Ieromonahul Filotheos

Carte de bucate de la Manastirea Cutlumus din Muntele Athos

PRP: 28 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
22.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Carte de bucate de la Manastirea Cutlumus din Muntele Athos

Format
170x220
Număr pagini
232
Editura
Sophia
Autor
Ieromonahul Filotheos
Anul publicării
2019

Rezumat Carte de bucate de la Manastirea Cutlumus din Muntele Athos - Ieromonahul Filotheos

Atunci când avem în inima noastră gânduri frumoase, mâncarea, dincolo de meșteșugul gătitului, are ceva inexplicabil: are harul lui Dumnezeu, devenind într‑adevăr „hrana îngerilor”, iar nu a oamenilor. De ce are nevoie o mâncare? Întâi de toate, de ingrediente bune, de calitate, deoarece așa arăți că‑ți iubești fratele și îi oferi ce este mai bun, după porunca Domnului: „Iubește‑l pe aproapele tău ca pe tine însuți!” În felul acesta, te respecți și pe tine. Apoi, sunt necesare o inimă curată și rugăciunea continuă. Fiecare mișcare în actul de gătit să fie însoțită de rugăciunea: „Doamne Iisuse Hristoase, miluiește‑mă!” sau de rugăciunea: „Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluiește‑ne pe noi!” Acestea sunt „secretele” pentru succesul în bucătărie și așa, întru ascultare, coboară binecuvântarea Domnului. Când veți încerca să gătiți plini de asemenea gânduri, cu talantul dăruit de Dumnezeu, să fiți siguri că Dumnezeu vă va răsplăti. Ieromonahul Filotheos
Detalii produs
Despre Ieromonahul Filotheos
Ieromonahul Filotheos
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ieromonahul Filotheos inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ieromonahul Filotheos se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ieromonahul Filotheos. Fiecare carte scrisa de Ieromonahul Filotheos este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ieromonahul Filotheos in categoria Ieromonahul Filotheos astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 28 Lei

22.4 Lei