Lucreţia Neacşu

Dezvoltare personala. Clasa a II-a

PRP: 13 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
12.09 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Dezvoltare personala. Clasa a II-a

Dimensiune
205x290
Număr pagini
60
Editura
Elicart
Autor
Lucreţia Neacşu
Anul publicării
2019
ISBN
9786068496962

Rezumat Dezvoltare personala. Clasa a II-a - Lucreţia Neacşu

Auxiliar avizat de Ministerul Educatiei Nationale, in sesiunea septembrie-octombrie 2019. Auxiliarul de Dezvoltare personala isi propune sa vina in sprijinul cadrelor didactice care nu au pregatire de specialitate (psihologie), punandu-le la dispozitie o multime de exercitii, jocuri si activitati. Scopul urmarit este ca invatatorul sau invatatoarea sa-i cunoasca cat mai bine pe copiii din propria clasa. S-a pus un accent deosebit pe exprimarea emotiilor, oricare ar fi acestea, dandu-se astfel sansa fiecarui copil sa se descopere, sa se accepte si sa afle ce-i place cu adevarat sa faca. Sub indrumarea cadrului didactic se vor stimula emotiile pozitive, cele care il ajuta pe scolar sa-si dezvolte abilitatile empatice si de comunicare.Sunt propuse jocuri si activitati atat individuale, cat si in echipa, elevii fiind incurajati sa lucreze impreuna, sa asculte, sa dea raspunsuri, sa analizeze si sa duca la bun sfarsit o sarcina de lucru, intr-un interval de timp dat.
Detalii produs
Despre Lucreţia Neacşu
Lucreţia Neacşu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lucreţia Neacşu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lucreţia Neacşu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lucreţia Neacşu. Fiecare carte scrisa de Lucreţia Neacşu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lucreţia Neacşu in categoria Lucreţia Neacşu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


-7%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
PRP: 13 Lei

12.09 Lei