Sierra Simone

Pachet Printul Americii + Regele Americii

PRP: 98 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
44 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Prințul Americii

Format
130x200
Număr pagini
408
Editura
Bookzone
Autor
Sierra Simone
Anul publicării
2020
ISBN
9786069700006
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Printul Americii + Regele Americii - Sierra Simone

Continuarea cărții „Regina Americii” este la fel de șocantă și de intrigantă precum te-ai aștepta în cele două volume ale trilogiei, „Prințul Americii” și „Regele Americii”. Povestea iubirii obsesive aduce în continuare acele scene fierbinți cu care autoarea te-a obișnuit deja. Probabil că vei avea nevoie de un evantai și de pauze periodice pentru a-ți recăpăta respirația. Pentru că „Prințul Americii” și „Regele Americii” sunt cu adevărat capodopere literare capabile să intre în inima și mintea cititorilor ca un șarpe, lăsându-i pe aceștia fără suflare și făcându-i să descopere în inima lor locuri și dorințe care nici nu știau că există.

 

„Prințul Americii”

O fantezie senzuală și epicuriană povestită de prințul care își sacrifică sufletul și iubirea pentru cavalerii triunghiului amoros. O poveste din spatele ușilor închise, cu sentimente și dureri mascate de o fațadă de playboy absolut delicioasă.

Sierra știe cu desăvârșire cum să-și facă până și cei mai pudici cititori să iasă din zona de confort și să se joace cu perspectivele obraznice în mintea lor. Știe cum să incite, să provoace, să stârnească dorințe și plăceri. Iar în „Prințul Americii” ne-o demonstrează încă o dată, lăsându-i pe președintele și vicepreședintele Americii, precum și pe femeia pe care amândoi își doresc să o domine și să fie dominați la rândul lor să își continue saga într-un deliciu scriitoricesc care șochează și încântă deopotrivă cititorii. Liniile fine dintre prezent și trecut sunt nedefinite, purtându-te din punctul culminant al sfârșitului primului volum din serie într-un alt punct culminant, provocându-ți imaginația să dea profunzime poveștii fascinante.

Povestea magistrală a seducției, a dorinței, a geloziei, a iubirii și a jocurilor politice din perspectiva îngerului pierdut care se luptă să-și ascundă sentimentele.

 

„Regele Americii”

Se spune că fiecare erou are un defect fatal, un păcat ascuns, un punct slab care îi amenință viitorul. Păcatele lui Ash au fost dezvăluite, iar defectele îl împing la un pas de tragedie. Punctul său slab: iubirea pentru prințul și regina sa, o iubire arzătoare care cere sacrificii și care îi consumă pe toți. Iubirea a fost dintotdeauna sfârșitul poveștii celor trei. Dar ar putea fi și sfârșitul lor.

Ash a reușit să își transforme întreaga viață: de la un orfan care a crescut în sărăcie a ajuns cel mai puternic om de pe pământ. Și acum are din nou onoarea de a candida pentru președinția Statelor Unite ale Americii. Prima dată l-a avut pe cel mai bun prieten și iubit alături. De această dată este contracandidatul lui.

În ultimul volum din seria Camelot, Sierra Simone ne delectează cu o intrigă politică captivantă, ne surprinde cu dezvăluiri șocante și ne emoționează cu un final complet neașteptat. Influențele arthuriene sunt din ce în ce mai vizibile, trădările și șantajul decid destinul personajelor, iar magia devine parte din poveste.

