Gelong Thubten

Pachet Sfaturi de la un calugar

PRP: 89 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
59.9 Lei

Ți se spune constant că trebuie să fii fericit și că este ceva în neregulă cu tine dacă nu ești, dar rămâi nesigur în privința a ceea ce este fericirea. Cum arată ea? De ce nu o simți chiar și când ai avea toate motivele din lume? Prin cele două scrieri sacre, călugărul Gelong Thubten îți spune cu blândețe că fericirea nu trebuie găsită, ci trebuie creată. Plin de compasiune și înțelegere, acesta te ia de mână și te invită într-o călătorie în adâncurile ființei tale, pentru a-ți explora cu curaj lumea interioară, înțelegându-ți rădăcinile suferinței și găsind mai ușor calea spre vindecare. 


Când viața ta se destramă, aceste cărți te ajută să-ți reclădești lumea interioară!

BONUS! La plasarea comenzii, cartea vine însoțită de o serie de exerciții de meditație și mindfulness, practicate chiar de călugărul Gelong Thubten.

Ți se spune constant că trebuie să fii fericit și că este ceva în neregulă cu tine dacă nu ești, dar rămâi nesigur în privința a ceea ce este fericirea. Cum arată ea? De ce nu o simți chiar și când ai avea toate motivele din lume? Prin cele două scrieri sacre, călugărul Gelong Thubten îți spune cu blândețe că fericirea nu trebuie găsită, ci trebuie creată. Plin de compasiune și înțelegere, acesta te ia de mână și te invită într-o călătorie în adâncurile ființei tale, pentru a-ți explora cu curaj lumea interioară, înțelegându-ți rădăcinile suferinței și găsind mai ușor calea spre vindecare. 


Când viața ta se destramă, aceste cărți te ajută să-ți reclădești lumea interioară!

BONUS! La plasarea comenzii, cartea vine însoțită de o serie de exerciții de meditație și mindfulness, practicate chiar de călugărul Gelong Thubten.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

Dimensiune
130x200
Număr pagini
224
Editura
Bookzone
Autor
Gelong Thubten
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008539
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Sfaturi de la un calugar - Gelong Thubten

Rezumat Ghidul unui călugăr pentru vremuri grele


Călugărul care nu a vorbit timp de 9 luni împărtășește cu tine lecțiile pe care le-a acumulat în tăcerea sa spirituală.


„Dacă pătrundem mai profund în nefericirea noastră, vom descoperi o ușă secretă către o putere ascunsă adânc în noi. Dorința mea este ca această carte să te ajute să intri pe acea ușă.” — Gelong Thubten


Cu toții trecem prin vremuri grele, în care viața pare o luptă continuă, iar stresul ne însoțește la fiecare pas. Poate ne simțim triști, anxioși sau ne confruntăm cu o situație dureroasă, precum o pierdere grea sau o inimă frântă. În astfel de momente, avem nevoie de sprijin și îndrumare pentru a depăși gândurile și emoțiile negative.


Ghidul unui călugăr pentru vremuri grele ne arată cum să îmbrățișăm suferința și să transformăm dificultățile vieții în oportunități de creștere personală. Practicile de meditație și mindfulness ne pot ajuta să accesăm resurse nebănuite de forță interioară și să cultivăm reziliență, fericire, compasiune și pace interioră. Gelong Thubten ne ghidează cum să găsim sens în durere și disconfort, renunțând la vechile tipare de frică și rezistență.

Pe măsură ce învățăm cum să facem față mai ușor provocărilor, vom dobândi o perspectivă neînfricată asupra vieții și o fericire durabilă, de neclintit.


Această carte este pentru tine dacă:


1.     Te simți copleșit de griji, gânduri anxioase și tristețe;

2.     Nu reușești să trăiești în prezent și ești influențat de trecut și viitor;

3.     Adormi greu din cauza gândurilor care nu îți dau pace;

4.     Cauți un ghid pentru începători despre cum să meditezi pas cu pas;

5.     Ai încercat să meditezi și ți s-a părut dificil sau complicat;

6.     Meditezi frecvent și vrei să îți îmbunătățești practica;


„O carte revelatoare, personală, dar, mai ales, practică, despre cum să gestionăm momentele dificile. Acest ghid de supraviețuire al unui călugăr budist cu un trecut tumultuos este cu adevărat valoros.” ― The Times


Fragment


„Mă simt extrem de norocos că am lucrat cu grupuri atât de variate, de la copii, prizonieri și politicieni la locuitori ai unor sate îndepărtate din Africa. Și eu, la rândul meu, învăț de la ei — întrebările pe care mi le pun și felul în care abordează meditația mă ajută să înțeleg ce caută oamenii și ce anume i-ar putea ajuta. A fost fascinant să observ ce îi unește pe acești indivizi aparent diferiți: toți se simt la mila propriilor gânduri și sentimente. Tânjesc să se îndepărteze de gălăgie și să se elibereze. Când le explic că meditația nu înseamnă să-ți amorțești mintea sau să ațipești, ci să te conectezi cu conștiința și să devii un observator, observ că ochii li se luminează.”


