I.S. Cosman

Portile se inchid la miezul noptii

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Portile se inchid la miezul noptii

Format
145x205
Număr pagini
256
Editura
Trei
Autor
I.S. Cosman
Anul publicării
2022
ISBN
9786064015655

Rezumat Portile se inchid la miezul noptii - I.S. Cosman

De ce călătoresc? M-au întrebat mulți prieteni și membri ai familiei, îngrijorați de necunoscutele lumii sau plictisiți de ideea de a vizita muzee. Răspunsul e simplu: călătoresc pentru că nu pot să mă opresc. Călătoresc pentru că doar călătoria adună laolaltă imprevizibilul căutării, emoția întâlnirii, descoperirea noului și a neînțelesului. Este ca un cerc care se închide întotdeauna armonios, cu toate că este aproape imposibil să-i intuiești începutul ori sfârșitul. Călătoria în America de Sud mi-a deschis poarta spre o lume pe care nu aș fi cunoscut-o niciodată dacă aș fi lăsat-o ferecată. O lume care s-a descoperit treptat, pe măsură ce gardurile din jurul minții se lărgeau, înglobând noi și noi teritorii. Fiindcă adesea, limita nu stă în granițe, ci în împrejmuirea pe care o ridicăm între noi și celălalt. Iar America de Sud m-a ajutat să pășesc dincolo de hotare, într-o călătorie desăvârșită, fără margini. I.S. Cosman În vremuri aspre, poveștile, mai ales cele legate de noi înșine, sunt tămăduitoare. Autoarea povestește, în ritm alert, adesea cu suspans, călătoria prin America de Sud din iarna lui 2020. Locuri și întâmplări se succed, asemeni tablourilor dintr-o expoziție. Dar cursul lor firesc este frânt brusc. Porțile se închid la miezul nopții poate fi (și) o metaforă despre cum, călătorind prin viață, evenimente minore și irelevante, pe care nu le luăm în seamă la început, cresc, se apropie de noi, devin tot mai intruzive, până când ne frâng planurile și ne schimbă, definitiv, călătoria. Mircea Miclea, psiholog și călător în jurul lumii Cu o tehnică narativă specifică lumii filmului, I.S. Cosman reușește să te ducă, cu fiecare pagină, la o „vizualizare" mintală a atmosferei sud-americane. Dacă intri în călătoria propusă de autoare, descoperi lumea care a consacrat titanii literaturii Americii Latine, ieșind din ea motivat și dornic să îți iei rucsacul în spate și să pleci într-un periplu, mai lung sau mai scurt, stârnit de „dorul de ducă" din carte. Dan Burlac, producător de film, directorul Alpin Film Festival Nu într-o Americă de Sud extrasă din enciclopedii sau statistici pătrunde cititorul de îndată ce părăsește ritmul de roman de aventuri al prologului, intitulat, premonitoriu, 23:50. Ci în una în care revelațiile se succed cu repeziciune, dar firesc, pentru a se încheia cu adevărul simplissim, dar deseori ignorat, că Pământul este Țara tuturor Țărilor, că oamenii sunt aceiași peste tot, că pe fruntea lor scrie mereu „end" și rareori „happy end". Vasile Igna, scriitor și diplomat însărcinat cu afaceri culturale
Detalii produs
Despre I.S. Cosman
I.S. Cosman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre I.S. Cosman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. I.S. Cosman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale I.S. Cosman. Fiecare carte scrisa de I.S. Cosman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre I.S. Cosman in categoria I.S. Cosman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Memorii, biografii si jurnale

Împăcarea cu tine însuți

Împăcarea cu tine însuți

PRP: 59 Lei

35 Lei

Cartea familiei

Cartea familiei

49 Lei

Confesiuni

Confesiuni

59 Lei

Eu sunt 70072

Eu sunt 70072

PRP: 49 Lei

35 Lei

Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

49 Lei

Dialogul Speranței

Dialogul Speranței

49 Lei

Nu există nu se poate!

Nu există nu se poate!

74.9 Lei

Croitoresele de la Auschwitz

Croitoresele de la Auschwitz

PRP: 59 Lei

34.9 Lei

Omul in cautarea sensului vietii

Omul in cautarea sensului vietii

PRP: 27.9 Lei

24.6 Lei

Jurnalul Annei Frank

Jurnalul Annei Frank

PRP: 49 Lei

43.1 Lei

Lumina din spatele gratiilor

Lumina din spatele gratiilor

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Eu sunt ZLATAN

Eu sunt ZLATAN

PRP: 49 Lei

41.6 Lei

Viața după Auschwitz

Viața după Auschwitz

PRP: 45 Lei

36 Lei

Disparitia lui Josef Mengele

Disparitia lui Josef Mengele

PRP: 25 Lei

20 Lei

Alegerea

Alegerea

PRP: 55 Lei

45.5 Lei

PRP: 49 Lei

39.2 Lei