Guillermo ArriagaNathan Hill

Pachet Fetele normalitatii

PRP: 177 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
99.9 Lei

Aceste trei povești scrise de doi maeștrii ai ficțiunii moderne ne provoacă să privim cu atenție lumea care ne înconjoară și să descoperim ce se ascunde dincolo de aparențe. Dacă în „Wellness”, cititorii sunt invitați să observe modul în care tehnologia și dorința de „a fi și noi în rândul lumii” ne schimbă treptat viețile, în romanele lui Guillermo Arriaga, normalitatea, realitatea noastră de zi cu zi, ascunde secrete întunecate. Dacă în „Wellness” rutina unei relații ucide pasiunea dintre cei doi protagoniști pe nesimțite, în „Salvarea focului” și „ Ființe stranii”, cruzimea face parte din rutina celor diferiți și marginalizați, în timp ce întreaga societate privește cu indiferență. 

Aceste trei povești scrise de doi maeștrii ai ficțiunii moderne ne provoacă să privim cu atenție lumea care ne înconjoară și să descoperim ce se ascunde dincolo de aparențe. Dacă în „Wellness”, cititorii sunt invitați să observe modul în care tehnologia și dorința de „a fi și noi în rândul lumii” ne schimbă treptat viețile, în romanele lui Guillermo Arriaga, normalitatea, realitatea noastră de zi cu zi, ascunde secrete întunecate. Dacă în „Wellness” rutina unei relații ucide pasiunea dintre cei doi protagoniști pe nesimțite, în „Salvarea focului” și „ Ființe stranii”, cruzimea face parte din rutina celor diferiți și marginalizați, în timp ce întreaga societate privește cu indiferență. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Wellness

Dimensiune
135x200
Număr pagini
640
Editura
Bookzone
Autor
Nathan Hill
Anul publicării
2024
Traducator
Justina Bandol
ISBN
9786303052458
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Fetele normalitatii - Guillermo Arriaga, Nathan Hill

„Cred că toată opera mea este o reflecție asupra dragostei într-o măsură mult mai mare decât este o reflecție asupra morții. Moartea este doar un pretext de a reflecta asupra vieții și a iubirii. ” - Guillermo Arriaga


REZUMAT Salvarea focului – Guillermo Arriaga


„Flacăra unui chibrit durează doar câteva secunde, dar este în stare să incendieze o pădure.”

Într-o lume care se împarte între cei care sunt motivați de frică și cei motivați de furie: José Cuauhtémoc a ales definitiv furia. A fost condamnat la 50 de ani de închisoare pentru omucidere multiplă și își ispășește sentința.

Însă atunci când Marina îl întâlnește și îl ascultă citindu-și textele la atelierul de lectură al închisorii, se îndrăgostește de el fulgerător. Povestea lui José Cuauhtémoc este mai tulburătoare și mai întunecată decât ar fi putut bănui vreodată, iar iubirea lor este flacăra care va sfârși prin a arde din temelii tot ceea ce credea că știe despre lume.

Hotărâtă să-i rămână alături orice s-ar întâmpla, ea pătrunde într-o realitate necunoscută și brutală, până când ajunge chiar în mijlocul focului, într-o lume a cartelurilor, a crimelor și a răzbunării.

O poveste despre dragoste, violență, iertare, sacrificiu și speranță, aceast roman al contrastelor te surprinde și te copleșește prin profunzimea cu care analizează societatea contemporană, dar și complexitatea iubirii.


Recenzii de la cititori:


„Trăiesc emoțiile fiecărui personaj, mă răscolesc geloziile, mă macină furia, mă înduioșează mesajele de dragoste, mă seduc mângâierile, mă cutremură săruturile și mă arde tot ceea ce nu pot menționa. Mă dor și trădările, mă întristează singurătatea, abandonul și mă înspăimântă gloanțele, morții. Dar mai presus de toate, mă îndrăgostesc de felul în care Guillermo Arriaga spune ceea ce spune. Devorez fiecare cuvânt.” - Milli

 

REZUMAT Ființe stranii – Guillermo Arriaga


 „Nu era un animal, poate nici chiar o ființă umană. Arăta ca un înger frânt, pierdut, ignorat.”

În Anglia anului 1781, William Burton, un tânăr nobil, trăiește o întâlnire stranie a cărei intensitate îi va marca și schimba viața. Hotărât să aducă alinare celor pe care lumea nu îi considera ființe umane, William pornește într-o călătorie dificilă pentru a studia și a dobândi cunoștințele medicale de care avea nevoie pentru a-i ajuta pe cei renegați de societate: oameni-lup, albinoși, femei cu două capete.

