Mitch Albom

Sunt un copil al lui Dumnezeu

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.9 Lei

O poveste adevărată despre speranță, credință, familie și iubire necondiționată.„Aceste memorii simple și înduioșătoare ne învață că dragostea nu are limite și nu ar trebui să fie împiedicată de etnie, religie, educație sau bani.” – Kirkus

O poveste adevărată despre speranță, credință, familie și iubire necondiționată.„Aceste memorii simple și înduioșătoare ne învață că dragostea nu are limite și nu ar trebui să fie împiedicată de etnie, religie, educație sau bani.” – Kirkus

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Sunt un copil al lui Dumnezeu

Format
130x200
Număr pagini
280
Editura
Bookzone
Autor
Mitch Albom
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700235

Rezumat Sunt un copil al lui Dumnezeu - Mitch Albom

Probabil cea mai emoționantă carte pe care o vei citi vreodată, Sunt un copil al lui Dumnezeu celebrează viața unei fetițe orfane, a gardienilor săi adoptivi și a legăturii incredibile dintre aceștia, învățându-ne printr-un portret de o frumusețe devastatoare adevăratul sens al familiei.


Chika Jeune s-a născut cu trei zile înainte de cutremurul devastator care a decimat Haiti în 2010. După ce mama sa a murit dând naștere fratelui mai mic, Chika în vârstă de trei ani a ajuns la orfelinatul fondat de Mitch Albom, Have Faith Haiti din Port-au-Prince. Curajoasă și sigură de sine, ea i-a încântat pe ceilalți copii și pe profesori, însă viitorul său se anunța tragic. La vârsta de cinci ani a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă, medicii spunându-i: „nimeni din Haiti nu te poate ajuta.”


Mitch și soția sa, Janine, au sperat că medicii din Statele Unite vor reuși să găsească un tratament pentru afecțiunea Chikăi și se vor întoarce cu micuța în scurt timp în Haiti. Însă, pe măsură ce pornesc într-o călătorie de doi ani în jurul lumii pentru a găsi un leac, Chika devine parte din viața lor, învățându-i prin optimismul său nemărginit bucuriile de a crește un copil. O călătorie impresionantă pe parcursul căreia se naște o familie și care ne învață o frumoasă lecție de viață: o relație care ia naștere din dragoste, indiferent de încercări, nu se poate pierde niciodată.


„Nimic nu provoacă mai mult rău decât lipsa de speranță. Cred că este mai dureroasă decât orice suferință a trupului. Deznădejdea poate fi contagioasă. Dar și speranța poate fi și nu există medicament mai bun decât aceasta.”


Prin intermediul amintirilor și al conversațiilor tulburătoare cu Chika, autorul lasă o lume întreagă să-l descopere în cel mai vulnerabil moment al vieții sale pentru a demonstra importanța familiei, oricum este ea întemeiată.


Comandă acum cartea care îți va pătrunde atât de adânc în suflet, încât nici nu îți vei da seama când ți-a schimbat perspectiva asupra vieții!


Recenzii de la cititori


Ne învață că dragostea nu are limite

„Aceste memorii simple și înduioșătoare ne învață că dragostea nu are limite și nu ar trebui să fie împiedicată de etnie, religie, educație sau bani.”– Kirkus


O poveste sfâșietoare de dragoste

„O poveste sfâșietoare de dragoste despre adevăratul sens al familiei.” – Daily Mirror


Memorii emoționante ale iubirii și ale durerii

Mitch Albom a făcut din nou o treabă minunată cu aceste memorii emoționante ale iubirii și ale durerii. Nu poți să nu te îndrăgostești de Chika. O poveste care va deveni fără îndoială clasică pentru literatură.” – Mary Karr, autoarea „The Liars’ Club” și „The Art of Memoir”


O lectură care îți frânge inima

„Deși Sunt un copil al lui Dumnezeu este o lectură care îți frânge inima, este și o poveste despre rezistență și bunătate.” – The Independent


