Gherman PodmosenskiParintele Serafim-RoseSerafim Rose

Sfantul Ioan Maximovici. Viata si minunile

PRP: 28 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
22.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Sfantul Ioan Maximovici. Viata si minunile

Format
130x200
Număr pagini
408
Editura
Sophia
Autor
Parintele Serafim-Rose,
Serafim Rose,
Gherman Podmosenski
Anul publicării
2022
ISBN
9789731366326

Rezumat Sfantul Ioan Maximovici. Viata si minunile - Parintele Serafim-Rose, Serafim Rose, Gherman Podmosenski

Sfântul Ioan Maximovici de Shanghai și San Francisco (1896-1966) a fost în același timp teolog inspirat de Dum­ne­zeu și ne­bun pentru Hristos, înflăcărat ierarh misionar și hră­ni­tor al să­­racilor, ascet jertfelnic și părinte iu­bi­tor al or­fa­­nilor. Ase­me­nea lui Moise, și-a izbăvit turma de asu­pri­re, adu­când-o din Chi­na co­mu­nis­tă în lumea liberă; ase­me­nea ce­lor dintâi apostoli, i-a fost dată de la Dum­ne­zeu puterea de a tămădui suflete rănite și trupuri suferinde. Om cu rugă­ciu­ne fier­binte și neînce­tată, a fost un adevărat Sfânt Bătrân în tra­diția marilor stareți ruși. Stră­­pun­gând vălul timpului și spațiu­lui, auzea în chip tai­nic gândurile oamenilor și le răspundea îna­inte de a fi ex­­pri­ma­te. Având acum locaș în Ceruri, el con­ti­nuă să li se arate celor care îi cer aju­torul și să se roage pentru ei, după cum adeveresc minu­nile și tămăduirile care, în pre­zent, sunt consemnate în toată lumea. Lucrarea de față cuprinde numeroase materiale despre viața Sfântului Ioan și mărturii ale sfințeniei sale. Printr-o pri­vire amă­nun­țită în viața unui singur om, aceas­tă carte le ara­tă calea spre o viață de sfințenie în vremurile noas­tre celor care o caută.
Detalii produs
Despre Parintele Serafim-Rose
Parintele Serafim-Rose
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Parintele Serafim-Rose inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Parintele Serafim-Rose se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Parintele Serafim-Rose. Fiecare carte scrisa de Parintele Serafim-Rose este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Parintele Serafim-Rose in categoria Parintele Serafim-Rose astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Serafim Rose
Serafim Rose
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Serafim Rose inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Serafim Rose se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Serafim Rose. Fiecare carte scrisa de Serafim Rose este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Serafim Rose in categoria Serafim Rose astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gherman Podmosenski
Gherman Podmosenski
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gherman Podmosenski inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gherman Podmosenski se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gherman Podmosenski. Fiecare carte scrisa de Gherman Podmosenski este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gherman Podmosenski in categoria Gherman Podmosenski astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 28 Lei

22.4 Lei