Marcel-Dumitru CiucaNarcis Dorin Ion

Carol al II-lea. Intre datorie si pasinune. Insemnari zilnice Vol. 1

PRP: 59.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
41.93 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Carol al II-lea. Intre datorie si pasinune. Insemnari zilnice Vol. 1

Format
130x200
Număr pagini
712
Editura
Publisol
Autor
Marcel-Dumitru Ciuca,
Narcis Dorin Ion
Anul publicării
2023
ISBN
9786060980643

Rezumat Carol al II-lea. Intre datorie si pasinune. Insemnari zilnice Vol. 1 - Marcel-Dumitru Ciuca, Narcis Dorin Ion

„Pendulând între datorie și pasiune, ultimul suveran al României Mari ne său jurnal resorturile intime și private. Însemnările de tinerețe 1929, 1930) sunt marcate și de eroinele sufl etului său și Elena Lupescu –, în timp 1937 ne dezvăluie un rege mai variate aspecte ale vieții societate, armată, administrație, prim volum este circumscrisă mari transformări în istoria instaurează în România regimul de schimbare radicală a sistemului conceput-o alături de colaboratorii reține toate aspectele vieții familiei și a prietenilor, își urmează l-au făcut celebru în epocă.” Narcis Dorin Ion

Detalii produs
Despre Marcel-Dumitru Ciuca
Marcel-Dumitru Ciuca
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marcel-Dumitru Ciuca inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marcel-Dumitru Ciuca se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marcel-Dumitru Ciuca. Fiecare carte scrisa de Marcel-Dumitru Ciuca este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marcel-Dumitru Ciuca in categoria Marcel-Dumitru Ciuca astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Narcis Dorin Ion
Narcis Dorin Ion
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Narcis Dorin Ion inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Narcis Dorin Ion se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Narcis Dorin Ion. Fiecare carte scrisa de Narcis Dorin Ion este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Narcis Dorin Ion in categoria Narcis Dorin Ion astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Istorie, Non-fictiune

PRP: 59.9 Lei

41.93 Lei