Prietenia, dragostea și hotărârea vor deveni aliații săi împotriva unei lumi bizare și crude, unde adevărata diformitate se ascunde adesea în gândurile și inimile unor oameni în aparență normali.

O poveste despre putere, frică și umanitate, și despre cât de înfricoșătoare poate fi uneori normalitatea, acest roman ne invită să descoperim poveștea neștiută a ființelor stranii și să îi privim cu mai multă empatie pe cei marginalizați și diferiți.


Recenzii de la cititori:


„O narațiune superbă... captivantă și plină de profunzime. Guillermo Arriaga poate provoca orice, dar nu indiferență. Un portret minunat.” – Roxi

REZUMAT WELLNESS – Nathan Hill


O perspectivă modernă asupra iubirii și căsniciei

 

Jack și Elizabeth se cunosc de dinainte să se fi întâlnit vreodată. Clădirile în care locuiesc în Chicago sunt despărțite de o alee întunecată, iar ei își petrec adesea serile observând în secret ce face celălalt. Așa începe povestea lor neobișnuit de obișnuită despre un el și o ea care se îndrăgostesc și se căsătoresc. Autorul însă merge dincolo de „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” urmărind cu înțelegere, ironie și umor evoluția lor după 20 de ani de căsnicie.

 

În locul celor doi tineri visători, descoperim două personaje înstrăinate care își caută sensul într-o lume tot mai complicată, unde conversațiile se transformă în războaie pe Facebook, grupurile de suport ascund secte periculoase, iar cunoscuții le propun relații poliamoroase.  

Acum, Jack și Elizabeth trebuie să-și confrunte demonii, ambițiile profesionale neîmplinite și traumele din copilărie, sau riscă să piardă cel mai important lucru din viețile lor: relația care îi leagă.

„Dureros și dulce-amărui, Wellness reușește ceva ce doar cele mai bune opere ficționale pot realiza: să conțină o întreagă lume” — Esquire

 

„Puține romane recente ascund atât de multă iubire pentru umanitate ca acesta.” — The Washington Post

 

„Un adevărat moștenitor al lui David Foster Wallace și Thomas Pynchon.” —The Atlantic

 

„Un roman uimitor despre poveștile pe care le spunem despre viețile și iubirile noastre și despre cum reușim să ne menținem relațiile în decursul timpului.” - NPR

Fragment din carte

„Țara asta se împarte în două: cei cărora le e frică și cei care simt furie.

Voi, burghezii, sunteți cei cărora le e frică. Frică de a vă pierde bijuteriile, ceasurile scumpe, telefoanele mobile.

[...]

Trăiți prizonieri ai fricii voastre.

Închiși în mașinile voastre blindate, în restaurantele voastre,

în cluburile voastre, în centrele voastre comerciale stupide.

Baricadați.

Panicați.

Noi trăim cu furie.

Mereu cu furie.

Nu posedăm nimic.

[...]

Ne naștem fără viață, fără viitor, fără nimic.

Dar suntem liberi fiindcă nu ne este frică.

José Cuauhtémoc Huiztlic

Prizonier 29846-8

Sentință: cincizeci de ani pentru omucidere multiplă” – Salvarea focului„Am mai făcut un pas spre siluetă, era o ființă umană sau cel puțin așa părea, era dezgolită, legată de un stâlp, avea mâinile încleștate, pieptul contractat, curbura spatelui ca și cum ar fi fost al unui câine sfrijit, pe pielea sa transparentă se iveau vene albăstrui, simțindu-mi prezența, s-a întors spre mine, mi-a fost frică, nu știam dacă m-ar putea mușca, am dat înapoi, « din ce motive e aici? », l-am întrebat pe Peter, « uneori, din femeile din satele noastre se nasc astfel de progenituri, nu le lăsăm să moară fiindcă nu știm dacă este sau nu păcat, nici măcar preotul nu știe, și, fiindcă avem îndoieli, sunt crescute printre animale », m-am îngrozit, nu știam dacă ființa aceea gândea, dacă avea emoții, dacă poseda vreun limbaj.” – Ființe stranii


„Poate inima omenească e pur și simplu foarte amestecată, orice iubire e profund precară, viitorul e imprevizibil ― și poate nu e nimic rău în asta. Poate de fapt asta este dragostea adevărată: să accepți din toată inima desfășurarea haotică a vieții. Și poate singurele povești cu concluzii clare și sigure sunt minciunile, scornelile și conspirațiile. Poate Otto Sanborne avea dreptate: certitudinea e doar o poveste pe care mintea o creează ca să evite durerea de a trăi. Adică, aproape prin definiție, certitudinea e un mod de a evita să trăiești. Poți alege să fii sigur sau poți alege să fii viu.” - Wellness

