Alexandru CristianStănescu Iulia

Romania Mare - un ideal implinit

PRP: 73 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
64.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Romania Mare - un ideal implinit

Format
170x240
Număr pagini
308
Editura
Pro Universitaria
Autor
Alexandru Cristian,
Stănescu Iulia
Anul publicării
2022
ISBN
9786062616120

Rezumat Romania Mare - un ideal implinit - Alexandru Cristian, Stănescu Iulia

Istoriografia a fost și continua sa fie, in cultura romana, un domeniu de o impetuozitate aparte. Ea incita și pune intrebari existenței noastre spirituale. Istoria - aceasta prelungire a vieții in timp - e o necontenita susținere a clipei și o garanție sigura a dainuirii. Pentru ca un popor nu poate ființa și nu poate intra in viitor fara o conștiința istorica de reprezentare a memoriei. Chiar și ragazul vieții noastre dobandește sensul sau real prin incadrarea in curgerea timpului istoric. Dorim ca stradania noastra de a inmanunchea intr-un summum toate aceste informații sa fie folositoare atat acelora ce și-au facut o profesiune din știința istorica, studenților, elevilor, cat și tuturor acelora care, de-a lungul anilor, nu au avut posibilitatea unei documentari la „surse primare” din varii motive. Caci aceasta lucrare se vrea o istorie in date și nimic altceva.
Detalii produs
Despre Alexandru Cristian
Alexandru Cristian
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alexandru Cristian inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alexandru Cristian se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alexandru Cristian. Fiecare carte scrisa de Alexandru Cristian este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alexandru Cristian in categoria Alexandru Cristian astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Stănescu Iulia
Stănescu Iulia
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stănescu Iulia inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stănescu Iulia se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stănescu Iulia. Fiecare carte scrisa de Stănescu Iulia este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stănescu Iulia in categoria Stănescu Iulia astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 73 Lei

64.2 Lei