 

Recenzii de la cititori


Sierra îți poate ridica din nou temperatura

„În cazul în care te întrebai dacă Sierra îți poate ridica din nou temperatura, nu te teme. Această autoare are capacitatea de a construi o scenă provocatoare ca niciun alt scriitor. Are un talent admirabil nu doar pentru scenele senzuale, ci și pentru felul în care spune o poveste. Încă nu mi-am revenit după ce am citit a doua carte din seria semnată de Sierra.” – Julie despre „Prințul Americii”


O poveste care te va ține ostatic cu mult înainte de ultima pagină

„Pregătește-te pentru o poveste mai profundă decât tot ceea ce ai citit până acum. Pregătește-te să ai inima făcută bucăți. Pregătește-te să cazi mai adânc decât ai făcut-o vreodată până acum. Această poveste a prințului Americii este... ei bine, este diferită de orice poveste pe care ai citit-o vreodată. Este o poveste care te va schimba. Este o poveste care te va ține ostatic cu mult înainte de ultima pagină.” – Shane despre „Prințul Americii”


Fascinantă, frumos scrisă, incredibil de emoționantă și senzuală

„<<Regele Americii>> este fascinantă. Frumos scrisă, incredibil de emoționantă și senzuală, este concluzia perfectă a seriei captivante „Camelot”. Nimeni nu spune o poveste de dragoste neconvențională mai bine decât Sierra Simone.” – Melanie Harlow, autoare de bestseller-uri USA Today, despre „Regele Americii”


Am avut nevoie de un ventilator și de o nouă... lenjerie intimă

„O poveste care face dreptate poveștii de dragoste a acestor trei personaje... de multe ori am plâns, am oftat cu voce tare la răsturnările de situație... De asemenea, am avut nevoie de un ventilator și de o nouă... lenjerie intimă.” – Michelle despre „Regele Americii”


Povestea tragică supremă de dragoste, putere și sacrificiu

„Povestea tragică supremă de dragoste, putere și sacrificiu! Pentru mine, de departe cea mai bună serie.” – Maria

 

Despre autor


Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în literatură, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate, făcându-i pe cititorii săi să exploreze teritorii necunoscute ale fanteziilor lor.

Fragment din carte

Prințul Americii


„Tremură în timp ce o fac. Simt lacrimile neuscate pe obrajii ei și părul de satin. Nu mai plânge. Are ochii lărgiți și fascinați, implorând și curioși în același timp. Pielea i se înfioară.

Și, dintr-o dată, băiatul de bani gata care credeam că sunt dispare. Monstrul care a simțit pe pulpe sângele lui Greer s-a întors. Îi pun mâna în jurul gâtului, simțind mișcările interioare când înghite sub palma mea. Apăs, savurând senzația desăvârșită pe care mi-o dă pielea fină, mușchii și venele care pulsează sub strânsoarea mea. Pe chip i se întrepătrunde senzația de panică și cu cea de plăcere, ca într-un mozaic, unduindu-se și amestecându-se ca umbrele de pe fundul unei piscine.

Mă aplec, continuând să-i strâng gâtul, și-i sărut chipul umbrit. O sărut pe frunte, pe marginile gurii acoperite de căuș, apoi cedez răului și o mușc. O mușc de obraji, de gât, îi mușc lobi urechilor și marginile mandibulei. O mușc de parcă aș vrea s-o mănânc, de parcă ar fi ceva de mâncat, de consumat, nu de iubit.

Dar o iubesc. Simt iubirea la fel de prezentă ca monstrul rău din mine, confundându-se unul cu cealaltă.”

 

Regele Americii


„Cuvintele acelea au vibrat în mine ca un gong, trezind la viață ceva nou, ceva nedezmorțit încă, o foame, o dorință. Îmi doream să-l ating și să fiu atins de Jareth, dar acela era punctul de început la voluptății mele; voiam să fiu ca el. Îmi doream să găsesc o fată cu gura frumoasă căreia să-i cer supunere și afecțiune, la schimb cu inima mea. Voiam ca lumea să-mi aparțină așa cum regatul lui Jareth îi aparținea, voiam să fiu atât de puternic încât să pot face pe cineva să zâmbească sau să plângă sau să danseze cu mine, fără să exercit presiune asupra lor, ci pentru că mă iubeau atât de tare încât să-mi îndure capriciile în schimbul afecțiunii mele.

Iar de-ar fi făcut-o...aș fi fost înfrânt. Al lor. Inima mea în mâinile lor pentru totdeauna.”

