Simona Lungu

Prejudecati. O iubire interzisa

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
24.9 Lei

Povestea de dragoste cu peste 400.000 de cititori. Ce faci când sufletul alege o iubire interzisă? Inima nu ține cont de ceilalți. Nu-i pasă de timp sau de obstacole. Inimii îi pasă doar de ritmul iubirii, de puritatea sentimentelor.

Povestea de dragoste cu peste 400.000 de cititori. Ce faci când sufletul alege o iubire interzisă? Inima nu ține cont de ceilalți. Nu-i pasă de timp sau de obstacole. Inimii îi pasă doar de ritmul iubirii, de puritatea sentimentelor.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Prejudecati. O iubire interzisa

Format
130x200
Număr pagini
288
Editura
Bookzone
Autor
Simona Lungu
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008584

Rezumat Prejudecati. O iubire interzisa - Simona Lungu

Când vine vorba de cărți de dragoste, ai nevoie de o poveste care să-ți rămână în suflet toată viața. Prejudecăți. O iubire interzisă, semnată Simona Lungu și lansată la editura Bookzone, este una dintre cele mai apreciate cărți din această categorie, având peste 400.000 de cititiori.

Ce faci când sufletul alege o iubire interzisă? Această carte își va arăta partea nevăzută a iubirii și îți garantăm că o vei pune pe lista ta cu top cărți de dragoste.

Prejudecăți. O iubire interzisă este ecoul unei iubiri răscolitoare ce răsună puternic în sufletele a doi oameni și dă viață unui univers al emoțiilor în care dragostea învinge orice obstacol.

Într-o lume atât de complicată, uităm cât de simplu e să iubești omul de lângă tine. Iar Alina, o tânără învățătoare, simte asta pe propria-i piele de îndată ce-l cunoaște pe el, un avocat cu o etnie diferită care naște controverse în mintea oamenilor.

La o simplă întorsătură de condei, prejudecățile celor din jur încep să le pună, pas cu pas, piedici, pe timpul întregii cărți. Însă tocmai aceste piedici devin o dulce otravă care îi leagă cu un nod atât de strâns, încât prejudecățile devin neputincioase în fața iubirii lor. Vei citi o carte de dragoste plină de citate despre viață și lecții pe care să le pui în aplicare în viața de zi cu zi.

Sufletul tău alege pe cine și când să iubească, iar asta o știe orișicine. Deci, de ce judecăm?

Alina are de făcut o alegere, însă la răscrucea dintre judecata altora și propriul suflet, niciun obstacol nu mai contează, iar iubirea e sortită să învingă. Mai ales că cele mai bune cărți de citit merită un final spectaculos.

Prejudecăți. O iubire interzisă este o carte de dragoste ce prinde viață sub ochii tăi și te ademenește prin puterea autoarei, aflată printre cei mai buni scriitori români, de a creiona o iubire pe cât de interzisă, pe atât de înfloritoare, într-un peisaj pur românesc.

Recenzii de la cititori

Minunată Ești bestială, ai o minte ageră și scrii superb. – mitiriri

O idee unică Apreciez că acțiunea are loc în România și îmi place și meseria aleasă pentru Alina. Mi se pare că e ca o gură de oxigen. – RODICA2791128

Superbă Am rămas impresionată. Chiar îmi place cum scrii. Și poate că îi regăsesc pe părinții mei în unele momente. În orice caz, cartea e superbă, bravo! – AnastasiaGoncearov

Captivantă Ah, Dumnezeule! Pot să-mi imaginez scena asta! Mai ales când îi dă drumul la păr și adâncește sărutul. Deja sunt total captivată de ei! – Rroxanne13

Fără cusur Am o slăbiciune pentru cartea aceasta. Cred că o citesc pentru a patra oară. O ador! – Calcedonia

Aur curat Am citit pe nerăsuflate. Îmi plac replicile, acțiunea și modul în care împletești cu degajare acțiunea. Super și cred că această carte o să fie aur curat. – Michelle30782

