Monty Lyman

Adevarul despre durere

PRP: 59 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
50.1 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Adevarul despre durere

Format
145x205
Număr pagini
392
Editura
Publica
Autor
Monty Lyman
Anul publicării
2022
ISBN
9786067225242

Rezumat Adevarul despre durere - Monty Lyman

Recunoaștem durerea când o simțim. Ne este teamă de ea și încercăm s-o evităm. Dar știm ce înseamnă ea cu adevărat? În prezent, știința durerii a atins un nivel nemaivăzut până acum. În ultimii ani, cunoștințele noastre despre durere s-au schimbat atât de mult încât putem afirma că tot ceea ce credeam că știm despre durere este greșit. Așa cum ne explică doctorul Monty Lyman, înțelegem greșit durerea și asta cu consecințe dăunătoare. În această carte, autorul explorează studii de cercetare și subiecte de ultimă oră, printre care durerea-fantomă sau durerea persistentă, folosindu-se, printre altele, de interviuri cu supraviețuitori, dar și cu persoane care nu au simțit niciodată durere. În plus, ne explică faptul că durerea poate fi redusă și controlată și ne ajută să ajungem la o înțelegere mai profundă a ceea ce înseamnă să fim oameni. Aceasta este povestea nespusă a durerii, cel mai evaziv sentiment. „Durerea este o experiență umană universală și foarte personală. Cred că unul dintre cele mai bune moduri de a vorbi despre adevărurile profunde ale durerii este prin intermediul poveștilor reale. […] Cu ajutorul cercetării, al experienței, al interviurilor cu experți în durere și, deopotrivă, cu persoane care au dureri, mi-am format păreri despre tratamentele pentru durerea persistentă și am hotărât să mi le exprim aici. Dar, cu toate că vreau să detaliez principiile durerii și sper ca modul meu de a o înțelege să poată fi de un real ajutor, opiniile și părerile mele din această carte nu ar trebui luate drept recomandare medicală. Nu există soluții rapide. Cărarea care urcă pe muntele vindecării este îngustă, întortocheată și adesea abruptă. Este o călătorie cu furtuni și piscuri false. Dar dovezile arată că este o călătorie care, dacă este urmată cu perseverență și speranță, merită făcută. Hai să fim buni cu creierul și cu corpul nostru și să le educăm pentru a le face puternice. O înțelegere modernă a durerii ne învață să nu-i vedem pe ceilalți prin prisma durerii lor și nici să nu-i percepem ca pe un pachet de receptori și nervi, ci să-i vedem ca ființe umane. Ca să înțelegem durerea, trebuie să ne înțelegem pe noi înșine. Sper că această carte ți-a stârnit cheful de a face asta. Te rog dă mai departe ce citești, răspândește adevărul și, mai ales, nu renunța la speranță.” — Monty Lyman
Detalii produs
Despre Monty Lyman
Monty Lyman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Monty Lyman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Monty Lyman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Monty Lyman. Fiecare carte scrisa de Monty Lyman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Monty Lyman in categoria Monty Lyman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Adevarul despre durere, Remarcabila viata a pielii
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-14.9%
Remarcabila viata a pielii

Remarcabila viata a pielii

PRP: 55 Lei 46.8 Lei

Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Carti psihologice

Hardcover
BestSeller
-20.4%
BestSeller
-33.9%
BestSeller
-32.7%
BestSeller
-50.2%
Corpul nu uita

Corpul nu uita

PRP: 46 Lei 22.92 Lei
Nou
-33.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 39 Lei
BestSeller
-39.7%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 36.2 Lei
BestSeller
-56.8%
Pachet Andreea Săvulescu

Pachet Andreea Săvulescu

PRP: 104 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20.4%
-34.1%
Mitul normalitatii

Mitul normalitatii

PRP: 89 Lei 58.63 Lei
Nou
-41.5%
Pachet Jackson MacKenzie

Pachet Jackson MacKenzie

PRP: 118 Lei 69 Lei
-17.3%
Atomic Habits

Atomic Habits

PRP: 55 Lei 45.5 Lei
BestSeller
-36.5%
-50.1%
Constelatiile familiale

Constelatiile familiale

PRP: 48 Lei 23.96 Lei
-20%
Povestea ta a început demult

Povestea ta a început demult

PRP: 49 Lei 39.2 Lei
-33.9%
BestSeller
-20.4%
-40.2%
PRP: 59 Lei

50.1 Lei