Petru Viorel Ardelean

Arte martiale

Elemente tehnice de baza si notiuni de biomecanica
PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.25 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Arte martiale

Format
130x200
Număr pagini
119
Editura
Pro Universitaria
Autor
Petru Viorel Ardelean
Anul publicării
2023
ISBN
9786062614973

Rezumat Arte martiale - Petru Viorel Ardelean

Cartea de fata, care este o parte din teza de doctorat a autorului, expune informații detaliate privind elementele tehnice de baza din arte martiale (karate) dar si unele notiuni specifice de biomecanica in sport sau analiza cinematica a miscarii, in special in execuțiile de kata. Toate aceste informatii sunt sustinute de explicatiile necesare dar si de ilustratii sugestive. Tinand cont ca elementele tehnice de baza - kihon (pozitii, lovituri de pumn, lovituri de picior, blocaje) sunt considerate de specialiști ca fiind extrem de importante si trebuie sa reprezinte o fundatie bine cladita pentru practica si evolutia ulterioara a sportivului/ practicantului de arte martiale, lucrarea poate fi de folos multor pasionati, practicanti sau specialisti din arte martiale.

Cartea poate reprezenta un instrument util atat pentru tineri dar si pentru cei mai in varsta, pentru studenti sau elevi, care parcurg faza de inițiere in arte marțiale si doresc sa isi formeze un bagaj de deprinderi de baza solide, corect insușite, atat de necesare pentru practicarea acestor discipline la un nivel ridicat cu rezultate pozitive. De asemenea, folosind multe kinograme sau figuri explicative, consider ca aceasta carte poate fi si un sprijin util pentru instructorii sau antrenorii din domeniu in procesul de predare, care trebuie sa puna accent pe invațarea corecta inca de la inceput a tuturor elementelor si procedeelor tehnice.

Detalii produs
Despre Petru Viorel Ardelean
Petru Viorel Ardelean
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Petru Viorel Ardelean inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Petru Viorel Ardelean se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Petru Viorel Ardelean. Fiecare carte scrisa de Petru Viorel Ardelean este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Petru Viorel Ardelean in categoria Petru Viorel Ardelean astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Arte martiale
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-5%
Arte martiale

Arte martiale

PRP: 35 Lei 33.25 Lei
PRP: 35 Lei

33.25 Lei