a simţi că a fi bun nu şi are rostul sau că nu este justificat. Poate deveni îngrozitor de frustrant.” […] „De ce suferim de stres? Stresul are patru cauze principale, şi toate sunt legate de ataşamentul nesănătos: 1. Să nu ai ceea ce îţi doreşti 2. Să ai ceva ce nu îţi doreşti 3. Să protejezi ce ai obţinut 4. Să pierzi ceea ce iubeşti”

EXERCIȚIU PENTRU MINTE ȘI SUFLET

Gândește-te că mintea ta este cerul, iar gândurile sunt nori. Cerul e senin, orice ar fi. Mai apar însă, nori pufoși, negri, răsfirați. Cerul îi acceptă pe toți și el rămâne același. Asta trebuie să facem și noi, să observăm gândurile și emoțiile pe care le avem, să le acceptăm și să ne păstrăm starea de bine. Fericirea înseamnă libertate, când suntem lipsiți de dorințe sau emoții conflictuale.

DESPRE AUTOR

Gelong Thubten, călugăr budist, profesor de meditație și autor îndrăgit, a fost mereu fascinat de subiectul fericirii. Autorul este un pionier în meditație și mindfulness, iar scrierile lui sunt o inspirație la nivel mondial, lucrând de-a lungul timpului cu oameni diverși, de la antreprenori din Silicon Valley, până la cele mai cunoscute vedete de la Hollywood.

Prin această carte, Gelong Thubten lansează o provocare și ne invită să face loc fericirii în viața noastră.

Tinerețea și-a trăit-o într-un mod extrem, având un stil de viață haotic cauzat de meseria de actor pe care și-a ales-o în New York. Măcinat de tot ce i se întâmpla, acesta decide să caute o soluție, să aibă grijă de propriul suflet și să înțeleagă ce contează cu adevărat în viață.

Astfel, autorul zboară peste ocean și își găsește locul într-o mănăstire budistă din Scoția unde devine călugăr. Acesta a fost momentul de cumpănă care avea să-i dicteze viitorul și care a schimbat viața a milioane de oameni.


Citind „Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” vei reuși să:

- scapi de stres și anxietate cu ajutorul meditației - înveți să te asculți și să te înțelegi mai bine - îți îmbunătățești sănătatea mintală, dar și fizică - înveți pas cu pas cum să meditezi, chiar și într-o zi ocupată - dezvolți o compasiune crescută pentru tine și pentru ceilalț - îți antrenezi mintea să fie mai rezistentă la gânduri negative și inutile - vindeci emoțiile negative care te îmbolnăvesc - accepți lucrurile pe care nu le poți schimba - descoperi că fericirea este, de fapt, o stare naturală care se află în tine

RECOMANDAT DE:

Benedict Cumberbatch: Gelong Thubten este un călugăr cu un suflet enorm care scrie cu onestitatea și umorul unui om ce a experimentat înțelepciunea pe care o împarte lumii. Scrierile lui sunt pline de inspirație, dar și pragmatismul necesar pentru a crea metode practice ușor de înțeles. Carte lui ilustrează foarte clar de ce avem cu toții nevoie de meditație și mindfulness în viața noastră.

The Times: Cartea lui Gelong Thubten este scrisă cu căldură și generozitate, ca omul din spatele foilor. Nu am avut niciodată o nevoie atât de mare pentru un om ca el și o voce atât de înțeleaptă!

The Daily Telegraph: Cartea minunată a lui Gelong Thubten ne provoacă să analizăm modul în care căutăm constant o răsplată imediată și o fericire instantă și ne arată, pas cu pas, drumul spre mulțumirea de sine și liniștea interioară.

PĂRERILE CITITORILOR DIN TOATĂ LUMEA

Mary: O lectură transformatoare Acestă carte te ajută să îți schimbi viața în bine, în cel mai simplu, dar cel mai profund mod. Gelong Thubten e profesorul de care ai nevoie în momentele grele. A fost ușor de citit, iar experiența lui cu lumea reală e acea lecție de viață la care cu toții trebuie să ne gândim. Pe scurt, o lectură pe care o vei iubi și care te va provoca să vezi viața cu alți ochi.

