Eduard Agachi

Manual de numerologie

PRP: 290 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
264 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Manual de numerologie

Format
190x290
Număr pagini
902
Autor
Eduard Agachi
Anul publicării
2020
ISBN
9789730327328

Rezumat Manual de numerologie - Eduard Agachi

Fiecare atom din univers are înscris în structura proprie întreaga poveste a vieții sale. Nimic nu este întâmplător în jurul nostru indiferent de capacitatea de înțelegere a celor mai inteligente minți. O serie nesfârșită de evenimente se succed în fiecare clipă a trecerii noastre prin această lume și toate sunt conectate între ele ca într-o rețea perfectă.


Dincolo de limitarea științelor fixe, omului nu-i rămâne decât imaginația ca mijloc de experimentare a tărâmului necunoscut al acestor întâmplări neclare. Mai presus de imaginație este conștiința clară și lucidă, singura care poate pătrunde esența adevărului și care este astfel concepută încât ea există în afara timpului și a spațiului.


Principiile de bază ale numerologiei sunt noțiuni care definesc sau compun timpul și spațiul și nu se supun efectelor celor două variabile astfel că nu pot fi cuprinse de instrumentele clasice de măsurare cunoscute de om.


Numerologia depășește frontierele logicii și ale raționamentelor filosofice, este mai presus de fantezie, de ficțiune sau de imaginație, inspiră și dă naștere unui limbaj simbolic.


Numerologia este o cunoaștere calitativă a numerelor ce descrie originea fiecărui proces împreună cu cauzele și rolul apariției acestuia. Tainele Universului devin mai ușor de descifrat prin limbajul etern al cifrelor și omul se afișează precum o carte deschisă în fața celui care stăpânește secretul numerelor.


Prin intermediul acestei lucrări doresc să ofer o definiție practică și pertinentă a numerologiei printr-o reprezentare ce nu-i limitează în niciun fel orizontul necuprins al cunoașterii și al înțelepciunii și care nu depășește limita bunului simț și a intelectualității.


Suntem noi cei care facem cu adevărat alegeri în viața noastră sau alegerile ne definesc pe noi?! Este omul în stare să se șlefuiască după bunul plac ori este produsul numeroaselor influențe din jurul său?


În paginile cărții veți găsi cu siguranță răspunsul la aceste întrebări și probabil la multe altele, la fel de personale. Tot ceea ce vi se întâmplă, precum și ceea ce nu vi se întâmplă vă privește în întregime. Responsabilitatea este doar a voastră.


Indiferent cât de complex vi se va părea acest manual, cunoașterea numerologică vi se va revela în timp, din aproape în aproape. Acest proces nu este necesar să fie grăbit în niciun fel și vă promit că efortul și răbdarea vă vor fi pe deplin răsplătite.


Este extrem de important ca primii pași pe care îi faceți în acest domeniu amplu al cunoașterii ezoterice să vă sădească adânc în suflet și în memorie o experiență plăcută și informații de calitate. Pe acest fundament se va clădi întreaga voastră călătorie în tainele ascunse ale numerologiei, iar pentru aceasta aveți nevoie de un reper solid.


Atât cartea pe care o țineți acum în mână, cât și următoarele scrieri care îi vor urma au scopul să vă îndrume și să vă fie alături în acest demers al cunoașterii de sine și al transformării interioare. Metodele și tehnicile explicate sunt de o finețe aparte și aplicațiile lor pot fi utilizate în absolut toate aspectele vieții. Nu vă rămâne decât să o citiți cu răbdare, iar acolo unde atenția vă este captată de o informație interesantă, vă recomand să zăboviți mai mult timp. Sunt convins că la o nouă citire veți pătrunde mai adânc în straturile subtile ale numerologiei și chiar după ce o veți relua peste ani de zile, veți rămâne la fel de uimiți de profunzimea înțelepciunii care este cifrată în fiecare paragraf.

Detalii produs
  • Manual de numerologie Manual de numerologie
  • Format 190x290
  • Număr pagini 902
  • Autor Eduard Agachi
  • Anul publicării 2020
  • ISBN 9789730327328
  • Scor Bestseller
Despre Eduard Agachi
Eduard Agachi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Eduard Agachi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Eduard Agachi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Eduard Agachi. Fiecare carte scrisa de Eduard Agachi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Eduard Agachi in categoria Eduard Agachi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Manual de numerologie, Destinul ascuns în numere
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Hardcover
-9%
Manual de numerologie

Manual de numerologie

PRP: 290 Lei 264 Lei
Nou
-18.4%
Destinul ascuns în numere

Destinul ascuns în numere

PRP: 55 Lei 44.9 Lei

Alte carti din categoriile: Spiritualitate si ezoterism

Nou
-20%
Iisus, Dumnezeu și Om

Iisus, Dumnezeu și Om

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-18.4%
Misterul ultimelor clipe

Misterul ultimelor clipe

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
BestSeller
-33.4%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-21.8%
Jocul Vietii si cum sa-l joci

Jocul Vietii si cum sa-l joci

PRP: 25 Lei 19.55 Lei
-59.4%
Puterea simplității

Puterea simplității

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 39 Lei
-15.4%
-11.1%
-15%
-10%
Supranatural

Supranatural

PRP: 68 Lei 61.2 Lei
-15%
Cartea intelepciunii

Cartea intelepciunii

PRP: 30 Lei 25.5 Lei
-25.6%
Metoda vizualizării

Metoda vizualizării

PRP: 39 Lei 29 Lei
BestSeller
-28.6%
Cartea bogatiei interioare

Cartea bogatiei interioare

PRP: 49 Lei 35 Lei

Cumparate impreuna cu Manual de numerologie

Nou
-31.9%
BestSeller
-49.5%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 99.9 Lei
PRP: 290 Lei

264 Lei