Recenzii


„Când am aflat că sunt grav bolnav, lumea mea s-a prăbușit. În ochii celor din jur, eram un om de succes, dar în adâncul sufletului meu, mă simțeam gol. Boala m-a forțat să stau pe loc, să mă confrunt cu fragilitatea vieții și să mă întreb ce contează cu adevărat. Citind cartea, am simțit cum începe să se contureze în mine o nouă perspectivă. Privind înapoi, boala a fost, paradoxal, cel mai mare dar pe care l-am primit vreodată. M-a forțat să văd dincolo de iluzia banilor și să caut adevărata împlinire în profunzimile ființei mele.” - Jonathan


„Există multe cărți despre meditație în zilele noastre, dar abordarea lui Gelong Thubten îmbină perfect practica și provocările secolului 21. Are puterea rară de a explica cele mai profunde adevăruri, care par evidente de îndată ce le observi, dar care sunt greu de pus în aplicare. Aici intervine autorul cu exerciții benefice pentru suflet și minte care te vor ajuta să elimini stresul de zi de zi.” - Paulie


„Acestă carte te ajută să îți schimbi viața în bine, în cel mai simplu, dar cel mai profund mod. Gelong Thubten e profesorul de care ai nevoie în momentele grele. A fost ușor de citit, iar experiența lui cu lumea reală e acea lecție de viață la care cu toții trebuie să ne gândim. Pe scurt, o lectură pe care o vei iubi și care te va provoca să vezi viața cu alți ochi.” - Mary

 

Rezumat Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit


Pornește în cea mai importantă călătorie, spre sinele tău, cu o carte motivațională inedită. Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit, de Gelong Thubten, te va ajuta să îți eliberezi mintea de griji, regrete și gânduri negative și îți va arăta calea spre pacea interioară și fericirea adevărată.

Tradusă la editura Bookzone după titlul original A Monk's Guide to Happiness  acest ghid se distinge în categoria de cărți motivaționale datorită stilului călduros și înțelept al autorului.

 

Ești față-n față cu o carte motivațională, propriul tău ghid practic de meditație și mindfulness, un ghid accesibil și ușor de înțeles. Într-un secol atât de agitat în care omenirea traversează o stare continuă de neliniște, căutarea fericirii pare fără sfârșit.

 

Viața ne consumă pe interior și ne pune piedici ostile, iar o soluție în acest sens este să adaugi în biblioteca ta o carte de dezvoltare personală și motivațională care nu te va lăsa indiferent.

 

Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit vorbește despre blocajele din calea dezvoltării personale, despre grijile care nu ne lasă să ne controlăm singuri viața, despre cum ne irosim o mare parte din resursele interioare pe lucruri superficiale, materiale, care nu fac decât să ne distrugă sufletul.

 

Citind această carte vei realiza că nu timpul rezvolă lucrurile, ci noi suntem cei care trebuie s-o facem.

 

Nu-ți poți trăi viața în compania celor mai dureroase gânduri și amintiri. Prin această carte Gelong Thubten îți arată calea de scăpare, ca de la suflet la suflet, pentru a cădea la înțelegere cu propria minte.

 

Scrierile autorului te vor provoca să nu mai aștepți o răsplată imediată sau o fericire care se naște instant din superficialitate.

 

O carte motivațională ca o lecție complexă despre fericire la finalul căreia vei scapa de temeri și îți vei trăi viața așa cum îți dorești.

 

Fragment


„Mi se pare că oamenii înţeleg fericirea ca pe o senzație efemeră: o beţie a simţurilor, o descărcare de energie direct în inimă. Iar când efectul trece, când starea de ebrietate a simţurilor se consumă, râvnesc iar și iar după ea.

Trăim vremuri în care ni se pretinde să fim fericiţi. Suntem peren în căutarea euforiei, ca sub efectul unei doze excesive de glucoză, râvnind necontenit, preocupaţi să ne menținem simţurile mereu stimulate sau satisfăcute, sau ambele deodată.” […] „Cele mai dureros scenariu este acela în care, după ce facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ajuta pe cineva, rămânem dezamăgiţi, răniţi sau chiar abuzaţi. Atunci vocea noastră internă ridică tonul: Cum au putut să-mi facă aşa ceva după tot ce am făcut pentru ei? Acest monolog interior sugerează că ajutorul nu a fost necondiţionat, că aveam nişte reguli ascunse. Sfârşim prin a simţi că a fi bun nu şi are rostul sau că nu este justificat. Poate deveni îngrozitor de frustrant.”