Detalii produse
Despre Sierra Simone
Sierra Simone
Biografie
Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Cele 3 cărți din seria Confesiunea unui preot au avut parte de un succes răsunător la editura Bookzone, devenind bestselleruri încă din primele zile de la lansare, cu o sumedenie de fani înfocați dornici să guste din fructul interzis.

Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în categoria cărților pentru adulți, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.71

17 recenzii

5 stele

12

4 stele

5

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


R

Raluca Nagy

JfK

Din ce am citit din descriere, imi aduce aminte cu mult de John F Kennedy. Al 35 lea presedinte SUA. Si el isi numea tara de vis " Camelot" sau ceva de genul si era acuzat ca ar fi bisexual.

Recenzie pentru cartea Regele Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

Pantilie Iulia

Felicitări Sierra!😘 Super volum!

Recenzie pentru cartea Regele Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

GEORGETA IAKOBOVITS

Mi.a plăcut ce am citit . Tot ce am citit scris de Sierra Simone. Îmi place că abordează subiecte tabu ,care, sunt în viața reală dar ,pentru ca nu sunt pe înțelesul majorității, sunt discutate doar pe la colțuri. Sunt cărți pline de iubire ,indiferent se sexul sau preferințele partenerilor

Recenzie pentru cartea Regele Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

Mi-a plăcut foarte mult de Ash și Embry încă din al doilea volum. Am iubit relația dintre cei doi, a fost ceva nou pentru mine, fiind prima carte pe care am citit-o despre bisexualitate. În caz ca nu știați, seria este un fel de repovestire a legendei Regelui Arthur. Mi-au plăcut foarte mult aceste aspecte. I really loved the politics in this series, toate jocurile de putere și manipulările, chef's kiss. În acest volum am agreeat-o mai mult pe Greer, înțelegând sensul cuvântului poliamorie și faptul ca bisexualitatea nu înseamnă că poți alege ce vrei sa iubești, bărbați sau femei. Am plâns, am râs, am fost dezamăgită de societatea în care trăim, am trecut prin toate stările posibile! Check trigger warnings!

Recenzie pentru cartea Regele Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Georgiana

La fel ca în „Regina Americii”, erotismul întrece limitele, însă în această carte se pune accentul mai mult pe sentimente. Aici ne este prezentată povestea lui Embry, încă de când l-a cunoscut pe Ash în Carpatia. Primul capitol începe în forță, deoarece se întâmplă ceva destul de rău, iar mai apoi avem capitole și din trecutul lui Embry și povestea lui de atunci. Scrierea este destul de lejeră si destul de vulgară în același timp, predominând descrierea. I-am acordat tot 3,5 steluțe, ca și celor două cărți „Regina Amercii”.🤗

Recenzie pentru cartea Prințul Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

3,5⭐

In primul volum nu prea mi-a plăcut de Embry, dar în acesta, Embry este next level. L-am cunoscut pe adevăratul Embry si dragostea pe care i-o poarta lui Ash. În continuare nu îmi place prezenta lui Greer, adică îi înțeleg intr-ul fel rolul, dar Embry și Ash sunt top pentru mine. A fost prima carte legata de bisexualitate pe care am citit-o, și este trist cum aceste persoane nu se pot afișa exact asa cum sunt mai ales în funcții de conducere. Embry m-a cucerit prin cat de multe sacrificii a putut să facă pentru ca viitorul lui Ash să fie asa cum merita. Plot-ul este interesant, dar chiar este o carte +18 după cum ne-a obișnuit autoarea, iar interacțiunile sexuale sunt foarte grafice, deci țineți cont de asta dacă doriți sa o citiți. Cred ca plot-ul putea fi exploatat mai mult, dar în același timp, dacă nu era atâta depravare si aceasta relație neconvențională, plus politica, în care orice informație poate fi o arma de șantaj, multe întorsături de situație nu ar mai fi avut loc. Finalul chiar m-a șocat și sunt foarte curioasă de deznodământul poveștii.

