Sierra Simone

Pachet Regina Americii + Printul Americii

PRP: 108 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39 Lei

Deliciu, păcat, pofte, romantism, senzualitate, gelozie, jocuri politice. O poveste menită să te cutremure din străfundul ființei și să te facă să îți dorești mereu mai mult.

Deliciu, păcat, pofte, romantism, senzualitate, gelozie, jocuri politice. O poveste menită să te cutremure din străfundul ființei și să te facă să îți dorești mereu mai mult.

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Regina Americii

Format
130x200
Număr pagini
528
Editura
Bookzone
Autor
Sierra Simone
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008768
Limba
Română

Rezumat Pachet Regina Americii + Printul Americii - Sierra Simone

Viața din perspectiva Sierrei Simone este o fantezie în care toate dorințele și plăcerile sunt permise, senzualitatea se dorește și se trăiește, iar inhibițiile sunt uitate într-o altă lume. Deliciu, păcat, pofte, romantism, senzualitate, gelozie, jocuri politice. O poveste menită să te cutremure din străfundul ființei și să te facă să îți dorești mereu mai mult.

„În cazul în care te întrebai dacă Sierra îți poate ridica din nou temperatura, nu te teme. Această autoare are capacitatea de a construi o scenă provocatoare ca niciun alt scriitor. Are un talent admirabil nu doar pentru scenele senzuale, ci și pentru felul în care spune o poveste. Încă nu mi-am revenit după ce am citit cele două cărți din seria semnată de Sierra.” – Julie

Dacă în seria „Confesiunea unui preot” aflam ce se întâmplă când muști din fructul păcatului, în cărțile „Regina Americii” și „Prințul Americii” din seria „Camelot” descoperim un trio desprins parcă dintr-un basm modern explicit și periculos de vizual, în care cavalerii triunghiului amoros nu se sfiesc să-și experimenteze iubirea în scene care i-ar face chiar și pe cei mai dezinhibați voyeuriști să roșească.

Pornim într-o legendă inspirată din povestea regelui Arthur dusă la limitele senzualității de către o autoare cunoscută pentru condeiul său pătrunzător și provocator. Dacă ai ajuns aici căutând clasica poveste de dragoste dintre un bărbat și o femeie, genul de dragoste clișeică... s-ar putea să fii șocat de ceea ce urmează.

Sau s-ar putea să descoperi o nouă autoare preferată, care te ajută dărâmi toate barierele care stau în calea iubirii neconvenționale. Pentru că președintele și vicepreședintele Americii iubesc aceeași femeie. Iar întrecerea pentru aceasta nu se dă în văzul tuturor, ci mai degrabă în... intimitatea unui dormitor ce stă drept gardian al iubirii, al păcatelor, al pasiunilor carnale profunde.

„În ceea ce mă privește, atât tu, cât și Greer îmi aparțineți. Siguranța ta este responsabilitatea mea, la fel și plăcerea și durerea ta.”

Incită-ți simțurile cu cele trei volume semnate de Sierra Simone, „Regina Americii” și „Prințul Americii,” și află ce se întâmplă cu povestea de dragoste sfâșietoare a trei persoane ce sunt predestinate a fi una singură!

„Această serie este definiția seducției. Problemele, secretele, dragostea, durerea. Toate acestea reprezintă combinația perfectă pentru o poveste. Ador felul cum s-a dezvoltat povestea. Intriga și suspansul m-au ținut cu sufletul la gură. Sierra Simone este oricum o scriitoare remarcabilă pentru mine. Personajele ei sunt atât de bine construite, aș putea spune la fel ca firul narativ.” – HenriettaRecenzii de la cititori:

O fantezie delicioasă, un basm provocator

„Regina Americii este o fantezie delicioasă, un basm provocator... bogat în textură, extrem de emoționant și de o senzualitate fără margini, cu un strop esențial de magie.” – Meredith Wild, una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times despre „Regina Americii”

Ca un drog pentru simțurile mele

„Nu am cuvinte. Nu pot să descriu această carte... această carte superbă, provocatoare, fermecătoare, bântuitoare și fascinantă. Este tot ce mi-am dorit să citesc într-o carte din această categorie, ceea ce mi se întâmplă atât de rar. Este scrisă superb, ca un drog pentru simțurile mele. Este exact cartea care îți pune sângele în mișcare... și îți suprasolicită emoțiile.” – Carolina despre „Regina Americii”

Intensă, picantă, fascinantă

„Credeam că sunt pregătită pentru ceea ce urma să citesc. Dar cât de tare m-am înșelat! Această operă de artă putea fi scrisă doar de Sierra Simone. A fost intensă, picantă, fascinantă, o experiență cum nu mi-a mai fost dat să trăiesc până acum. Nici măcar în cărți.” – Mimi despre „Regina Americii”