Talent de nedescris Superbă, superbă, superbă! Fix așa este cartea ta. Povestea este originală și foarte frumoasă. Iar faptul că se desfășoară în România îi dă un plus față de altele. Bravo, ești foarte talentată. – ingrid-wilde

O carte excelentă M-ai prins cu totul în această carte. E minunată. Felicitări! – catacatalina31149

Un carusel de emoții Ai așa un talent de a mă prinde și agăța în plasa poveștii că nu mai sunt bună de nimic până nu faci puțină lumină în caruselul ce s-a creat! – MihaelaCretu71

Citită pe nerăsuflate O, numai tu puteai să scrii așa ceva. Îmi place povestea de mor! El este un zăpăcit, iar ea e o dulce. Nu am putut să mă culc din cauza ta. Am citit până la ultimul capitol. – FlorentaSandu


Despre autoare

Odată cu lansarea cărții de debut, Întoarce-te la mine, Simona Lungu a devenit într-un timp foarte scurt una dintre cele mai apreciate scriitoare din România. Cu un condei aparte, autoarea dovedește un talent cu adevărat special, fiind iubită datorită modului în care reușește să transmită fiecare emoție la intensitate maximă.

De profesie educatoare, Simona și-a dedicat întreaga viață scriind și ajutând copiii să aibă educația pe care fiecare om o merită. Cărțile de dragoste sunt asul pe care Simona Lungu îl are în mâneca și cu ajutorul căruia ne ademenește să descoperim că iubirea e mai mult decât un simplu sentiment. Iubirea înseamnă viață. Așa cum vei vedea în a doua carte scrisă de Simona Lungu, Prejudecăți. O iubire interzisă.

Alătură-te celor 400.000 de cititori ai acestei cărți și descoperă partea nevăzută a iubirii. Comandă acum Prejudecăți. O iubirea interzisă, cartea care ne arată că dragostea este liberă și învinge orice obstacol!

Fragment din carte

Nu mai continuă, doar o privește, răsfirând degetele peste pântecul ei. E momentul să dispar, înainte de a le perturba intimitatea. Of, dialogurile la care particip involuntar îmi dezvoltă diferite stări. Trăirile lor le asemăn cu ale mele și faptul că sunt pe drumul cel bun aduce optimism și speranță în sufletul meu. Dumnezeu găsește o cale să ne aducă la lumină, deși deseori judecăm că trăim într-un întuneric care ne afundă pe zi ce trece mai mult. Nu mai conștientizăm razele de soare care străpung norii negri și uităm să sperăm. A spera e ca un pansament pentru inima încercată, e un dar care face totul posibil. Ne dă puterea să căutăm soluții pentru realizarea dorințelor, să visăm cu ochii deschiși, să încercăm la nesfârșit.


Bineînţeles că nu pot dormi și mă foiesc toată noaptea, ba e frig, cald şi tot aşa, până cocoșii gazdei mele anunță zorii unei zile noi.

– Vrei să te conduc până la şcoală? mă ajunge Cristi din urmă, răvășit și somnoros.

Zâmbesc. A rămas și în această noapte aici. Mă alătur și-i remarc agitația. Nu îndrăznesc să spun ceva, însă mă lămuresc când întreabă ce părere am despre Lorena.

Cum să-i spun că mi-a lăsat o impresie dezastruoasă? Totuși, se va însura cu ea, iar noi vom păstra pentru totdeauna legătura, datorită prieteniei dintre cei doi bărbați.

– De ce întrebi?

– Pentru că le cunoşti pe amândouă şi nu ştiu ce să fac. Pe una o iubesc, iar celeilalte i-am promis c-o voi lua de nevastă, oprește și își sprijină capul pe volan.

Cred că mai degrabă vrea să i se confirme că alegerea sa e corectă, decât să asculte sfatul unei femei mai tinere și lipsite de experiență. Of, Cristi acum te înțeleg! E o revoltă în tine, mintea îți spune ceva, iar inima, altceva. Îmi sună cunoscut, nu?

