Angelo MitchieviciIoan Stanomir

Teodoreanu reloaded

PRP: 25 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
22 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Teodoreanu reloaded

Format
130x200
Număr pagini
328
Editura
Grupul Art
Autor
Angelo Mitchievici,
Ioan Stanomir
Anul publicării
2011
ISBN
9789731245317

Rezumat Teodoreanu reloaded - Ioan Stanomir, Angelo Mitchievici

Recitindu-l pe Ionel Teodoreanu, am avut mereu in minte sensul ascuns pe care, contempland tablourile lui Poussin, Erwin Panofsky il redescoperea in miezul utopiei arcadice - Et in Arcadia ego -, si anume sensul unei fericiri prezente amenintate de moarte acolo unde exista toate semnele nostalgiei, ale reproiectarii fericirii in trecut si printr-o particulara soteriologie, in universul cartii. Medelenismul arcadic al lui Teodoreanu l-am citit prin confruntarea cu antimedelenismul lumii care-l inconjoara, iar tensiunea creatoare care rezulta de aici construieste nu numai personaje memorabile, o modernitate spectrala, ci si inefabilul unei sensibilitati inserate in contextul crepuscular al unei Moldove ce se duce si ne seduce. (Angelo Mitchievici)

Detalii produs
Despre Ioan Stanomir
Ioan Stanomir
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioan Stanomir inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioan Stanomir se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioan Stanomir. Fiecare carte scrisa de Ioan Stanomir este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioan Stanomir in categoria Ioan Stanomir astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Angelo Mitchievici
Angelo Mitchievici
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Angelo Mitchievici inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Angelo Mitchievici se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Angelo Mitchievici. Fiecare carte scrisa de Angelo Mitchievici este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Angelo Mitchievici in categoria Angelo Mitchievici astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Farmecul vieților distruse

Farmecul vieților distruse

PRP: 45 Lei

39.6 Lei

PRP: 25 Lei

22 Lei