Julia Quinn

Bridgerton. Eu si ducele Vol.1

49.9 Lei -20%
39.9 Lei

Cartea care a inspirat cel mai urmฤƒrit serial de pe Netflix: Bridgerton.

Transport GRATUIT la comenzi de peste 70 lei!

Cartea care a inspirat cel mai urmฤƒrit serial de pe Netflix: Bridgerton.

Transport GRATUIT la comenzi de peste 70 lei!
Adauga in cos

Adaugฤƒ รฎn coศ™

Livrare รฎn Romรขnia

1-3 zile lucrฤƒtoare

10.9 Lei

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrฤƒtoare

10.9 Lei

3 persoane se uitฤƒ la acest produs.

Grฤƒbeศ™te-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificaศ›ii produs
Format
135x200
Numฤƒr pagini
304
Editura
Litera
Autor
Julia Quinn
Anul publicฤƒrii
2021
ISBN
9786063371394

Rezumat Bridgerton. Eu si ducele Vol.1 -

Fฤƒrฤƒ รฎndoialฤƒ, Simon Basset este pe cale sฤƒ o cearฤƒ รฎn cฤƒsฤƒtorie pe sora celui mai bun prieten โ€“ frumoasa Daphne Bridgerton, care nu mai are mult ca sฤƒ fie consideratฤƒ fatฤƒ bฤƒtrรขnฤƒ. Dar cei doi ศ™tiu cum stฤƒ treaba de fapt: au fฤƒcut un pact ca sฤƒ le pฤƒcฤƒleascฤƒ pe mamele din รฎnalta societate, care se dau peste cap sฤƒ-l รฎnsoare pe Simon cu vreuna dintre fiicele lor. รŽn ce o priveศ™te pe Daphne, ea รฎศ™i propune sฤƒ atragฤƒ vreun pretendent bogat, dacฤƒ va pฤƒrea cฤƒ este curtatฤƒ de un duce.


Vals dupฤƒ vals pe la balurile din Sezonul londonez, Daphne ศ™i Simon รฎncep sฤƒ uite cฤƒ se prefac a fi logodiศ›i. Poate cฤƒ de vinฤƒ este zรขmbetul lui ศ™trengฤƒresc sau privirea lui arzฤƒtoare cรขnd se uitฤƒ la ea, Daphne nu ศ™tie exact, dar simte cฤƒ se รฎndrฤƒgosteศ™te cu adevฤƒrat de frumosul ศ™i elegantul duce. Iar acum trebuie sฤƒ facฤƒ tot posibilul sฤƒ-l convingฤƒ ศ™i pe el cฤƒ planul lor meritฤƒ schimbat pe ici pe colo, pentru cฤƒ nimic nu este mai preศ›ios decรขt dragostea รฎmpฤƒrtฤƒศ™itฤƒ.


โ€ž๐ธ๐‘ข ๐‘ ฬฆ๐‘– ๐‘‘๐‘ข๐‘๐‘’๐‘™๐‘’ ๐‘›๐‘’ ๐‘๐‘ข๐‘๐‘ข๐‘Ÿ๐‘Žฬ† ๐‘๐‘ข ๐‘ข๐‘š๐‘œ๐‘Ÿ๐‘ข๐‘™ ๐‘ ฬฆ๐‘– ๐‘‘๐‘–๐‘Ž๐‘™๐‘œ๐‘”๐‘ข๐‘Ÿ๐‘–๐‘™๐‘’ ๐‘Ž๐‘›๐‘ก๐‘Ÿ๐‘’๐‘›๐‘Ž๐‘›๐‘ก๐‘’ ๐‘š๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘๐‘Ž ๐ฝ๐‘ข๐‘™๐‘–๐‘Ž ๐‘„๐‘ข๐‘–๐‘›๐‘›, ๐‘‘๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘–ฬ‚๐‘› ๐‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘“๐‘ข๐‘›๐‘ง๐‘–๐‘š๐‘’, ๐‘ ๐‘ข๐‘ ๐‘๐‘œ๐‘—๐‘”โ„Ž๐‘–๐‘กฬฆ๐‘Ž ๐‘‘๐‘’ ๐‘“๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘š๐‘’๐‘ ๐‘‘๐‘–๐‘› ๐‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘–๐‘œ๐‘Ž๐‘‘๐‘Ž ๐‘…๐‘’๐‘”๐‘’๐‘›๐‘กฬฆ๐‘’๐‘–, ๐‘ ๐‘’ ๐‘Ž๐‘ ๐‘๐‘ข๐‘›๐‘‘๐‘’ ๐‘ข๐‘› ๐‘“๐‘–๐‘™๐‘œ๐‘› ๐‘ ๐‘’๐‘Ÿ๐‘–๐‘œ๐‘ , ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘’๐‘ฅ๐‘๐‘™๐‘œ๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž๐‘ง๐‘Žฬ† ๐‘–๐‘š๐‘๐‘Ž๐‘๐‘ก๐‘ข๐‘™ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘ข๐‘š๐‘’๐‘™๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘–๐‘› ๐‘๐‘œ๐‘๐‘–๐‘™๐‘Žฬ†๐‘Ÿ๐‘–๐‘’ ๐‘ ฬฆ๐‘– ๐‘๐‘ข๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž ๐‘ฃ๐‘–๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘๐‘Žฬ†๐‘ก๐‘œ๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘Ž ๐‘‘๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘”๐‘œ๐‘ ๐‘ก๐‘’๐‘–.โ€œ Lois Faye Dyer

trg7
Detalii produs
  • Bridgerton. Eu si ducele Vol.1
  • Format 135x200
  • Numฤƒr pagini 304
  • Editura Litera
  • Autor Julia Quinn
  • Anul publicฤƒrii 2021
  • ISBN 9786063371394
  • Scor Bestseller
49.9 Lei (-20%)

39.9 Lei