– Eu am ales dragostea! răspund înainte de a închide ușa.


El e legat de o promisiune, iar eu, de societatea care judecă după bunul plac, nu după ceea ce e corect. Ne luăm după legi nescrise de ani de zile și nu ne preocupăm de trăirile noastre, ci de ceea ce vor crede cei din jur despre asta? De ce se observă praful din curtea vecinului și ignorăm pe cel din a noastră? De ce oamenii din jurul tău decid ce și cum e mai bine pentru tine, de parcă te-ar cunoaște mai mult decât tu însuți?

Trag aer în piept, spun în gând un Doamne ajută! și intru în clasa plină de femei gălăgioase. Fac linişte, când apar şi deschid caietele, surprinzându-mă. O caut din priviri pe Zina și încerc să aflu de ce lipsește, când strig prezența, dar primesc un răspuns vag. Un alt motiv de îngrijorare. Dacă soțul ei n-o lasă să ia contact cu mine?Surprind câteva ocheade nu tocmai prietenoase, dar, atâta timp cât păstrează distanța, nu mă deranjează. Doar nepoatele Zinei îmi zâmbesc, Moca fiind chiar fericită de reîntâlnire. La sfârşitul orelor, îmi spune despre răceala Zinei, motiv întemeiat de a absenta. Mult mai liniștită, rămân să strâng cărțile și nu bag de seamă că unele n-au de gând să plece, cel puțin, nu atât de pașnic cum s-au comportat în timpul orelor. Situația se precipită, se contrazic și am o presimțire rea.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Prejudecati. O iubire interzisa înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Simona Lungu
Simona Lungu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Simona Lungu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Simona Lungu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Simona Lungu. Fiecare carte scrisa de Simona Lungu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Simona Lungu in categoria Simona Lungu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.87

15 recenzii

5 stele

13

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Maria Georgiana

O CARTE GENIALĂ!

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Aida Cîrcu

Nu a fost o carte foarte grea de înțeles și mi a plăcut mult!

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Loredana Florentina Burciu

Subiectul interesant, dar comparând cu "Intoarce-te la mine" - o carte exceptionala- ma așteptam la mai mult

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Simona Apostol

Superba carte

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Lore Corbescu

O carte pe care nu am putut să o las din mână până nu am terminat-o de citit. Mi-a plăcut tare mult cum au fost conturate personajele și cum au evoluat acestea pe parcursul întregii cărți. Ana a căpătat experință de viață (care îi lipsea cu desăvârșire din cauza principiilor mamei sale) și a învățat să iubească cu adevărat, să treacă peste părerea celorlalți și să țină cont doar de ceea ce își dorea ea . Roly, la rândul lui, a fost ambițios și a făcut tot posibilul să își depășească condiția, să treacă peste prejudecățile oamenilor din jurul său. Împreună au luptat pentru fericirea lor și au dat dovadă de mare curaj. În paralel cu relația Anei și a lui Roly, s-a dezvoltat relația dintre Dana și Cristi, o pereche frumoasă care a avut de trecut prin propriile încercări. Ce mi-a mai plăcut foarte mult la această carte a fost faptul că au fost redate situații reale din viața de zi cu zi și, după o astfel de situație, pusă o întrebare care să te facă să te gândesti dacă e așa sau nu, ori dacă tu ai făcut/ai trecut vreodată prin ceva asemănător. O carte pe care o recomand din suflet!

