Sfanta Matrona din Moscova

Veniti sa-mi povestiti necazurile voastre

PRP: 10 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
8.6 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Veniti sa-mi povestiti necazurile voastre

Format
110x200
Număr pagini
112
Editura
Ortodoxia
Autor
Sfanta Matrona din Moscova
Anul publicării
2015
ISBN
9786069393932

Rezumat Veniti sa-mi povestiti necazurile voastre - Sfanta Matrona din Moscova

Sfânta Matrona din Moscova și-a pre- zis propria moarte cu trei zile înainte de plecarea sa la Domnul. Pe 2 mai 1952, Sfânta a spus celor apropiați: “Toți, toți să veniți la mine și să-mi povestiți necazurile voastre, de parcă aș fi vie, căci eu vă voi vedea, vă voi auzi și vă voi ajuta.” După mutarea sa la Domnul, mormântul Cuvioasei Matrona a devenit loc de pelerinaj. Sfintele Moaște ale Sfintei Matrona cea Oarbă se păstrează în prezent în Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului (Pokrovsky) din Moscova și atrag zilnic numeroși pelerini care cer mijlocirea Sfintei Matrona în faţa Bunului şi Dreptului Dumnezeu. Mărturiile despre minunile din zilele noastre expuse în cartea de față sunt doar o mică dovadă că prin rugăciunile către Sfânta Matrona s-au săvârșit numeroase vindecări ale celor slabi și suferinzi de pe urma bolilor trupești și sufletești. Bucură-te, Cuvioasă Maică Matrona, caldă rugătoare lui Dumnezeu pentru noi!
Detalii produs
Despre Sfanta Matrona din Moscova
Sfanta Matrona din Moscova
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sfanta Matrona din Moscova inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sfanta Matrona din Moscova se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sfanta Matrona din Moscova. Fiecare carte scrisa de Sfanta Matrona din Moscova este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sfanta Matrona din Moscova in categoria Sfanta Matrona din Moscova astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Veniti sa-mi povestiti necazurile voastre, Va vad, va aud si va ajut
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-21.4%
Va vad, va aud si va ajut

Va vad, va aud si va ajut

PRP: 14 Lei 11 Lei
PRP: 10 Lei

8.6 Lei