Miranda B: O carte briliantă, un ajutor serios Gelong Thubten a scris o carte iluminatoare, o carte care explică meditația într-un mod practic, ușor de înțeles pentru oricine. Am citit-o cu plăcere și o recomand tuturor celor care sunt într-un moment de cumpănă în viață.

PaulieeG: Am făcut cunoștință cu liniștea Există multe cărți despre meditație în zilele noastre, dar abordarea lui Gelong Thubten îmbină perfect practica și provocările secolului 21. Are puterea rară de a explica cele mai profunde adevăruri, care par evidente de îndată ce le observi, dar care sunt greu de pus în aplicare. Aici intervine autorul cu exerciții benefice pentru suflet și minte care te vor ajuta să elimini stresul de zi de zi.

Rob: Excelentă Cartea acesta m-a calmat cu adevărat, iar rezultatul l-am văzut imediat în anxietatea și nivelul de stres zilnice care au scăzut drastic. Recomand această carte oricui se confruntă cu probleme de încredere.

Kathy: O carte care te încurajează să gândești Mama mi-a recomandat această carte pe care toți prietenii ei au împrumutat-o de-a lungul timpului. Este o lectură impresionantă care te face stăpân pe orice situație și te încurajează să gândești cu sufletul și mintea în același timp. Modul în care percepi viața te afectează, iar această carte te ghidează să accepți lucrurile pe care nu le poți schimba, dar pe care le poți vedea diferit, după propriul filtru.

Angela: O adevărată Biblie a meditației Cu o experiență de peste 25 de ani, autorul ne spune cât de simplu este să aducem meditația în viața noastră. Acesta ne explică că viața ne distrage și ne face adeseori să ne simțim anxioși, triști sau amenințați de un rău ireal. Căutăm mereu următorul moment de fericire fără să ne bucurăm de momentul pe care îl trăim atunci.

În carte vei descoperi o sumedenie de pași simpli pentru a medita. Scrisă cu multă onestitate și un umor aparte, „Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” te va ghida spre liniște, fără stresul că nu o faci cum trebuie.

Robin: Cea mai bună carte de acest gen din cele 5 citite Am căutat o carte care să mă ghideze spre meditație și mindfulness cu pași simpli, într-un limbaj ușor de înțeles, fără prea multe lucruri tehnice. Așa am găsit această carte. Sfaturile lui Gelong Thubten sunt practice și ușor de pus în aplicare. Am citit în jur de 5 cărți pe acest subiect (meditație, mindfulness), iar aceasta este singura care m-a ajutat cu adevărat.

Fragment din carte

Ce facem atunci când oamenii de care suntem apropiați ne împărtășesc grijile pe care le au? Aș fi vrut să spun atât de multe când Harry vorbea despre tulburările sale interioare... Apoi mi-am amintit de antrenamentul pentru care îl făceam, fiind călugăr: prezența noastră tăcută poate fi mai puternică decât un milion de cuvinte goale. Cu toții avem două urechi și o gură; volumul cuvintelor pe care le ascultăm și volumul celor pe care le rostim trebuie să fie proporționale. Rareori oamenii doresc o soluție reală pentru problemele lor înainte de a fi ascultați și înțeleși în profunzime.

Îmi aduc aminte de primele zile în care oamenii veneau și aveau încredere în mine. Eram un tânăr călugăr, nerăbdător, deschis, dornic să salvez lumea cu noul meu simț al aflării scopului suprem. În imaturitatea mea, aș fi dat curs soluției imediat ce îmi venea în minte, fără să înțeleg că oamenilor nu le pasă de ceea ce știi, decât dacă au siguranța că îți pasă. De fapt, răspunsul la toate problemele legate de condiția umană foarte rar exclude o ureche atentă și plină de compasiune. Atitudinea cu care ascultăm atent este la fel de esențială ca soluțiile cu care venim. Nu aveam de gând să fac o greșeală și de data asta, cu Harry.

M-am bucurat că traficul s-a stabilizat și, odată cu el, și gândurile mele. Au trecut câteva momente de tăcere înainte de a vorbi.

