Dr. Lucretia Opreanu

Bucatarie Dietetica

PRP: 20 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
16 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Bucatarie Dietetica

Format
130x200
Editura
Paul Editions
Autor
Dr. Lucretia Opreanu
ISBN
9786069703427

Rezumat Bucatarie Dietetica - Dr. Lucretia Opreanu

Nădăjduesc, că am realizat o carte bună şi chiar foarte necesară gospodinelor noastre, care au ele cele dintâi menirea, să se îngrijească de alimentaţia igienică şi sănătoasă a familiei şi deci a naţiunii. În felul ei este o carte unică în arta culinară românească. M-am silit ca să fie cât se poate de bine întocmită. Am consultat cărţi similare străine. Am ţinut în primul rând, să cer şi preţiosul sfat şi indicaţii de la valoroşii noştrii specialişti din Cluj, astfel că îmi împlinesc o plăcută datorie, să aduc mulţumitele mele Dlor: prof. univ. Dr. Iuliu Haţieganu, directorul clinicii medicale din Cluj, dr. Ion Goia, prof. univ. de la aceeaşi clinică, d-nei dr. Florica Pop, profesoară şi d-lui dr. Liviu Telia, pentru preţiosul concurs dat de Domniile Lor la redactarea diferitelor regimuri. Unele sunt chiar cele utilizate la Clinica Medicală din Cluj.
Detalii produs
Despre Dr. Lucretia Opreanu
Dr. Lucretia Opreanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Lucretia Opreanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Lucretia Opreanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Lucretia Opreanu. Fiecare carte scrisa de Dr. Lucretia Opreanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Lucretia Opreanu in categoria Dr. Lucretia Opreanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 20 Lei

16 Lei