PRP: 153.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
99.9 Lei

Cărțile care pun accentul pe ceea ce ești, nu pe ceea ce deții.


Pornește într-o călătorie fascinantă în universurile cunoașterii propriului destin cu aceste trei cărți inovatoare. După ce descoperi tainele numerelor care îți dezvăluie talentele cu care ai fost înzestrat și calea pe care ești menit să o urmezi, pătrunde în misterele corpului la nivel cuantic și descoperă puterea de vindecare din interior. Apoi, explorează adevărata sursă a fericirii în timp ce pătrunzi în profunzimile interioare ale ființei tale. 

Comandă în primele 10 zile de la lansare și poți fi unul dintre cei 10 câștigători ai unei numerograme personalizate de către Eduard Agachi. Mai multe detalii aici

Cărțile care pun accentul pe ceea ce ești, nu pe ceea ce deții.


Pornește într-o călătorie fascinantă în universurile cunoașterii propriului destin cu aceste trei cărți inovatoare. După ce descoperi tainele numerelor care îți dezvăluie talentele cu care ai fost înzestrat și calea pe care ești menit să o urmezi, pătrunde în misterele corpului la nivel cuantic și descoperă puterea de vindecare din interior. Apoi, explorează adevărata sursă a fericirii în timp ce pătrunzi în profunzimile interioare ale ființei tale. 

Comandă în primele 10 zile de la lansare și poți fi unul dintre cei 10 câștigători ai unei numerograme personalizate de către Eduard Agachi. Mai multe detalii aici

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Cartea bogatiei interioare

Format
130x200
Număr pagini
288
Editura
Bookzone
Autor
Dr. Deepak Chopra
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639207
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Nu exista coincidente - Dr. Brian Fertig, Deepak Chopra, Dr. Jack Tuszynski, Eduard Agachi

Destinul ascuns în numere


Încă de la naștere, numerele au dansat în jurul tău, conturând povestea ascunsă a propriului destin. Ți-au vorbit dintotdeauna, dar le-ai ascultat cu adevărat?

De la calcularea numărului destinului tău, până la aplicarea cunoștințelor numerologice în luarea deciziilor importante, vei descoperi un univers plin de mister și înțelepciune, care te va ghida către o viață mai conștientă și mai împlinită.


Destinul nu este scris cu cerneală, ci cu numere.


Ele sunt oglinzile care reflectă esența ta unică, dezvăluind talentele cu care ai fost înzestrat și calea pe care ești menit să o urmezi. Acum este momentul să descoperi cheia care descifrează limbajul lor misterios și le dezvăluie tainele.


Te-ai întrebat vreodată cine ești cu adevărat? De ce atragi tot timpul același tip de oameni? De ce continuă să ți se întâmple aceleași lucruri la nesfârșit? De ce pare că luptele tale sunt în van, în timp ce alții par să atingă succesul și fericirea cu ușurință?


Destinul ascuns în numere explică semnificația profundă a obstacolelor care te împiedică să-ți atingi potențialul. Această carte te învață cum să-ți transformi total viața. Îți oferă informații prețioase despre propria persoană, dar îți arată și cum să-i cunoști mai bine pe ceilalți. Este un instrument puternic pentru vindecare, reflecție și îngrijire personală și o busolă care te ajută să te orientezi într-o lume adesea înșelătoare.


Este timpul să-ți cunoști cifra destinului, să-ți îmbrățișezi adevărata călătorie și să te transformi în cine ți-a fost dat să fii.

 

FRAGMENT


„Toate religiile și tradițiile lumii păstrează această înțelepciune în cultura lor. Etapele creației au fost transpuse în povești, mituri, credințe și alegorii pentru a fi transmise mai ușor peste generații. Principiul Focului reprezintă omnipotența și energia atotcuprinzătoare, manifestate prin voință și grandoare. Principiul Apei reprezintă iubirea și eternitatea, manifestate prin conștiință și sentimente. Principiul Aerului reprezintă înțelepciunea și credința, manifestate prin judecată și raționament. Principiul Pământului reprezintă omnipotența și prosperitatea, manifestate prin conservare și înmulțire.