- Harry, îmi pare rău că treci prin asta. Îți mulțumesc că ai încredere în mine și că mi-ai împărtășit toate acestea. Chiar și atunci când nu faci altceva decât să vorbești cu cineva despre problemele tale, nu te simți mai ușurat? Nu simți speranța că lucrurile se vor îmbunătăți?

Harry s-a uitat la mine, neîncrezător.

- Vreau să ies din această mizerie. Dar nu văd o cale de ieșire fără să-mi stric complet viața. Am aproape patruzeci de ani; este prea târziu pentru a face schimbări radicale. Ce ar trebui să fac?

„Ce ar trebui să fac” sunt cele cinci cuvinte pe care orice terapeut le urăște, m-am gândit. Asta pentru că orice sfat direct venit din partea acestora se transformă în „magie”, și care, dacă este urmat întocmai, va oferi „rezultate garantate”, deoarece așa a spus Gaur Gopal Das. Totuși, nu așa stau lucrurile. A urma orbește turma ne poate duce la rătăcire. A face alegeri în viață este ca și cum ai cumpăra ceva de la mall. Vânzătorul ne poate arăta toate produsele disponibile, ne poate prezenta avantajele și dezavantajele fiecăruia, dar noi trebuie să facem alegerea până la urmă. Decizia finală este responsabilitatea noastră.

- Nu sunt gurul tău, sunt prietenul tău, am spus. Trebuie să ne luăm singuri propriile decizii, iar eu nu te pot ajuta decât prin prisma gândirii mele. Nu știu totul și nici nu pretind asta, dar, din experiența mea de prieten a mii de oameni din întreaga lume, nu ești singurul. Mulți oameni trec prin lupte similare cu ale tale. În timp ce ne strecuram prin traficul din Mumbai, Harry oftă din nou, dar părea a fi un suspin de ușurare.

- Vezi câți oameni sunt blocați în trafic? am întrebat. Toți sunt ca noi. Pot fi în mașini diferite, dar toate sunt blocate. Uită-te în jurul tău: un domn în vârstă conduce un taxi în care se află turiști britanici. Alt șofer de taxi ascultă la radio melodii vechi de la Bollywood. Sau privește acel Rolls-Royce din depărtare.

Harry aruncă o privire la o mașină mai bună decât a lui.

- Cu toții avem trei lucruri în comun: suntem blocați, avem o călătorie de finalizat și avem o destinație. Acum imaginează-ți că blocajul în trafic ar dispărea. Cu toții am fi liberi să ne încheiem călătoria liniștiți și să ajungem la destinația aleasă.

- Și ce au de-a face toate cu situația mea? răspunse Harry.

- Există un astfel de blocaj și în mintea noastră, Harry. Și acel blocaj ne împiedică pe fiecare dintre noi să ne atingem adevăratul potențial. Imaginează-ți cum ar fi dacă am ști să eliminăm această perturbare. Fără nori de nesiguranță care să ne înece, fără zgomot de mașini care să ne distragă de la ceea ce este important, și cu rezerve de combustibil pentru a ne susține, astfel încât să trăim o viață care merită trăită.

Detalii produse
Despre Gaur Gopal Das
Gaur Gopal Das
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gaur Gopal Das inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gaur Gopal Das se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gaur Gopal Das. Fiecare carte scrisa de Gaur Gopal Das este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gaur Gopal Das in categoria Gaur Gopal Das astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gelong Thubten
Gelong Thubten
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gelong Thubten inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gelong Thubten se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gelong Thubten. Fiecare carte scrisa de Gelong Thubten este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gelong Thubten in categoria Gelong Thubten astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.43

7 recenzii

5 stele

3

4 stele

4

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Cosmina

O carte care vine la fix in starile de neliniste ,stresante . Te ajuta sa te linistesti,iti da o stare de bine si te face sa vezi partea buna a lucrurilor. Te indruma sa vezi viata din mai multe situati. Te ajuta si te poarta prin provocarile de zi cu zi pregatindu-te pentru o imbunatatire a vieti si reducere a stresului.

Recenzie pentru cartea Secretele unei vieți uimitoare! Descoperă bucuria de a trăi.