O poveste de o frumusețe dureroasă

„Aceasta este o poveste de o frumusețe atât de dureroasă, încât crezi că ar fi nevoie de Mitch Albom să o compună. Dar Albom este mai mult decât un autor, pentru că inima sa s-a deschis și a fost frântă de sosirea surprinzătoare și de plecarea chinuitoare a unei fetițe haitiene impresionante pe nume Chika – care a devenit în toate modurile care contează fiica prețioasă a sa și a soției sale – și este propria sa viață pe care încearcă să o repare în poveste.” – Melissa Fay Greene, autoarea cărții „There Is No Me Without You” și finalista premiului National Book Award de două ori


Darul lui Albom pentru a smulge corzile inimii și pentru a găsi un sens în viață

„Povestea Chikăi despre speranță, credință și dragoste necondiționată este în același timp înălțătoare și tragică... În acest tribut strălucit adus unei vieți scurte, dar impactante, darul lui Albom pentru a smulge corzile inimii și pentru a găsi un sens în viață, care l-a făcut să fie îndrăgit de milioane (de cititori), este afișat pe deplin.” – Booklist


Un portret intim ce ar trebui citit de oricine a fost emoționat de zâmbetul unui copil

„Debordând de o bogăție emoțională profundă, scopul scrierii lui Albom este uluitor și vine ca un pumn pentru suflet. Nu vei putea pune cartea jos până la ultima pagină. Acest portret intim ar trebui citit de oricine a fost emoționat de zâmbetul unui copil.” – Booktrib


O carte despre natura remarcabilă și neașteptată a iubirii

„Da, aceasta este o carte profund sfâșietoare, care te va face să plângi (probabil în repetate rânduri). Dar este și o carte despre natura remarcabilă și neașteptată a iubirii și impactul pe care îl poate avea asupra noastră, dacă ne deschidem în fața ei. Emoționantă și naturală, cartea Sunt un copil al lui Dumnezeu este o lectură profundă și plină de satisfacții.” – Sight Magazine


Despre autor


Mitch Albom este unul dintre cei mai bine vânduți autori, scenarist, dramaturg și cronicar. A scris șapte bestselleruri consecutive New York Times, inclusiv cea mai populară carte de memorii din toate timpurile. Cărțile sale s-au vândut în peste patruzeci de milioane de exemplare și au fost traduse în patruzeci și șapte de limbi în întreaga lume. Patru dintre cărțile scrise de Albom au fost ecranizate, filmul „Marți cu Morrie” câștigând patru premii Emmy. Mitch Albom a fondat șase organizații caritabile, prima clinică medicală deschisă non-stop pentru copiii fără adăpost din America, precum și un orfelinat în Port-au-Prince, Haiti. Toate încasările autorului din vânzarea acestei cărți sunt donate orfelinatului.


„Un copil este atât o ancoră, cât și un set de aripi.”

Fragment din carte

„Chika, să știi că cel mai prețios cadou pe care îl poți face cuiva este timpul tău, pentru că n-ai cum să-l iei înapoi. Și dacă nu simți nevoia să-l iei înapoi, atunci l-ai dăruit din dragoste.

Iar eu am învățat asta de la tine.

(...)

După venirea ta, Chika, ne-am transformat dintr-un cuplu într-un trio. În mașină nu mai stăteam eu și miss Janine în față, ci tu și ea în spate, iar eu în față, șoferul vostru personal. Masa de două persoane a devenit o masă de patru. Trebuia să decidem cine stătea lângă tine și cine îți tăia mâncarea. A trebuit să ne extindem în toate modurile, ceea ce, curând, avea să devină normalitate.

Dintr-odată, totul era trei. Trei locuri la film. Trei locuri în magazinul de pantofi, în sala de așteptare sau la dentist.

Și trei locuri într-o dimineață de luni, la Beaumont Hospital radiation clinic11 din Royal Oak, Michigan, când o asistentă medicală a ieșit și a întrebat dacă erai pregătită să primești o „cască specială”, iar tu ai ridicat din umeri și ai spus „bine”. Am stat împreună și am mers împreună, ținându-ne de mâini, unu, doi, trei, pe un hol lung, în direcția câmpului de luptă.”