Omul este definit de suma alegerilor pe care le face, pe care nu le face și pe care este în stare să le realizeze în viitor. Fiecare om este caracterizat de o serie de abilități ce reprezintă în același timp și limitări ale sale. În practică se demonstrează că omul cunoaște extrem de rar 10% din tot ceea ce este capabil să realizeze de-a lungul vieții. Restul de 90% sunt tot abilități, talente și trăsături care îl definesc, dar pe care nu le accesează niciodată.”

 

RECENZII


„Frumusețea adevărată se simte cu adevărat când deslușești energia din interiorul cărții. Oriunde ai deschide cartea, se întrevede dragul cu care au fost modelate literele si cifrele, tabelele si formele prezentate într-un mod simplu, limpede, clar. Cartea emana o energie blândă, așezată, luminoasă, călăuzitoare. E ca și cum, o înțelepciune străveche își dezvăluie tainele, special pentru tine, cel care ești pregătit sa le primești.” – Gia D.


„Este o frumusețe inexplicabilă în numerologie, dificil de înțeles în iraționalitatea ei rațională - mă face să mă simt ca o singularitate multiplă. Mulțumesc pentru bunăvoința și răbdarea izvorâte din plăcerea de a împărtăși Conștientizările și Cunoașterea.” – Adriana D.


„Magnifică. O studiez cu plăcere.” – Mihaela


„Am descoperit multe lucruri despre mine de care nu eram conștientă. Mulțumesc că mi-ați deschis ochii!” – Cristina S.


„În general, sunt sceptică privind aceste experiențe dar văzând descrierea privind numerologia datei mele de naștere am primit informații ce corespund perfect cu felul meu de a fi și cu trăirile mele!” – Mariana


„După ce am citit cartea, am reușit să înțeleg de ce anumite relații din viața mea funcționează sau nu sub o formă sau alta.” – Ana


„Informații detaliate, interesante. Un ghid de cunoaștere a unei părți din tot ceea ce sunt.” – Gabriela T.

 

PACHET DR. DEEPAK CHOPRADouă cărți scrise de Dr. Deepak Chopra care îți dovedesc că bunăstarea nu ține de noroc și circumstanțe – ci este cât se poate de personală!

 

Profilul bunăstării tale include totul, de la starea de spirit și până la satisfacția la locul de muncă, sănătatea de ansamblu și istoricul tău medical, relațiile și timpul tău. Științele medicale nu îți pot arăta cum să navighezi în mod optim printre acești factori interconectați, dar trebuie să găsești măcar o cale de a naviga cu bine. Pachetul Dr. Deepak Chopra îți oferă instrumentele necesare pentru această călătorie a vieții, precum și serenitatea, liniștea sufletească necesară pentru a-ți găsi locul în lume!

 

Corpul Cuantic - Dr. Deepak Chopra, Dr. Jack Tuszynsk & Dr. Brian Fertig

 

Procesul de îmbătrânire începe la nivel celular. Rescrierea vârstei biologice începe la nivel cuantic.

 

Milenii la rând, omenirea a căutat, cu foarte puțin succes, modalități de a inversa efectele devastatoare ale trecerii timpului asupra corpului uman. Astfel de soluții temporare stau la baza dietelor pe care le ținem astăzi, a tratamentelor în care investim și a „soluțiilor magice” cărora le cădem pradă în cursa noastră contra timpului.

 

Cu toate acestea, fără o înțelegere adecvată a legăturilor energetice dintre trup și conștiința umană, formate la nivel cuantic, și a factorilor responsabili pentru degradarea prematură a celulelor, precum stresul, inflamația, problemele de imunitate și dezechilibrele hormonale, nu vom ajunge niciodată să dăm înapoi ceasul vieții.

 

În Corpul cuantic, specialistul în medicină internă și autorul de bestsellere internaționale dr. Deepak Chopra face echipă cu fizicianul de renume mondial dr. Jack Tuszynski și cu specialistul în metabolism și endocrinologie dr. Brian Fertig pentru a explora noi frontiere în înțelegerea longevității corpului nostru fizic și a conexiunii sale cu planul cuantic.