O poveste care te va ține ostatic cu mult înainte de ultima pagină

„Pregătește-te pentru o poveste mai profundă decât tot ceea ce ai citit până acum. Pregătește-te să ai inima făcută bucăți. Pregătește-te să cazi mai adânc decât ai făcut-o vreodată până acum. Această poveste a prințului Americii este... ei bine, este diferită de orice poveste pe care ai citit-o vreodată. Este o poveste care te va schimba. Este o poveste care te va ține ostatic cu mult înainte de ultima pagină.” – Shane despre „Prințul Americii”

Păziți-vă inima sau s-ar putea să vă sară din piept

„Sierra Simone, ești o adevărată ispită magică. Meriți să fii pedepsită. GRAV! M-ai făcut să transpir și să oftez prea mult. Nu am mâncat toată ziua. Copiii mei au mâncat doar niște jeleuri bezele întreaga zi din cauză că am stat să termin de citit această carte. Am putea să spunem că sunt legume, nu? (În alt univers) Vreți să știți ce se întâmplă în această carte? Cumpărați-o și păziți-vă inima sau s-ar putea să vă sară din piept!” – Karen despre „Prințul Americii”

Un carusel care nu voiam să se mai oprească niciodată

„Doamne! Nici nu pot să exprim în cuvinte cum mă simt acum. Sunt șocată. Sunt uluită. Nu mă așteptam la o astfel de poveste. Aveam o idee despre ce este această carte, dar... S-a dus într-o direcție complet diferită. Am rămas fără cuvinte. Această carte este TOTUL. Am găsit momente incredibil de lascive, dar și momente care mi-au sfâșiat inima. Am trecut de la a țipa „NUUUU” la nevoia de a face o pauză pentru a-mi recăpăta simțirea după acele scene provocatoare. Această carte este un carusel care nu voiam să se mai oprească niciodată.” – Morgan despre „Prințul Americii”


Despre autoare

Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.


Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în literatură, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate, făcându-i pe cititorii săi să exploreze teritorii necunoscute ale fanteziilor lor.

Fragment din carte

Detalii produse
Despre Sierra Simone
Sierra Simone
Biografie
Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Cele 3 cărți din seria Confesiunea unui preot au avut parte de un succes răsunător la editura Bookzone, devenind bestselleruri încă din primele zile de la lansare, cu o sumedenie de fani înfocați dornici să guste din fructul interzis.

Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în categoria cărților pentru adulți, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.22

23 recenzii

5 stele

13

4 stele

2

3 stele

8

2 stele

0

1 stele

0


„Absolut minunate”! Acestea sunt primele cuvinte care îmi vin în minte atunci când aud de „Regina Americii” și de „Prințul Americii”. Sierra Simone este de departe autoarea mea preferată din literatura erotică și pot spune cu mâna pe inimă că nu m-a dezamăgit nici de data aceasta. Finalurile acelea... Doamne! Abia aștept să citesc și al treilea volum!

P

Pantilie Iulia

Interesant…wow…😘

Recenzie pentru cartea Regina Americii
C

Cosmina Adelina Ionel

Foarte bune! Pentru cine citeste astfel de carti.

Recenzie pentru cartea Regina Americii
D

Denisa Georgiana

Cartea asta e ceva ce nu am mai citit, nu la un mod atât de intens. Îți atrage atenția de la prima pagină și te ține captiv până la ultima. Cel puțin așa mi s-a întâmplat mie. Am uitat să mai mănânc, să mai beau, să mai fac orice altceva. Pe lângă asta, cred că știm cu toții ce isterie a fost o dată cu aparția trilogiei Fifty Shades of Grey, însă vă spun cu mâna pe inimă că acea serie e mic copil pe lângă Regina Americii. Așa că dacă aveați impresia că FSOG e cât se poate de explicită, Regina Americii vă va demonstra că se poate și mai bine de atât. E scrisă cu foarte multă pasiune și are de toate. Ba chiar, e și imprevizibilă, iar eu am adorat asta la ea. V-o recomand cu mare drag dacă îndrăgiți cărțile romantice, respectiv

Recenzie pentru cartea Regina Americii
A

Andreea Elena

Prima parte primește 4 stele din partea mea, m-a fascinat , nu acțiunea in sine , ci scrierea autoarei . Chiar m-a făcut sa rămân târziu in noapte sa o termin . A doua parte 3 stele , eram curioasa ce se întâmpla .

Recenzie pentru cartea Regina Americii
P

Pantilie Iulia

Ceva diferit însă profund,probabil asta e motivul pt care încă o citesc.Fascinanta!