Detalii produse
Despre Gelong Thubten
Gelong Thubten
Biografie
Gelong Thubten, călugăr budist, profesor de meditație și autor îndrăgit, a fost mereu fascinat de subiectul fericirii. Autorul este un pionier în meditație și mindfulness, iar scrierile lui sunt o inspirație la nivel mondial, lucrând de-a lungul timpului cu oameni diverși, de la antreprenori din Silicon Valley, până la cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. Prin cărțile sale, Gelong Thubten lansează o provocare și ne invită să face loc fericirii în viața noastră. Tinerețea și-a trăit-o într-un mod extrem, având un stil de viață haotic cauzat de meseria de actor pe care și-a ales-o în New York. Măcinat de tot ce i se întâmpla, acesta decide să caute o soluție, să aibă grijă de propriul suflet și să înțeleagă ce contează cu adevărat în viață. Astfel, autorul zboară peste ocean și își găsește locul într-o mănăstire budistă din Scoția unde devine călugăr. Acesta a fost momentul de cumpănă care avea să-i dicteze viitorul și care a schimbat viața a milioane de oameni.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.4

5 recenzii

5 stele

2

4 stele

3

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


G

Gabriela

Mi-a plăcut cartea. Este un ghid perfect dacă ești novice in meditație. Exprima foarte multă serenitate,parca însăși in momentul citirii acesteia puteam sa simt calmitatea, pe care-ncerca autorul s-o inducă cititorului. Am apreciat faptul,ca autorul relatează de la A la Z,fiecare pas al unei sesiuni de meditații,cele mai mici detalii,postura in diferite tipuri de exerciții de meditație,ochii deschiși sau închiși,Spațiul meditatiei, durata meditatiei pentru începători,ora perfecta pentru a o face si de ce anume este convenienta,precum și diverse moduri de meditație,ceea ce-i fantastic,pentru ca dacă,spre exemplu,nu pot sa meditez folosind metoda corpului ca suport,si cred ca aceasta este unica metoda,autorul îți da o gramada alte alegeri,la discreție. Mi-a mai captat atenția faptul ca autorul dezbate anumite mituri despre meditație și își mărturisește propria experiența. Se citește,aparent,ușor însă eu am stat mai mult la ea,din cauza ca puteam rămâne fie sa reflectez si sa încerc sa înțeleg ce vrea sa spună autorul,fie încercam acele mici exerciții pentru a le prinde firul. E o carte buna,mi-a oferit multe informații și răspunsuri,iar acum,finalmente,meditațiile nu par atât de grele.

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

Puiu Mirela

O carte motivațională surprinzătoare, o lectură ca o gură de aer în această perioadă stresantă, tulbure, datorită contextului social - criza sanitară de la noi și nu numai ☹️

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cosmina

O carte care m-a facut sa ma schimb. Sa vad totul cu alti ochi sa ma concentrez pe nevoile mele. Am descoperit multe lucruri interesante in aceast mic ghid pentru o viata simpla, care nu imi erau cunoscute sau de care nu m-am lovit ca sa am nevoie de ele. O recomand .

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana-Maria Oprea

‘’Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit’’ este o carte scrisă din perspectiva lui Gelong Thubten, un om ce a trăit o viață ‘’dezordonată’’ până în momentul în care a ales să se refugieze într-o mânăstire, iar ulterior să devină călugăr. În scrierea sa acesta vorbește despre fericire și cum o putem dobândi, despre conexiunea cu propriul sine, dar și despre meditație. Cartea se parcurge foarte ușor, însă este o scriere asupra căreia trebuie să revii în cazul în care decizi să pui în practică sfaturile autorului.

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

Nou
-20%
-28.1%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 35.9 Lei
BestSeller
-44.5%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-55.8%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-30.1%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
-33.4%
BestSeller
-56.7%
-55.7%
-15%
Meditati cu noi

Meditati cu noi

PRP: 75 Lei 63.75 Lei
Nou
-20%
Dovezi ale vieții de apoi

Dovezi ale vieții de apoi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-27.5%
Nu mai e ca la început?

Nu mai e ca la început?

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-27.5%
Limbajul secret al chipului

Limbajul secret al chipului

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-35.2%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 38.9 Lei
Nou
-27.5%
Destinul ascuns în numere

Destinul ascuns în numere

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-27.5%
Misterul ultimelor clipe

Misterul ultimelor clipe

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-67.6%
Puterea simplității

Puterea simplității

PRP: 49 Lei 15.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Sfaturi de la un calugar

Nou
-20%
Dovezi ale vieții de apoi

Dovezi ale vieții de apoi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-8.3%
Povestea ta are sens

Povestea ta are sens

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
Nou
-20%
Nou
-36.5%
Sănătatea mușchilor

Sănătatea mușchilor

PRP: 55 Lei 34.9 Lei
Nou
-8.3%
Provocările părinților de azi

Provocările părinților de azi

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
Nou
-38%
Pachet Granița dintre lumi

Pachet Granița dintre lumi

PRP: 104.9 Lei 65 Lei
-42.7%
Nou
-41%
Nou
-26.6%
-28%
Revolutia glucozei

Revolutia glucozei

PRP: 65 Lei 46.8 Lei
Nou
-32.5%
-15%
Zero limite

Zero limite

PRP: 35 Lei 29.75 Lei
BestSeller
-54.6%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 89.9 Lei
-55.7%
BestSeller
-27.5%
PRP: 89 Lei

59.9 Lei