Recenzie pentru cartea Prințul Americii

1

Răspunde

Comentarii(0)

P

Pantilie Iulia

Ceva diferit însă profund,probabil asta e motivul pt care încă o citesc.Fascinanta!

Recenzie pentru cartea Prințul Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

T

theworldofbooks

Am terminat-o acum câteva minute și încă nu am cuvinte... Sunt atât de multe lucruri de spus, că nici nu știu cu ce să încep, dar cert e că finalul m-a zdruncinat din temelii, m-a șocat și, deși unele scene le prevăzusem pe parcursul cărții, la acesta nu mă așteptasem. Deși sunt deja familiară cu stilul acesta de final de la Sierra Simone (final tip cliffhanger, ca să spun lucrurilor pe nume), tot am fost uimită și distrusă de acesta. Am ADORAT evoluția lui Greer, fiindcă știți, poate, că eu în prima carte nu am putut să o suport. Și acum m-a mai enervat din când în când, dar e pe drumul cel bun. Ash rămâne clar preferatul meu, asupra lui Embry mi-am schimbat mult punctul de vedere de-a lungul acestui volum, pentru că am putut ajunge la profunzimea gândurilor și sentimentelor lui, practic i-am pătruns în minte, dar, per ansamblu, trio-ul acesta rămâne parte din inima mea. Cred că este deja evident faptul că abia aștept să pun mâna pe al treilea volum și să îl devorez. Mă gândesc să îi scriu o recenzie din aceea diferită, cum am făcut și cu "Regina Americii", dar rămâne de văzut. Oricum, ceva mai amplu tot o să vină pe subiectul acesta, fiindcă, așa cum am spus și mai devreme, sunt foarte multe puncte de atins. Am început luna februarie cum nu se putea mai bine!

Recenzie pentru cartea Prințul Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-74%
Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei 79 Lei
BestSeller
-50.8%
Regina Americii

Regina Americii

PRP: 59 Lei 29 Lei
BestSeller
-49.2%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-56.1%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 69 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-69.5%
BestSeller
-59.4%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-15%
Provocare

Provocare

PRP: 25 Lei 21.25 Lei
-23.4%
-56.1%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 69 Lei
BestSeller
-49.2%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-49%
Mister O

Mister O

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-36.2%
Iubire triumfătoare

Iubire triumfătoare

PRP: 39 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-50.8%
Regina Americii

Regina Americii

PRP: 59 Lei 29 Lei
BestSeller
-28.8%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-24.7%
Marele DA

Marele DA

PRP: 49 Lei 36.9 Lei
-15%
Egomaniac

Egomaniac

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
BestSeller
-40.8%
365 de zile

365 de zile

PRP: 49 Lei 29 Lei
-15%
Mister

Mister

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
-74%
Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei 79 Lei
-40.8%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 29 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Printul Americii + Regele Americii

-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
-59.9%
Pachet Anna Zaires 3 Carti

Pachet Anna Zaires 3 Carti

PRP: 147 Lei 59 Lei
-40.7%
HEX Vol.  1 + 2 + 3

HEX Vol. 1 + 2 + 3

PRP: 167 Lei 99 Lei
-59.9%
Pachet Axel

Pachet Axel

PRP: 147 Lei 59 Lei
-59.9%
Pachet AME 3 Volume

Pachet AME 3 Volume

PRP: 147 Lei 59 Lei
-53.7%
Seria Monster in his eyes

Seria Monster in his eyes

PRP: 149 Lei 69 Lei
-50%
Pachet Ilsa Madden-Mills

Pachet Ilsa Madden-Mills

PRP: 98 Lei 49 Lei
-8.9%
Paznicii intunericului

Paznicii intunericului

PRP: 29 Lei 26.41 Lei
Nou
-10%
Fata care și-a găsit vocea

Fata care și-a găsit vocea

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
PRP: 98 Lei

44 Lei