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Laura-Alexandra Candrea

O carte ce are în prim-plan o poveste de dragoste frumoasă, între doi tineri care se zbat pentru a-și putea construi o viață împreună în ciuda etniilor diferite. Am simțit totul, cot la cot cu protagoniștii. De câteva ori m-am supărat pe Roland, dar mi-a trecut. Pe lângă povestea lor impresionantă, mai întâlnim una. Cea dintre Dana și Cristi- genul de persoană care ține foarte mult la promisiuni și să facă ceea ce este corect, chiar dacă prețul pe care îl plătește este nefericirea lui și a persoanei pe care o iubește. Situațiile pe care le au de înfruntat protagoniștii, dar și prietenii lor, uneori sunt simple, alteori complicate de membrii de familie. O poveste minunată pe care o recomand tuturor

0

Răspunde

Comentarii(0)

N

Nicoleta Tanasescu

Minunată

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Izzy

Prima oară am întâlnit autoarea prin seria „Întoarce-te la mine”, o duologie care mi-a plăcut foarte mult și pe care o recomand cu drag. Datorită acesteia am vrut să încerc și alte cărți scrise de autoare și îi mulțumesc Andreei pentru că mi-a dăruit cartea de ziua mea. În această carte autoarea pune în evidență două persoane care vin din lumi complet diferite și care se îndrăgostesc, dar lumile din care aceștia fac parte și mai ales familile lor le pun mereu piedici în relație sau îi fac pe ei să-și pună singuri. Relația lor a început printr-un moment foarte amuzant, iar cartea s-a terminat cu unul foarte frumos.

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

PETRONELA ATOMEI

Ce carte si ce poveste. Am asteptat aceasta carte cu sufletul la gura si la fel ca celelalte carti scrise de Simona Lungu, ma refer la Intoarce.te la mine, nici aceasta carte nu m.a dezamagit. Am citit.o in 2 zile pentru ca nu o puteam lasa din mama. Este o carte despre problemele actuale ale tinerilor din ziua de azi, despre cum sunt vazute si judecate de catre cei din jur cuplurile de diferite natii complet diferite.

0

Răspunde

Comentarii(0)

T

Travel.Books

Am trecut prin atâtea stări și am simțit multe, dar am citit ultimele pagini cu zâmbetul pe buze. Mi a plăcut tare mult și o recomand cu drag!

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

Pachete

-66.7%
Pachet Simona Lungu

Pachet Simona Lungu

PRP: 147 Lei 49 Lei

De la același autor

-87.4%
-74.6%
BestSeller
-59.4%
Intoarce-te la mine Vol. 1

Intoarce-te la mine Vol. 1

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Intoarce-te la mine Vol. 2

Intoarce-te la mine Vol. 2

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-66.7%
Pachet Simona Lungu

Pachet Simona Lungu

PRP: 147 Lei 49 Lei
-49.2%
BestSeller
-62.3%
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Scrisoare
-21.2%
Scrisoare
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
-9.3%
Nou
-20.5%
Tristețea ploilor

Tristețea ploilor

PRP: 44 Lei 35 Lei
BestSeller
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-62.3%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 36.9 Lei
-49%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-62.3%
BestSeller
-25%
Până la sfârșit

Până la sfârșit

PRP: 60 Lei 45 Lei
BestSeller
-25.6%
BestSeller
-70.4%
-61.8%
Dor și Amor

Dor și Amor

PRP: 39 Lei 14.9 Lei
BestSeller
-43.5%
-63.8%
Ultimul foc

Ultimul foc

PRP: 55 Lei 19.9 Lei
-40.8%
BestSeller
-59.4%
Minute pana la miezul noptii

Minute pana la miezul noptii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei

Cumparate impreuna cu Prejudecati. O iubire interzisa

-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49.2%
Cine nu e gata

Cine nu e gata

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-49%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-62.3%
BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
-20.4%
Dependentă de tine

Dependentă de tine

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Malakai Vol. 1

Malakai Vol. 1

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40.8%
Cum să mergi mai departe

Cum să mergi mai departe

PRP: 49 Lei 29 Lei
-66.3%
BestSeller
-59.4%
Minute pana la miezul noptii

Minute pana la miezul noptii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Malakai Vol. 2

Malakai Vol. 2

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-61.8%
Dor și Amor

Dor și Amor

PRP: 39 Lei 14.9 Lei
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Hai sa ne prefacem si azi

Hai sa ne prefacem si azi

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-59.4%
PRP: 49 Lei

24.9 Lei