 

Împreună, ei ne arată cum, prin înțelegerea fluxului de informație moleculară care ne construiește gândurile, emoțiile, cuvintele și acțiunile, putem trăi mai mult, putem avansa în vârstă fără frica degradării creierului și putem lupta cu bolile care ne răpesc bucuria vieții.

 

Cartea Bogăției Interioare - Dr. Deepak Chopra

 

Închide ochii și imaginează-ți pentru o clipă... cum ar fi să ai totul?

 

Să ai absolut tot ce îți dorești – bani, iubire, sănătate, vacanțe de vis. Oare atunci ai fi un om fericit?

 

Deepak Chopra vine cu o alternativă la fericirea efemeră și la bogăția materială, care îți oferă o recompensă de câteva secunde și te condiționează să vrei mereu mai mult, și mai mult. Cartea bogăției interioare nu este o carte tipică de dezvoltare personală și nici una care să-ți ofere minuni peste noapte. Dimpotrivă, este o carte care revelează prosperitatea în toate formele ei – acel gen de bogăție care dă sens și valoare vieții tale. O bogăție ce izvorăște din interior și se materializează în exterior, cu puterea gândului și a intenției.

 

Este o carte care pune accentul pe spirit, pe ceea ce ești, nu pe ceea ce deții. Conform credințelor orientale, fericirea sublimă și împlinirea personală pornesc din interior, nu sunt un rezultat al lumii înconjurătoare. Iar autorul își conturează întreaga lucrare în jurul procesului de introspecție, de meditație, de aliniere trup-minte-suflet, astfel încât să descoperi cu fascinație că în adâncul ființei tale există resurse infinite, un potențial ce așteaptă să fie exploatat și o putere incredibilă de a-ți îndeplini cele mai profunde dorințe.

 

Cartea este potrivită pentru tine dacă:

 

1.     Simți că ți-ai pierdut busola și nu te mai regăsești;

2.     Ți-ai propus să te oprești din alergatul fără sens și să înveți să te asculți cu adevărat;

3.      Vrei să umpli rezervorul financiar fără să-l golești pe cel sufletesc;

4.     Nesiguranța și teama vremurilor actuale îți dau insomnii;

5.     Simți că nu mai ai energie și faci totul din inerție;

6.     Vrei să descoperi metode spirituale prin care poți atrage prosperitatea și adevărata bogăție

7.     Vrei să-și regăsești energia si bucuria de a trai.

Detalii produse
Despre Dr. Brian Fertig
Dr. Brian Fertig
Biografie
Dr. Brian Fertig este expert în endocrinologie și diabet, cu o experiență de peste 35 de ani. Este autorul cărții Metabolism & Medicine și profesor asociat la JFK University Medical Center.
Autorul cărților:
Despre Deepak Chopra
Deepak Chopra
Biografie
Dr. Deepak Chopra este unul dintre cei mai apreciați autori de dezvoltare personală, cu peste 90 de titluri publicate în 43 de limbi. Scrierile lui s-au aflat la baza mișcării care a revoluţionat practica meditaţiei în Occident și astăzi, autorul reprezintă o voce emblematică în domeniul vindecării cuantice. Ca fondator al The Chopra Foundation și co-fondator The Chopra Center for Wellbeing, el este recunoscut drept un inovator al medicinei integrative și al transformării personale.
Autorul cărților:
Despre Dr. Jack Tuszynski
Dr. Jack Tuszynski
Biografie
Dr. Jack Tuszynski este fizician și profesor de oncologie la Universitatea din Alberta. De-a lungul carierei sale, a publicat aproape 400 de articole de cercetare, 10 cărți și a susținut prezentări la peste 400 de conferințe științifice pe cinci continente.
Autorul cărților:
Despre Eduard Agachi
Eduard Agachi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Eduard Agachi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Eduard Agachi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Eduard Agachi. Fiecare carte scrisa de Eduard Agachi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Eduard Agachi in categoria Eduard Agachi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.93

14 recenzii

5 stele

13

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


G

Georgiana Spicu

Este exact ceea ce aveam nevoie pentru a-mi schimba perspectiva asupra sănătății și îmbătrânirii. Recomand tuturor! 😍

Recenzie pentru cartea Corpul cuantic

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ioana Lixandru

Trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru propria noastră sănătate și fericire. O lectura foarte plăcută, mulțumesc!

