Evie DunmoreJulia Quinn

Pachet Iubiri ca altadata

PRP: 147 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
89 Lei

Dialoguri savurose. Eroine îndrăznețe. Lorzi seducători. Descoperă trei povești de dragoste surprinzătoare care te poartă într-o lume plină de romantism. 

Dialoguri savurose. Eroine îndrăznețe. Lorzi seducători. Descoperă trei povești de dragoste surprinzătoare care te poartă într-o lume plină de romantism. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Bridgerton. Eu si ducele Vol.1

Format
135x200
Număr pagini
304
Editura
Litera
Autor
Julia Quinn
Anul publicării
2021
ISBN
9786063371394
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Iubiri ca altadata - Julia Quinn, Evie Dunmore

Cum să-i reziști unui lord - Evie Dunmore


Într-o lume a bărbaților, Lady Lucie nu se teme de nimic... doar de iubire.


Lady Lucie și grupul ei de sufragete din Oxford sunt hotărâte să lupte cu toate forțele împotriva unui amendament nedrept care ar putea restrânge mai mult libertatea femeilor.

Un singur om mai stă acum în calea planurilor sale: vechiul ei dușman, incontestabilul lord al păcatului, Ballentine. Însă Tristan Ballentine este dispus să cedeze controlul pentru prețul potrivit: o noapte împreună. 

Așa începe o adevărată bătălie a cuvintelor și a dorințelor, care nu face decât să amplifice focul iubirii ce se aprinde între ei de fiecare dată când se întâlnesc.

 

Iar cuceritorul riscă să cadă în propria cursă… 


Cum l-am cucerit pe duce


O revoluție spirituală de neuitat. O poveste care va schimba modul în care vezi lumea.


Anglia, 1879: Annabelle Archer, strălucita și săraca fiică a unui vicar, își câștigă locul în prima cohortă de femei la renumita Universitate Oxford. În schimbul bursei sale, tânăra se angajează să susțină mișcarea al cărei scop este obținerea drepturilor politice pentru femei.


Sarcina Annabellei nu este deloc simplă: trebuie să câștige susținerea bărbaților influenți pentru cauza sufragetelor.


Ținta sa? Sebastian Devereux, recele și calculatul Duce de Montgomery care conduce politica britanică după ordinele reginei. Iar provocarea este să nu cedeze în fața puternicei atracții pe care o simte pentru bărbatul care este în antiteză cu toate lucrurile în care crede. Sebastian este îngrozit de faptul că sufragetele s-au infiltrat în casa lui ducală, dar adevărata amenințare este reprezentată de sentimentele sale pentru frumusețea cu ochi verzi pe nume Annabelle. Sebastian este în căutarea unei soții de rang egal pentru a-și asigura moștenirea la care a muncit atât de mult pentru a o reconstitui. Însă o femeie de rând, cum este fiica unui vicar, nu ar putea fi niciodată ducesa lui. Bridgerton. Eu și ducele


Fără îndoială, Simon Basset este pe cale să o ceară în căsătorie pe sora celui mai bun prieten – frumoasa Daphne Bridgerton, care nu mai are mult ca să fie considerată fată bătrână. Dar cei doi știu cum stă treaba de fapt: au făcut un pact ca să le păcălească pe mamele din înalta societate, care se dau peste cap să-l însoare pe Simon cu vreuna dintre fiicele lor. În ce o privește pe Daphne, ea își propune să atragă vreun pretendent bogat, dacă va părea că este curtată de un duce.


Vals după vals pe la balurile din Sezonul londonez, Daphne și Simon încep să uite că se prefac a fi logodiți. Poate că de vină este zâmbetul lui ștrengăresc sau privirea lui arzătoare când se uită la ea, Daphne nu știe exact, dar simte că se îndrăgostește cu adevărat de frumosul și elegantul duce. Iar acum trebuie să facă tot posibilul să-l convingă și pe el că planul lor merită schimbat pe ici pe colo, pentru că nimic nu este mai prețios decât dragostea împărtășită.