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Sunt un copil al lui Dumnezeu înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Mitch Albom
Mitch Albom
Biografie
Mitch Albom este unul dintre cei mai bine vânduți autori, scenarist, dramaturg și cronicar. A scris șapte bestselleruri consecutive New York Times, iar cărțile sale s-au vândut în peste patruzeci de milioane de exemplare și au fost traduse în patruzeci și șapte de limbi în întreaga lume. Mitch Albom a fondat șase organizații caritabile, prima clinică medicală deschisă non-stop pentru copiii fără adăpost din America, precum și un orfelinat în Port-au-Prince.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

7 recenzii

5 stele

7

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


F

Florina Stoica

O carte care te captiveaza, iti starneste un cumul de emotii.

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roxana Pătrașcu

O carte superbă. O recomand din suflet tuturor!

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roxana Lupulescu

Must have!

Singura carte care m-a facut sa plang. Te rascoleste si te face sa intelegi care sunt lucrurile cu adevarat importante. Recomand din suflet, ocupa un loc special in inima mea!

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Groza Camelia

Este absolut minunată! Am citit-o în câteva ore, captivantă și îți trezește un amalgam de emoții. O recomand din toată ❤

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ani Gogălniceanu

O lectura minunata, am ras si am plans, am lasat speranta sa zboare, pentru ca apoi s-o vad prabusita. Iar mesajul e tulburator.

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Diana Geormăneanu

O carte cu un mare impact emoțional...am citit o și o recomand cu drag

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Camelia Dumitrescu

Îi absolut MINUNATĂ

Așa OAMENI mai greu găsești pe lume,să se dedice trup și suflet unui puiuț de om ce n-are nici o legătură cu ei. Eu am plâns la sfârșitul cărții. O recomand din toată inima.

1

Răspunde

Comentarii(0)

Pachete

De la același autor

-15%
Măsura timpului

Măsura timpului

PRP: 29.99 Lei 25.49 Lei
-59.4%
Sunt un copil al lui Dumnezeu

Sunt un copil al lui Dumnezeu

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-67.6%

Alte carti din categoriile: Memorii, biografii si jurnale

Nou
BestSeller
-23.9%
BestSeller
-27.5%
Misterul ultimelor clipe

Misterul ultimelor clipe

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Iubitelor mele prietene

Iubitelor mele prietene

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Hardcover
Autograf
-51%
Nou
-40.1%
Micul ingrijitor de cai

Micul ingrijitor de cai

PRP: 49.9 Lei 29.9 Lei
-49.3%
BestSeller
Cu Autograf
-62.9%
BestSeller
-51.2%
Eu sunt 70072

Eu sunt 70072

PRP: 49 Lei 23.9 Lei
-22.2%
BestSeller
-59.4%
Croitoresele de la Auschwitz

Croitoresele de la Auschwitz

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-49.3%
Nou
-50.1%
Showman

Showman

PRP: 59.9 Lei 29.9 Lei
Cu Autograf
-66.3%
Cele trei ADDA

Cele trei ADDA

PRP: 59 Lei 19.9 Lei
-75.7%
Cu Autograf
-52.7%
Nou
-45.6%
Prietena mea, Anne Frank

Prietena mea, Anne Frank

PRP: 55 Lei 29.9 Lei
-33.6%
Cu Autograf
-53.4%
Nu există nu se poate!

Nu există nu se poate!

PRP: 74.9 Lei 34.9 Lei
Scrisoare
BestSeller
Cu Autograf
-59.4%
Dialogul Speranței

Dialogul Speranței

PRP: 49 Lei 19.9 Lei

Cumparate impreuna cu Sunt un copil al lui Dumnezeu

Nou
-38.7%
Pachet Cuvintele Inimii

Pachet Cuvintele Inimii

PRP: 114 Lei 69.9 Lei
-10%
Fiica ascunsa

Fiica ascunsa

PRP: 39 Lei 35.1 Lei
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
-15.1%
Invat sa Citesc! Pinocchio

Invat sa Citesc! Pinocchio

PRP: 9.5 Lei 8.07 Lei
Nou
-46.1%
Pachetul Femeii moderne

Pachetul Femeii moderne

PRP: 165 Lei 89 Lei
PRP: 49 Lei

19.9 Lei