Recenzie pentru cartea Prințul Americii
Z

Zenaida

3,5⭐ In primul volum nu prea mi-a plăcut de Embry, dar în acesta, Embry este next level. L-am cunoscut pe adevăratul Embry si dragostea pe care i-o poarta lui Ash. În continuare nu îmi place prezenta lui Greer, adică îi înțeleg intr-ul fel rolul, dar Embry și Ash sunt top pentru mine. A fost prima carte legata de bisexualitate pe care am citit-o, și este trist cum aceste persoane nu se pot afișa exact asa cum sunt mai ales în funcții de conducere. Embry m-a cucerit prin cat de multe sacrificii a putut să facă pentru ca viitorul lui Ash să fie asa cum merita. Plot-ul este interesant, dar chiar este o carte +18 după cum ne-a obișnuit autoarea, iar interacțiunile sexuale sunt foarte grafice, deci țineți cont de asta dacă doriți sa o citiți. Cred ca plot-ul putea fi exploatat mai mult, dar în același timp, dacă nu era atâta depravare si aceasta relație neconvențională, plus politica, în care orice informație poate fi o arma de șantaj, multe întorsături de situație nu ar mai fi avut loc. Finalul chiar m-a șocat și sunt foarte curioasă de deznodământul poveștii.

Recenzie pentru cartea Prințul Americii
T

theworldofbooks

Am terminat-o acum câteva minute și încă nu am cuvinte... Sunt atât de multe lucruri de spus, că nici nu știu cu ce să încep, dar cert e că finalul m-a zdruncinat din temelii, m-a șocat și, deși unele scene le prevăzusem pe parcursul cărții, la acesta nu mă așteptasem. Deși sunt deja familiară cu stilul acesta de final de la Sierra Simone (final tip cliffhanger, ca să spun lucrurilor pe nume), tot am fost uimită și distrusă de acesta. Am ADORAT evoluția lui Greer, fiindcă știți, poate, că eu în prima carte nu am putut să o suport. Și acum m-a mai enervat din când în când, dar e pe drumul cel bun. Ash rămâne clar preferatul meu, asupra lui Embry mi-am schimbat mult punctul de vedere de-a lungul acestui volum, pentru că am putut ajunge la profunzimea gândurilor și sentimentelor lui, practic i-am pătruns în minte, dar, per ansamblu, trio-ul acesta rămâne parte din inima mea. Cred că este deja evident faptul că abia aștept să pun mâna pe al treilea volum și să îl devorez. Mă gândesc să îi scriu o recenzie din aceea diferită, cum am făcut și cu "Regina Americii", dar rămâne de văzut. Oricum, ceva mai amplu tot o să vină pe subiectul acesta, fiindcă, așa cum am spus și mai devreme, sunt foarte multe puncte de atins. Am început luna februarie cum nu se putea mai bine!

Recenzie pentru cartea Prințul Americii
L

Luisa Maria

Cel de-al treilea volum al seriei „Camelot“ îl aduce în prim plan pe Embry, prințul Americii. Acțiunea din prezent se întrepătrunde cu cea din trecut. Reîntâlnim episoade povestite din perspectiva lui Embry, dar și intervenții ale lui Greer. „Prințul Americii“ nu este doar un playboy după care visează fiecare fată. Tânărul Embry trece de la o viață luxoasă la mizeria din armată, își pune viața în pericol în război și se sacrifică pe sine pentru binele celor din jur. Se autosubestimează și trăiește cu durerea constantă că nu merită iubire. Când este pus în fața unei alegeri, el ia decizia de a răni persoanele la care ține pentru binele lor. Eu una am văzut un erou trist, care se subestimează și care preferă să își sacrifice fericirea pentru binele celor din jurul lui. Iubește cu tot sufletul și suferă în singurătate pentru un scop măreț.

Recenzie pentru cartea Prințul Americii
Vezi toate recenziile

Ofertele zilei

ore,

min,

sec

De la același autor

Regele Americii

Regele Americii

PRP: 49 Lei

29 Lei

Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei

69 Lei

Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei

79 Lei

Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei

24.9 Lei

Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei

29 Lei

Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei

29 Lei

Seful

Seful

PRP: 45 Lei

36 Lei

Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

49 Lei

Egomaniac

Egomaniac

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei

24.9 Lei

Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei

34.3 Lei

Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Experta în seducție

Experta în seducție

PRP: 39 Lei

27.3 Lei

Provocare

Provocare

PRP: 25 Lei

20 Lei

Terapie senzuală

Terapie senzuală

PRP: 27 Lei

21.6 Lei

Vicious

Vicious

PRP: 46.9 Lei

37.5 Lei

Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei

79 Lei

Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Iubire triumfătoare

Iubire triumfătoare

PRP: 39 Lei

9.9 Lei

Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei

69 Lei

Păcatul tău

Păcatul tău

PRP: 59 Lei

49 Lei

Regina Americii

Regina Americii

PRP: 59 Lei

29 Lei

PRP: 108 Lei

39 Lei