„𝐸𝑢 𝑠̦𝑖 𝑑𝑢𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑛𝑒 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑎̆ 𝑐𝑢 𝑢𝑚𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑠̦𝑖 𝑑𝑖𝑎𝑙𝑜𝑔𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑎𝑛𝑡𝑟𝑒𝑛𝑎𝑛𝑡𝑒 𝑚𝑎𝑟𝑐𝑎 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 𝑄𝑢𝑖𝑛𝑛, 𝑑𝑎𝑟 𝑖̂𝑛 𝑝𝑟𝑜𝑓𝑢𝑛𝑧𝑖𝑚𝑒, 𝑠𝑢𝑏 𝑝𝑜𝑗𝑔ℎ𝑖𝑡̦𝑎 𝑑𝑒 𝑓𝑎𝑟𝑚𝑒𝑐 𝑑𝑖𝑛 𝑝𝑒𝑟𝑖𝑜𝑎𝑑𝑎 𝑅𝑒𝑔𝑒𝑛𝑡̦𝑒𝑖, 𝑠𝑒 𝑎𝑠𝑐𝑢𝑛𝑑𝑒 𝑢𝑛 𝑓𝑖𝑙𝑜𝑛 𝑠𝑒𝑟𝑖𝑜𝑠, 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑒𝑥𝑝𝑙𝑜𝑟𝑒𝑎𝑧𝑎̆ 𝑖𝑚𝑝𝑎𝑐𝑡𝑢𝑙 𝑡𝑟𝑎𝑢𝑚𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑝𝑖𝑙𝑎̆𝑟𝑖𝑒 𝑠̦𝑖 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑣𝑖𝑛𝑑𝑒𝑐𝑎̆𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒 𝑎 𝑑𝑟𝑎𝑔𝑜𝑠𝑡𝑒𝑖.“ Lois Faye Dyer

Detalii produse
Despre Julia Quinn
Julia Quinn
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Julia Quinn inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Julia Quinn se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Julia Quinn. Fiecare carte scrisa de Julia Quinn este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Julia Quinn in categoria Julia Quinn astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Evie Dunmore
Evie Dunmore
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Evie Dunmore inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Evie Dunmore se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Evie Dunmore. Fiecare carte scrisa de Evie Dunmore este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Evie Dunmore in categoria Evie Dunmore astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.9

20 recenzii

5 stele

18

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Ana Jianu

Mi-a plăcut mult

O combinație excelentă între cadrul istoric folosit și povestea romantică a personajelor

Recenzie pentru cartea Cum să-i reziști unui Lord

0

Răspunde

Comentarii(0)

U

Ulmeanu Ana-Maria

RECOMAND

De la ură la iubire. Mi-a plăcut tare mult. Am dezvoltat o pasiune pentru cărți din acest gen

Recenzie pentru cartea Cum să-i reziști unui Lord

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bianca Denisa

Al doilea volum din serie

Al doilea volum a fost incredibil. „Cum l-am cucerit pe duce” nu m-a impresionat la fel de mult. Autoarea chiar învață și se dezvoltă

Recenzie pentru cartea Cum să-i reziști unui Lord

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Măhărea

Este o carte excepțională pe care o recomand cu drag.

Recenzie pentru cartea Cum l-am cucerit pe duce

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniela Barbus

Nota 10+

Îmi place mult, e interesanta...după ce încep să citesc nu as mai lăsa-o din mana. O sa mai caut cărți de la această autoare.

Recenzie pentru cartea Cum l-am cucerit pe duce

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniela Bratu

Nefiind adepta romanelor de dragoste, dar pentru ca dintr-un impuls am cumparat-o, am citit-o. Cartea are o poveste de dragoste interesanta. Mi-au placut insertiile istorice, care erau suficiente pentru a o face o carte interesanta, dar si usurica si placuta la citire.

Recenzie pentru cartea Cum l-am cucerit pe duce

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Ruxandra Dumitrascu

Așa cum bănuiam, primul volum din Bridgerton, a primit de la mine 5/5⭐️ Am rămas impresionată de tot, de personaje, de intrigă, de context. Mi-a plăcut felul autoarei de a aranja lucrurile. Una din cele mai bune romane de dragoste citite de mine recent, are tot ce poate caută un cititor. Chiar și ,,scena aia’’ care a creat muuulte controverse mi s-a părut bine scrisă și nu mi se pare deloc că ,,s-a stricat cartea sau povestea’’ numai pentru o scenă nu tocmai plăcută. Da, nu e ok dar nu a spus nimeni că e ok. În rest, nimic de reproșat și numai lucruri extraordinare de spus. Pentru cei care au văzut deja serialul sau au citit cartea, știu prea bine ce spun.

