Anays M.

Zaida

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
17.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Zaida

Format
130x200
Număr pagini
280
Editura
Bookzone
Autor
Anays M.
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700525

Rezumat Zaida - Anays M.

Dacă ai avea de ales între o viață pasională scurtă, trăită în agonie și o viață plictisitoare, acompaniată de o iubire sigură, tu ce destin ai prefera? Comandă acum „Zaida” de Anays M. și descoperă povestea femeii ce renunță la iubirea adevărată și crede că merită să înfunte singură finalul vieții!


Zaida nu este eroina obișnuită din cărțile de dragoste. Zaida este femeia care te va face să-ți trăiești viața cu adevărat, să înțelegi că dragostea nu învinge întotdeauna, pentru că boala te poate face să renunți la visul iubirii perfecte și să te pierzi în așternuturile manipulatorilor și mincinoșilor. Crezând că suferă de o afecțiune ce-i va aduce în curând sfârșitul, Zaida alege să păstreze secretul și să-și părăsească iubitul, fără a-i spune nimic. Aceasta începe un periplu în necunoscut, între Madrid, Ciudad Real și Valencia, fără a ști ce caută cu adevărat.


Dar acceptarea propriei morți nu este ușoară, iar întorsăturile de situație transformă povestea într-o dramă a iubirii și a obsesiei trăite în trei. De la o relație ce ar fi putut fi dragostea perfectă, Zaida se refugiază în compromisuri, speriată de faptul că ar putea muri singură. Ceea ce nu știe este că deciziile ei pot distruge vieți, că lașitatea sa este echivalentul ticăloșiei bărbaților din viața sa și că dorința aduce adesea cu sine suferință. Merită să renunți la cineva care te iubește cu adevărat pentru fiorii pe care ți-i pot oferi fanteziile periculoase înainte de moarte?


„Ce mi-e o zi, ce mi-e viața întreagă? Ambele sunt limitate, ambele se termină mult prea repede, așa că tot ce vreau e să mai apuc să mă bucur de ceea ce simt și trăiesc, atât timp cât mai pot să simt și să trăiesc.”


Citește acum jurnalul unei iubiri pierdute și parcurge alături de eroină drumul dificil de la iubirea sigură și liniștitoare la iluzia vieții pasionale!Recenzii de la cititori


Romanul unei iubiri ce te ține cu sufletul la gură până la ultima pagină

„Zaida, romanul dramei unei femei care trăiește pe muchie de cuțit, romanul unei iubiri ce te ține cu sufletul la gură până la ultima pagină. Autoarea îmbină cu măiestrie și ingeniozitate stilul alert cu descrierea și suspansul care intervine în ultimul moment, când crezi că aproape nimic nu se mai poate întâmpla. O lectură picantă, plină de farmec și sensibilitate, care satisface cele mai exigente gusturi.” - Doina


Pune față în față iubirea și moartea

„Un roman necenzurat și, în același timp, profund, al cărui subiect pune față în față iubirea și moartea și nu știi, până la ultima filă, cine va câștiga. Am simțit și am trăit împreună cu Zaida toate întâmplările, am suferit și am iubit împreună cu ea, deși nu tot timpul am fost de acord cu deciziile ei. Dar cine spune că e ușor să iei decizii radicale în situații limită? Este o carte la care voi reveni, cu siguranță!” – Ioana


Genială lectură

„Genială lectură! Cred ca trebuie sa trăiești împăcată cu tine însăți și să te cunoști foarte bine ca să ajungi să înțelegi profunzimea cărților scrise de Anays M. Chiar dacă nu ești de acord!” – Alexandra


Trebuie citite cu atenție și cu sufletul deschis

„Cărțile semnate de Anays M. sunt superbe, trebuie citite cu atenție și cu sufletul deschis. Când le-am citit, am râs, am plâns, am trăit fiecare cuvânt pe care l-am lecturat. Și am simțit că mă regăsesc în fiecare întâmplare.” – Valentina


M-au impresionat poveștile

„Am citit primele cărți scrise de Anays M. Mulțumesc! M-au impresionat poveștile. Au o amprentă energetică uluitoare, parcă mă fac să mă desprind de realitate și să-mi doresc mult mai multe pentru mine și pentru viața mea. Sper ca noul titlu să mă ajute la fel de mult.” – Elena


Despre autor


Anays M. este una dintre cele mai citite scriitoare române contemporane. Primele trei volume ale sale, „Confesiunile unei fete rele”, sunt o lecție pentru independența femeilor, oferită de o fină cunoscătoare a spiritului uman. Anays M. a scris o confesiune a inimii sale, un jurnal al greșelilor trecutului și un ghid al prezentului. Astfel, a reușit să câștige inimile cititorilor săi pentru că a reușit să pună în cuvinte declarația de independență a sufletului, printre iubiri, suferință și transformări. Fără perdea, fără măști, fără metafore și fără prejudecăți. Doar trăiri, fantezii și dorințe ascunse.

Fragment din carte

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Zaida înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Anays M.
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.08

12 recenzii

5 stele

8

4 stele

1

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

2


A

Ana Roman

Cartea asta are de toate - emoție, suspans, erotism, analiză psihologică, întorsături de situație... Cum să n-o adori?

R

Roxana Pătrașcu

Superbă!

Z

Zenaida

A trebuit sa dau DNF acestei carti deoarece nu m-am putut atasa de personaje. M-a bulversat faptul ca au fost capitole din perspectiva Zaidei povestite la persoana I, insa capitolele din perspectiva lui Robert au fost la persoana a III-a, si nici nu era specificat la inceputul capitolului perspectiva. Fiind o carte atat de mica si care nu este fantasy mi s-a parut prea multa descriere care m-a plictisit.

Amalia Sin

Nu am citit în viața mea vreo carte în care să se specifice la început de capitol perspectiva din care este scris.

P

Popa Andreea

Probabil ca nu a fost pe gustul meu. Nu am putut rămâne focusata 100 % pe poveste.

A

Alina Alexandra Balauca

Minunata❤

A

Ana Mihalache

Se termina exact cum te astepti mai putin. Asta ma intrigat cel mai tare. Anays a dat din nou lovitura

M

M Z

Un roman necenzurat și, în același timp, profund, al cărui subiect pune față în față iubirea și moartea și nu știi, până la ultima filă, cine va câștiga. Am simțit și am trăit împreună cu Zaida toate întâmplările, am suferit și am iubit împreună cu ea, deși nu tot timpul am fost de acord cu deciziile ei. Dar cine spune că e ușor să iei decizii radicale în situații limită? Este o carte la care voi reveni, cu siguranță!

I

Ioana Macarie

O carte care unora le place extrem de mult și pe alții îi indispune total este, cu siguranță, o carte ce merită citită. Pe mine m-au fascinat trecerea, în povestire, de la o perspectivă la alta, și jocul aparențelor care nu face altceva decât să ne arate cum este viața fără machiaje și fără măști: uneori minunată, alteori, ticăloasă!

Amalia Sin

O poveste în egală măsură emoționantă și tristă, frumoasă și dureroasă, cu un final... O poveste veridică, ruptă din viață, nu din filme!

D

Delia Patrascu

Nu mi-a plăcut! Am terminat-o ffff foarte greu! Am crezut ca pana la final sa ma atragă, dar..... nimic!

Vezi toate recenziile
PRP: 49 Lei

17.9 Lei