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Vlad Popescu

O carte bună pentru cei care vor să se obișnuiască cu anumite concepte și sunt la începutul călătoriei de trezire spirituală. Fără a aduce viziuni noi, cartea reușește să-ți transmită o stare pozitivă, ceea ce o face utilă.

Recenzie pentru cartea Secretele unei vieți uimitoare! Descoperă bucuria de a trăi.

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gabriela

Mi-a plăcut cartea. Este un ghid perfect dacă ești novice in meditație. Exprima foarte multă serenitate,parca însăși in momentul citirii acesteia puteam sa simt calmitatea, pe care-ncerca autorul s-o inducă cititorului. Am apreciat faptul,ca autorul relatează de la A la Z,fiecare pas al unei sesiuni de meditații,cele mai mici detalii,postura in diferite tipuri de exerciții de meditație,ochii deschiși sau închiși,Spațiul meditatiei, durata meditatiei pentru începători,ora perfecta pentru a o face si de ce anume este convenienta,precum și diverse moduri de meditație,ceea ce-i fantastic,pentru ca dacă,spre exemplu,nu pot sa meditez folosind metoda corpului ca suport,si cred ca aceasta este unica metoda,autorul îți da o gramada alte alegeri,la discreție. Mi-a mai captat atenția faptul ca autorul dezbate anumite mituri despre meditație și își mărturisește propria experiența. Se citește,aparent,ușor însă eu am stat mai mult la ea,din cauza ca puteam rămâne fie sa reflectez si sa încerc sa înțeleg ce vrea sa spună autorul,fie încercam acele mici exerciții pentru a le prinde firul. E o carte buna,mi-a oferit multe informații și răspunsuri,iar acum,finalmente,meditațiile nu par atât de grele.

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

Puiu Mirela

O carte motivațională surprinzătoare, o lectură ca o gură de aer în această perioadă stresantă, tulbure, datorită contextului social - criza sanitară de la noi și nu numai ☹️

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cosmina

O carte care m-a facut sa ma schimb. Sa vad totul cu alti ochi sa ma concentrez pe nevoile mele. Am descoperit multe lucruri interesante in aceast mic ghid pentru o viata simpla, care nu imi erau cunoscute sau de care nu m-am lovit ca sa am nevoie de ele. O recomand .

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana-Maria Oprea

‘’Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit’’ este o carte scrisă din perspectiva lui Gelong Thubten, un om ce a trăit o viață ‘’dezordonată’’ până în momentul în care a ales să se refugieze într-o mânăstire, iar ulterior să devină călugăr. În scrierea sa acesta vorbește despre fericire și cum o putem dobândi, despre conexiunea cu propriul sine, dar și despre meditație. Cartea se parcurge foarte ușor, însă este o scriere asupra căreia trebuie să revii în cazul în care decizi să pui în practică sfaturile autorului.

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

BestSeller
-44.5%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 24.9 Lei
BestSeller
Cu Autograf
-55.8%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 34.9 Lei
-28.1%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 35.9 Lei
BestSeller
Cu Autograf
-30.1%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
-33.4%
BestSeller
-56.7%
-15%
Meditati cu noi

Meditati cu noi

PRP: 75 Lei 63.75 Lei
Nou
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-27.5%
Misterul ultimelor clipe

Misterul ultimelor clipe

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-35.2%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 38.9 Lei
BestSeller
-25%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-26.1%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 36.9 Lei
-67.6%
Puterea simplității

Puterea simplității

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
Nou
-20%
Uită tot ce știi despre traume

Uită tot ce știi despre traume

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-49.3%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 27.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49.3%
-30.3%
Cartea intelepciunii

Cartea intelepciunii

PRP: 30 Lei 20.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Descopera bucuria de a trai

-67.6%
Puterea simplității

Puterea simplității

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
BestSeller
-59.6%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 79.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Arta feminitatii

Arta feminitatii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-45.5%
BestSeller
-51.1%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 26.9 Lei
-33%
Pachet Universul unui suflet

Pachet Universul unui suflet

PRP: 238.6 Lei 159.9 Lei
PRP: 88 Lei

39 Lei