Recenzie pentru cartea Bridgerton. Eu si ducele Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Geo Marcovici

“Eu și ducele” este o poveste historical- romance captivantă, ușor de citit, care te lasă cu o stare de bine la final. Poveste lui Daphne Bridgerton și a lui Simon Basset, duce de Hastings, este una plină de emoții, de momente amuzante și de situații tensionate, de răsturnări de situație așteptate și totuși, surprinzătoare. O lectură pe care nu o poți lăsa din mână, care te emoționează, pe care o citești cu sufletul la gură și care îți aduce zâmbetul pe buze la final. Mi-au plăcut mult personajele. Puternice, care iubesc din suflet, capabile să recunoască atunci când greșesc și să-și ceară iertare celor pe care i-au rănit atât de tare. Autoarea Julia Quinn a oferit cititorilor săi o poveste de neuitat.

Recenzie pentru cartea Bridgerton. Eu si ducele Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roxana Amir

O carte foarte amuzantă şi siropoasă, aşa cum este şi genul literar de altfel, însă foarte plăcut scrisă şi haioasă. Mi-a plăcut foarte mult comicul de situaţie, ritmul hazliu al ei, dialogurile pline de replici de tachinare dintre personaje, iar ideea prezentării personajelor şi evenimentelor prin intermediul doamnei Whistledown mi se pare de-a dreptul genială! Este o lectură uşoară, plăcută, picantă, amuzantă, de vară. Total diferită de film! Citiţi cartea musai!

Recenzie pentru cartea Bridgerton. Eu si ducele Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-30%
-30%
-30.1%
-30%
Fata cu sotul inchipuit

Fata cu sotul inchipuit

PRP: 59.99 Lei 42 Lei
-30.1%
-30%
Scandalul inainte de toate

Scandalul inainte de toate

PRP: 49.99 Lei 34.99 Lei
-30%
Toate saruturile din lume

Toate saruturile din lume

PRP: 24.9 Lei 17.43 Lei
-29.9%
Din cauza domnisoarei Bridgerton

Din cauza domnisoarei Bridgerton

PRP: 49.9 Lei 34.98 Lei
-30%
O astfel de noapte

O astfel de noapte

PRP: 24.9 Lei 17.43 Lei
-30.1%
Cealalta domnisoara Bridgerton

Cealalta domnisoara Bridgerton

PRP: 49.9 Lei 34.88 Lei
-20.2%
Regina Charlotte

Regina Charlotte

PRP: 59.99 Lei 47.9 Lei
-30%
Secretele lui Sir Richard

Secretele lui Sir Richard

PRP: 34.99 Lei 24.49 Lei
-30.2%
O bucatica de paradis

O bucatica de paradis

PRP: 24.9 Lei 17.38 Lei
BestSeller
-20.4%
Păcatul nostru

Păcatul nostru

PRP: 49 Lei 39 Lei
-40.8%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-28.8%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-29.9%
Bridgerton. Eu si ducele Vol.1

Bridgerton. Eu si ducele Vol.1

PRP: 49.9 Lei 34.98 Lei
BestSeller
-40.8%
365 de zile

365 de zile

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-40.8%
Acea zi

Acea zi

PRP: 49 Lei 29 Lei
-20%
Mananca, roaga-te, iubeste

Mananca, roaga-te, iubeste

PRP: 35 Lei 28 Lei
-20.4%
-50%
-30.1%
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
Nou
-56%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 99 Lei
-15.4%
-30%
Verity

Verity

PRP: 56.9 Lei 39.83 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Iubiri ca altadata

BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
-36.1%
Pachet Savurează fiecare zi

Pachet Savurează fiecare zi

PRP: 108 Lei 69 Lei
Nou
-35.8%
-20%
Coaching zi de zi

Coaching zi de zi

PRP: 49 Lei 39.2 Lei
-29.9%
Charles, Camilla și Diana

Charles, Camilla și Diana

PRP: 65.9 Lei 46.18 Lei
PRP: 147 Lei

89 Lei