Detalii produse
  • Wellness Wellness
  • Dimensiune 135x200
  • Număr pagini 640
  • Editura Bookzone
  • Autor Nathan Hill
  • Anul publicării 2024
  • Traducator Justina Bandol
  • ISBN 9786303052458
  • Scor Bestseller
Despre Guillermo Arriaga
Guillermo Arriaga
Biografie
Guillermo Arriaga este un autor, scenarist, regizor și producător mexican. Cunoscut ca fiind scenaristul din spatele unor filme celebre ca Iubiri și câini, 21 de grame și Babel, pelicule care împletesc mai multe planuri într-o narațiune nonlineară, Arriaga este, de asemenea, un scriitor cu o voce puternică și o forță vizuală impresionantă. Până în prezent, a scris colecția de povestiri Retorno 201 (2006) și romanele Escadron Ghilotina (1991), Un dulce miros de moarte (1994), Bivolul nopții (1999) și Sălbaticul (câștigător al Premiului Mazatlán de Literatură în 2017). În 2020, Salvarea focului i-a adus Premiul Alfaguara pentru roman, iar cea mai recentă carte a sa, Ființe stranii (2023), l-a confirmat drept una dintre cele mai originale voci ale literaturii mexicane contemporane.
Autorul cărților:
Despre Nathan Hill
Nathan Hill
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nathan Hill inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nathan Hill se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nathan Hill. Fiecare carte scrisa de Nathan Hill este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nathan Hill in categoria Nathan Hill astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.64

11 recenzii

5 stele

8

4 stele

2

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


E

Eugen

O capodoperă

Îl știam pe autor ca scenarist al filmelor excelente ale lui Innaritu și nu dezamăgește nici ca romancier, e senzațional cum scrie, parcă are ceva din Llosa. Are aproape 700 de pagini, dar povestea e atât de captivantă că nici nu le simți. Nu degeaba a fost premiată.

Recenzie pentru cartea Salvarea focului

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bianca Badea

O carte care se pierde mult prea mult in detalii. Desi povestea de la care se porneste e una simpatica: un el si o ea in America anilor 90', pe alocuri avem parte de pagini intregi incarcate de informatii nenecesare.

Recenzie pentru cartea Wellness

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgiana Mihaescu

Atat de bine scrisa, abordeaza teme diverse. Are cate ceva pentru fiecare dintre noi.

Recenzie pentru cartea Wellness

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Maria Ghita

Wellness, ironic titlu pentru relatia descrisa in carte. Cititi-o si veti intelege la ce ma refer.

Recenzie pentru cartea Wellness

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-5%
Escadron Ghilotina

Escadron Ghilotina

PRP: 19.17 Lei 18.21 Lei
-5%
Retorno 201

Retorno 201

PRP: 19.17 Lei 18.21 Lei
-15%
Nix

Nix

PRP: 58 Lei 49.3 Lei
-5%
Un dulce miros de moarte

Un dulce miros de moarte

PRP: 19.17 Lei 18.21 Lei
-5%
Bivolul noptii

Bivolul noptii

PRP: 34.9 Lei 33.16 Lei
-5%
Sălbaticul

Sălbaticul

PRP: 48 Lei 45.6 Lei
Nou
-62.9%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 374.7 Lei 139 Lei
Nou
-20%
Oceanul dintre noi

Oceanul dintre noi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-59.4%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-16.9%
Wellness

Wellness

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
-16.9%
Salvarea focului

Salvarea focului

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
-16.9%
Ființe stranii

Ființe stranii

PRP: 59 Lei 49 Lei
-67.6%
BestSeller
-48.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 25.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-71.6%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
-40.1%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 29.9 Lei
-20%
Fata care și-a găsit vocea

Fata care și-a găsit vocea

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-42%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 24.9 Lei
-44.1%
Nou
-20%
Să nu mă minți

Să nu mă minți

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Colega de birou

Colega de birou

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-67.6%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 15.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Fetele normalitatii

Nou
-20%
Nou
-43.6%
Pachet Dincolo de limite

Pachet Dincolo de limite

PRP: 177 Lei 99.9 Lei
Nou
-20%
Maxton Hall - Salvează-ne

Maxton Hall - Salvează-ne

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-39.9%
Pachet A doua șansă

Pachet A doua șansă

PRP: 149.7 Lei 89.9 Lei
PRP: 177 Lei

99.9 Lei