Annie Jacobsen

Surprinde, ucide, dispari

Istoria completa a asasinilor, a armatelor si a agentilor secreti ai CIA
PRP: 74.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
36.7 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Surprinde, ucide, dispari

Format
137x200
Număr pagini
576
Editura
Litera
Autor
Annie Jacobsen
Anul publicării
2022
ISBN
9786063389221

Rezumat Surprinde, ucide, dispari - Annie Jacobsen

ISTORIA COMPLETĂ A OPERAȚIUNILOR SUB ACOPERIRE ALE CIA ȘI A ASASINATELOR SPONSORIZATE DE GUVERNUL SUA, DE LA AUTOAREA FINALISTULUI PREMIULUI PULITZER, CREIERUL PENTAGONULUI Din 1947, echipa de operațiuni sub acoperire condusă de CIA a exe - cutat asasinate în interiorul și în exteriorul Statelor Unite. Înainte de acest an, responsabilitatea lichidării inamicilor Americii din afara gra - nițelor era chiar mai învăluită în mister. În ciuda prezentării de către Hollywood a unor operațiuni spectaculoase de ultim moment și a ideii de angajare a ucigașilor plătiți în secret pentru a acționa în stră - inătate, misiunile sub acoperire sunt, de fapt, doar o rotiță dintr-un mecanism colosal al politicii externe, mișcându-se printre, ca să nu enumerăm decât câteva agenții, Bureau of Intelligence and Research și comitetele speciale ale Camerei Reprezentanților și ale Senatului. La final, cel care are decizia este președintele SUA, nu CIA. Pentru prima dată, finalista Premiului Pulitzer și autoare de best - selleruri Annie Jacobsen ne duce în profunzimile acestei istorii se - crete. Cu acces fără precedent la foști agenți, ambasadori și chiar la foști directori ai operațiunilor Secret Service și CIA, Jacobsen dez - văluie mecanismele interne ale acestor echipe și cât de departe pot merge președinții SUA, sub acoperire, dar legal, pentru a urmări rea - lizarea intereselor națiunii.

Detalii produs
Despre Annie Jacobsen
Annie Jacobsen
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Annie Jacobsen inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Annie Jacobsen se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Annie Jacobsen. Fiecare carte scrisa de Annie Jacobsen este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Annie Jacobsen in categoria Annie Jacobsen astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Istorie, Studii istorice

PRP: 74.9 Lei

36.7 Lei