Recenzie pentru cartea Corpul cuantic

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cerasela Mărgărit

Cartea nu promite soluții rapide sau miraculoase, dar te determină să îți fafi o introspecție. Asa putem vedea ce aplicam în viața noastra pentru a fi în armonie și pentru a ne menține sănătoși .

Recenzie pentru cartea Corpul cuantic

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihaela

Este o privire inedită asupra abundentei si prosperității. Iar partea secundă ne oferă o privire creativă asupra celor 7 chakre. Sunt teste de autocunoastere si exercitii de reflectie sau meditatie, mantre si alte îndrumări.

Recenzie pentru cartea Cartea bogatiei interioare

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Dan Constantin

"Calea bogatiei interioare"de Deepak Chopra, oferă o perspectivă ampla asupra obținerii prosperității și a bogăției prin învățături străvechi și practici spirituale. Mulți dintre noi tindem să ne concentrăm asupra a ceea ce nu avem și asta ne plasează într-o zona negativa. Înțelegând abundența universului, putem accesa o cale interioară care ne conduce către toate dorințele noastre.

Recenzie pentru cartea Cartea bogatiei interioare

1

Răspunde

Comentarii(0)

E

Ela Surugiu

Am fost extrem de entuziasmata să citesc această carte care tocmai a fost publicată luna trecută! Pe fundalul învățăturilor Yoga și al celor șapte chakre, al chestionarelor și al exercițiilor de meditație, această nouă carte te îndrumă spre o viață interioară mai bogată în posibilități abundente, fericire, pace și recunoștință. Probabil că aș clasa-o la capitolul medicină alternativă, new age și meditație modernă. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Recenzie pentru cartea Cartea bogatiei interioare

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

Eliberarea de dependente

Eliberarea de dependente

35 Lei
Soluții spirituale

Soluții spirituale

35 Lei
-15%
Al treilea Iisus

Al treilea Iisus

PRP: 34 Lei 28.9 Lei
Frumusete deplina

Frumusete deplina

35 Lei
-10%
Supercreierul

Supercreierul

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
O viata implinita

O viata implinita

35 Lei
-20%
Meditația totală

Meditația totală

PRP: 42 Lei 33.6 Lei
Sănătatea perfectă

Sănătatea perfectă

40 Lei
-20.1%
Cartea secretelor

Cartea secretelor

PRP: 35 Lei 27.95 Lei
Hardcover
-9%
Manual de numerologie

Manual de numerologie

PRP: 290 Lei 264 Lei
-20%
Meditații și Afirmații

Meditații și Afirmații

PRP: 48 Lei 38.4 Lei
-21.9%
Viata dupa moarte

Viata dupa moarte

PRP: 36 Lei 28.1 Lei
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-18.4%
BestSeller
-18.4%
Misterul ultimelor clipe

Misterul ultimelor clipe

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-30.1%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-30.1%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
-11.1%
-20.1%
Misiune fara sfarsit

Misiune fara sfarsit

PRP: 69.99 Lei 55.9 Lei
-16.9%
-15%
Descopera-te

Descopera-te

PRP: 110 Lei 93.5 Lei
BestSeller
-8.3%
Nou
-18.4%
Limbajul secret al chipului

Limbajul secret al chipului

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
BestSeller
-33.4%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 29.9 Lei
Nou
-18.4%
Mă simt bine la menopauză

Mă simt bine la menopauză

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Hardcover
BestSeller
-34.9%
MANIFEST - Ediție Cartonată

MANIFEST - Ediție Cartonată

PRP: 49 Lei 31.9 Lei
Nou
-18.4%
Destinul ascuns în numere

Destinul ascuns în numere

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Nu mai e ca la început?

Nu mai e ca la început?

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-16.7%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Nu exista coincidente

BestSeller
-60.1%
Transport
gratuit
BestSeller
-36.1%
BestSeller
-30.1%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
-35.5%
Nou
-31.9%
PRP: 153.9 Lei

99.9 Lei