Charles SchaeferHeidi Kaduson

Alte 101 tehnici favorite ale terapiei prin joc

PRP: 69 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
34.5 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Alte 101 tehnici favorite ale terapiei prin joc

Format
130x200
Număr pagini
568
Editura
Trei
Autor
Charles Schaefer,
Heidi Kaduson
Anul publicării
2018
ISBN
9786064009333

Rezumat Alte 101 tehnici favorite ale terapiei prin joc - Charles Schaefer, Heidi Kaduson

Experiența terapeuților care folosesc jocul cu copiii reprezintă o resursă de idei, în mare parte nefolosită, pentru îmbunătățirea practicii terapiei prin joc. În acest al doilea volum de tehnici de joc, terapeuți renumiți prezintă alte 101 tehnici favorite utilizate în lucrul cu copiii, descriind scopul urmărit și ilustrând prin exemple modul în care acestea pot fi puse în practică.


Cititorul poate descoperi: tehnici ale imaginației, care includ folosirea imageriei ghidate și a imaginației; tehnici narative, care ilustrează folosirea diverselor jocuri și metode pentru a îmbunătăți comunicarea verbală a copiilor; tehnici ale artelor expresive, care includ diversele procedee folosite în artă pentru a‑i ajuta pe copii să facă față traumelor și tulburărilor; tehnici ale jocului cu marionete, care ajută la exprimarea emoțiilor conflictuale; tehnici cu jucării și obiecte de joacă, ce ilustrează modul în care acestea sunt utile în jocul terapeutic; tehnici ale jocului în grup, care includ diverse metode folosite în contexte de grup.


Acest volum se adresează atât psihologilor care lucrează cu copii, cât și celor specializați în alte domenii – asistență socială, psihologie, psihoterapie, dezvoltarea copilului, terapie recreațională și psihiatrie –, precum și părinților și educatorilor.


Heidi Kaduson, specializată în intervenția psihologică pentru copii, este director al Institutului de Formare în Terapia prin Joc din comitatul Monroe, statul New Jersey.


Charles Schaefer este profesor emerit de psihologie la Fairleigh Dickinson University (New Jersey) şi cofondator al Asociației pentru Terapia prin Joc din SUA.


Jocul este activitatea naturală a copilăriei și, posibil, cea mai eficientă modalitate de învățare. De fapt, jocul este un exercițiu pentru viața reală, oferind suficientă elasticitate pentru a răspunde oricărui număr de evenimente, oameni și situații. Deși copilul știe că jocul nu este real, într‑un fel acesta capătă proporții reale. Jocul asigură exersarea în siguranță a comportamentelor cu posibilele consecințe intrinseci din care copilul învață. Jocul asigură dezvoltarea empatiei, prin intermediul jocului de rol și al exersării comportamentale. Numeroasele nuanțe și culori ale jocului oferă un infinit număr de posibilități de exersare și învățare, care nu ar putea fi accesibile prin alte modalități.

M. Boultinghouse


Metaforele ne ajută să utilizăm cunoștințele sau experiențele deja trăite pentru a conferi sens noilor experiențe. Aplicarea directă a „metaforei terapeutice" prin intermediul narațiunii produce rezultate terapeutice. În general, povestea este o țesătură complexă de observații,învățăminte, intuiții și obiective care‑i transmit copilului un mesaj important. Nu este necesar ca cei mici să încerce să tragă concluzii din povestea care le este prezentată; ei pătrund cu ușurință în lumea ei, prin puterea imaginației. Această puterea imaginației reprezintă elementul schimbării și al vindecării. Metaforele poveștii activează imaginația copilului cu scopul vindecării prin putere, cunoaștere de sine și transformare.

J.A. Marvasti

Detalii produs
  • Alte 101 tehnici favorite ale terapiei prin joc Alte 101 tehnici favorite ale terapiei prin joc
  • Format 130x200
  • Număr pagini 568
  • Editura Trei
  • Autor Charles Schaefer,Heidi Kaduson
  • Anul publicării 2018
  • ISBN 9786064009333
  • Scor Bestseller
Despre Charles Schaefer
Charles Schaefer
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Charles Schaefer inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Charles Schaefer se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Charles Schaefer. Fiecare carte scrisa de Charles Schaefer este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Charles Schaefer in categoria Charles Schaefer astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Alte 101 tehnici favorite ale terapiei prin joc, Incă 101 tehnici ale terapiei prin joc
Despre Heidi Kaduson
Heidi Kaduson
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Heidi Kaduson inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Heidi Kaduson se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Heidi Kaduson. Fiecare carte scrisa de Heidi Kaduson este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Heidi Kaduson in categoria Heidi Kaduson astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Alte 101 tehnici favorite ale terapiei prin joc, Incă 101 tehnici ale terapiei prin joc
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Carti psihologice

BestSeller
-59.4%
BestSeller
-10.9%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 49 Lei
Nou
-18.4%
Limbajul secret al chipului

Limbajul secret al chipului

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Anatomia traumei

Anatomia traumei

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-40.2%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 32.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Terapie 1 la 1 cu sinele tău

Terapie 1 la 1 cu sinele tău

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
Hardcover
BestSeller
-34.9%
MANIFEST - Ediție Cartonată

MANIFEST - Ediție Cartonată

PRP: 49 Lei 31.9 Lei
BestSeller
-25%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 45 Lei
Nou
-18.4%
Destinul ascuns în numere

Destinul ascuns în numere

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Nu mai e ca la început?

Nu mai e ca la început?

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-10%
Atomic Habits

Atomic Habits

PRP: 65 Lei 58.5 Lei
BestSeller
-36.5%
BestSeller
-20.4%
-25%
Constelatiile familiale

Constelatiile familiale

PRP: 48 Lei 36 Lei
BestSeller
-30.1%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-20.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-20%
NU SUNT SUFICIENT DE BUN

NU SUNT SUFICIENT DE BUN

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
PRP: 69 Lei

34.5 Lei