Ana CârstoveanuAna-Maria ParaschivArina DamianCristina Martin

Supercaietul meu de vacanta pentru clasa I

Comunicare în limba română. Matematică şi explorarea mediului
PRP: 12 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
10.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Supercaietul meu de vacanta pentru clasa I

Format
205x290
Număr pagini
48
Editura
Elicart
Autor
Ana-Maria Paraschiv,
Ana Cârstoveanu,
Cristina Martin,
Arina Damian
Anul publicării
2020
ISBN
9786067683004

Rezumat Supercaietul meu de vacanta pentru clasa I - Ana Cârstoveanu, Ana-Maria Paraschiv, Arina Damian, Cristina Martin

A venit vacanta! Cei mici vor avea timp se bucure de soare, de plimbari cu bicicleta, de jocuri pe calculator, de excursii la mare sau la munte in calatoriile lor nu vor uita insa de acest SUPERcaiet, care ii va purta in lumea literelor si a cifrelor, aducandu-le aminte ce au invatatin timpul anului scolar. Pe Ianga lecturi, exercitii si probleme, propunem activitati practice distractive, jocuri, glume si o multime de curiozitati interesante. Astfel, cand vor incepe in toamna clasa a II-a, elevii vor fi mai bine pregatiti, iar parintii si doamna invatatoare vor fi, cu siguranta, multumiti de evolutia lor.

Detalii produs
Despre Ana Cârstoveanu
Ana Cârstoveanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ana Cârstoveanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ana Cârstoveanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ana Cârstoveanu. Fiecare carte scrisa de Ana Cârstoveanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ana Cârstoveanu in categoria Ana Cârstoveanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ana-Maria Paraschiv
Ana-Maria Paraschiv
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ana-Maria Paraschiv inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ana-Maria Paraschiv se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ana-Maria Paraschiv. Fiecare carte scrisa de Ana-Maria Paraschiv este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ana-Maria Paraschiv in categoria Ana-Maria Paraschiv astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Arina Damian
Arina Damian
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Arina Damian inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Arina Damian se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Arina Damian. Fiecare carte scrisa de Arina Damian este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Arina Damian in categoria Arina Damian astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Limba engleză pentru grădiniţă. Grupa mare. 5 – 6 ani. Workbook , Limba engleză pentru grădiniţă. Grupa mijlocie. 4 – 5 ani. Workbook , Limba engleză pentru clasa a II-a , Limba engleză pentru clasa pregătitoare , Evaluare Naţională. Teste pregătitoare după modelul M.E.N. Limba română. Matematică. Clasa a IV-a , Geografie. Clasa a IV-a. Caiet de lucru , Istorie. Clasa a IV. Caiet de lucru , Matematică pentru clasa a IV-a. Caiet de lucru. Exerciţii, probleme, noţiuni teoretice, teste de evaluare , Limba și literatura română pentru clasa a IV-a. Caiet de lucru. Lecturi, Exerciţii de comunicare, vocabular, noţiuni teoretice , Limba și literatura română pentru clasa a III-a. Caiet de lucru. Comunicare, vocabular, noţiuni teoretice , Supercaietul meu de vacanţă pentru clasa 2. Comunicare în limba română. Matematică şi explorarea mediului , Fişe de recapitulare şi evaluare finală pentru clasa 2. Comunicare în limba română. Matematică şi explorarea mediului. , Evaluare Naţională. Teste pregătitoare după modelul M.E.N. Comunicare în limba română (scris-citit). Matematică și explorarea mediului. Clasa a II-a , Lecturi şi fişe de lectură pentru clasa a II-a , Comunicare în limba română pentru clasa a II-a. Caiet de lucru , Supercaietul meu de vacanţă pentru clasa I , Fişe de recapitulare şi evaluare finală pentru clasa I , Lecturi şi fişe de lectură pentru clasa I , Matematică şi explorarea mediului , Matematică şi explorarea mediului , Matematică şi explorarea mediului , Matematică şi explorarea mediului , Comunicare în limba română. Clasa I. Partea II – varianta B , Comunicare în limba română. Clasa I. Partea I – varianta B , Comunicare în limba română. Clasa I. Partea II – varianta A , Comunicare în limba română. Clasa I. Partea I – varianta A , Fişe de recapitulare şi evaluare finală pentru clasa pregătitoare , Dezvoltare personală pentru clasa pregătitoare. Caiet de lucru , Matematică şi explorarea mediului pentru clasa pregătitoare. Caiet de lucru. Partea 2 , Matematică şi explorarea mediului pentru clasa pregătitoare. Caiet de lucru. Partea 1 , Comunicare în limba română pentru clasa pregătitoare. Caiet de lucru. Partea 2 , Comunicare în limba română pentru clasa pregătitoare. Caiet de lucru. Partea 1
Despre Cristina Martin
Cristina Martin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina Martin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina Martin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina Martin. Fiecare carte scrisa de Cristina Martin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina Martin in categoria Cristina Martin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec
Marat

Marat

PRP: 39 Lei

9.9 Lei

Cartea familiei

Cartea familiei

PRP: 49 Lei

35 Lei

Atlasul copilului isteț

Atlasul copilului isteț

PRP: 49 Lei

35 Lei

Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei

37 Lei

Cuvinte care schimba minti

Cuvinte care schimba minti

PRP: 25 Lei

16.9 Lei

Pachet Emoțiile Sarei

Pachet Emoțiile Sarei

PRP: 116 Lei

39 Lei

Împăcarea cu tine însuți

Împăcarea cu tine însuți

PRP: 59 Lei

37 Lei

Pachet Doru Antonesi

Pachet Doru Antonesi

PRP: 147 Lei

53 Lei

De la același autor

Matematică şi explorarea mediului

Matematică şi explorarea mediului

PRP: 13.5 Lei

11.8 Lei

Matematică şi explorarea mediului

Matematică şi explorarea mediului

PRP: 13.5 Lei

11.8 Lei

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei

7.4 Lei

Matematică şi explorarea mediului

Matematică şi explorarea mediului

PRP: 13.5 Lei

11.8 Lei

Matematică şi explorarea mediului

Matematică şi explorarea mediului

PRP: 13.5 Lei

11.8 Lei

PRP: 12 Lei

10.5 Lei