Denise Drace-BrownellWill Brownell

Primul nazist: Eric Ludendorff, omul care l-a facut posibil pe Hitler

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
34.3 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Primul nazist: Eric Ludendorff, omul care l-a facut posibil pe Hitler

Format
130x200
Editura
Humanitas
Autor
Will Brownell,
Denise Drace-Brownell
Anul publicării
2020
ISBN
9789735066956

Rezumat Primul nazist: Eric Ludendorff, omul care l-a facut posibil pe Hitler - Denise Drace-Brownell, Will Brownell

Figura lui Erich Ludendorff este esentiala pentru a intelege cursul final al Primului Razboi Mondial si evolutia Germaniei in perioada interbelica. Fara Ludendorff la comanda armatelor si a imperiului, istoria ar fi luat-o pe alte cai, probabil mai pasnice, nazistii nu ar fi ajuns la putere si al Doilea Razboi Mondial nu ar mai fi avut loc. Acestea sunt tezele prezentate in volumul de fata, axat pe viata si faptele unuia dintre cei mai importanti comandanti militari ai secolului XX. Cartea aduce in fata pasionatilor de istorie argumente si analize, lasand loc interpretarilor si concluziilor personale ale cititorului. O lectura captivanta, placuta, lamuritoare.

In decembrie 1937, cu putin timp inaintea inceperii celui de-al Doilea Razboi Mondial, in Germania aveau loc fastuoasele funeralii ale generalului Erich Ludendorff. Pe ultimul sau drum era insotit si de Hitler, intr-un gest de celebrare a optimismului nazist.

Onorurile au fost nenumarate. Revista Life afirma ca Ludendorff fusese magnific, iar pe frontispiciul ei se putea citi: "Germania il inmormanteaza pe cel mai mare general al Marelui Razboi"… Revista il mai numea pe Ludendorff "cel mai capabil general aparut in cursul razboiului mondial" si "egal, din punct de vedere militar, al lui Robert E. Lee". - Autorii
Detalii produs
Despre Denise Drace-Brownell
Denise Drace-Brownell
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Denise Drace-Brownell inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Denise Drace-Brownell se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Denise Drace-Brownell. Fiecare carte scrisa de Denise Drace-Brownell este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Denise Drace-Brownell in categoria Denise Drace-Brownell astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Will Brownell
Will Brownell
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Will Brownell inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Will Brownell se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Will Brownell. Fiecare carte scrisa de Will Brownell este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Will Brownell in categoria Will Brownell astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 39 Lei

34.3 Lei