Sorin Margarit

Salutari din Bucuresci

PRP: 99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
89 Lei
Codul EXTRA15 îți aduce o extra-reducere de 15% la orice comandă.
Codul EXTRA15 îți aduce o extra-reducere de 15% la orice comandă.
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Salutari din Bucuresci

Format
240x265
Număr pagini
120
Editura
Evrika
Autor
Sorin Margarit
Anul publicării
2021
ISBN
9786060350194

Rezumat Salutari din Bucuresci - Sorin Margarit

Albumul “Salutari din Bucuresci” ne invita intr-un voiaj imaginar in timpul ideal al perioadei “Belle Époque” prin intermediul cromolitografiilor de epoca, adevarate mărturii ale unei epoci cu mult parfum: cărți poștale infățișand grădini, parcuri, monumente și clădiri importante ale Capitalei (unele interesante și din perspectiva paralelismului trecut/prezent), partituri muzicale, programe ale pieselor de teatru, afișe, reclame, cataloage de produse sau de modă, diplome, acțiuni sau obligațiuni bancare, facturi, bancnote, timbre - toate frumos ornamentate și ilustrate in spiritul artistic al acelor vremuri. Desenele foarte elaborate, hartia de calitate și grija impresionantă pentru detaliu transformă aceste documente in adevărate opere de artă. In plus, reconstituirea imagistică a Micului Paris este completată de cateva explicații ale autorului ce contin elemente cheie ale acelei perioade

„Salutările noastre vin dintr-un oraș al evocării, aflat intr-un timp ideal. Vin din nevoia de a impărtăși cea mai frumoasă epocă a unui loc, descoperită și documentată din pasiune pentru istoria lui.”

   Colecționar recunoscut de documente istorice, curator și organizator de expoziții și evenimente culturale, autor al mai multor albume pe tema istoriei Bucureștiului, Sorin Mărgărit ne poartă intr-o nouă plimbare impregnată de parfumul rafinat al trecutului: „Bucuresciul Belle Époque”. Anii de la sfarșitul secolului al XIX-lea și inceputul secolului XX au fost ani de optimism și emancipare, conturand o perioadă aproape fără seamăn in istoria universală. Bucureștiul a simțit și el pulsul vremurilor: cuprins de elanurile creației artistice și ale curiozității științifice, sedus de euforia călătoriilor și inveșmantat elegant in țesături de calitate, orașul strălucește, arătandu-și „cea mai frumoasă fațetă”.

Detalii produs
Despre Sorin Margarit
Sorin Margarit
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sorin Margarit inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sorin Margarit se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sorin Margarit. Fiecare carte scrisa de Sorin Margarit este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sorin Margarit in categoria Sorin Margarit astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Francmasoneria romana

Francmasoneria romana

PRP: 99 Lei

79.2 Lei

PRP: 99 Lei

89 Lei