PRP: 114.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
89.9 Lei

Descoperă două cărți esențiale care ne ajută să punem capăt ciclurilor generaționale toxice și să ne creștem copiii altfel decât am fost noi crescuți, lăsându-i să fie autentici, independenți și sănătoși din punct de vedere emoțional, astfel încât să ajungă cea mai bună variantă a lor în această lume.


Copilul tău este perfect în imperfecțiunea lui. Descoperă-i unicitatea și acordează-te pe frecvența lui.

Comandă până la finalul lunii iunie și primești gratuit 10 episoade din programul All About Parenting, creat de Urania Cremene. Vei primi aceste 10 episoade care te vor ajuta să înveți tehnici eficiente și ușor de implementat în relația cu al tău copil.

Descoperă două cărți esențiale care ne ajută să punem capăt ciclurilor generaționale toxice și să ne creștem copiii altfel decât am fost noi crescuți, lăsându-i să fie autentici, independenți și sănătoși din punct de vedere emoțional, astfel încât să ajungă cea mai bună variantă a lor în această lume.


Copilul tău este perfect în imperfecțiunea lui. Descoperă-i unicitatea și acordează-te pe frecvența lui.

Comandă până la finalul lunii iunie și primești gratuit 10 episoade din programul All About Parenting, creat de Urania Cremene. Vei primi aceste 10 episoade care te vor ajuta să înveți tehnici eficiente și ușor de implementat în relația cu al tău copil.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Harta parentingului modern

Dimensiune
130x200
Număr pagini
400
Editura
Bookzone
Autor
Dr. Shefali Tsabary
Anul publicării
2023
ISBN
9786303050935
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Fermitate si blandete - Urania Cremene, Florentina Fântânaru, Dr. Shefali Tsabary

Uneori, să fii părinte este copleșitor. Deși aspirăm să fim mereu blânzi și iubitori cu copiii noștri, realitatea ne demonstrează că nu întotdeauna suntem în stare să facem acest lucru.

Iar acest fapt nu ar trebui judecat de nimeni, pentru că nimeni nu te învață să fii mamă sau tată pentru copilul tău.


Urania Cremene dă mai departe rețeta succesului unui parenting echilibrat astfel încât să ajungi de la „Oare sunt un părinte suficient de bun?” la „Sunt cel mai bun părinte pentru copilul meu.”


Această carte te ține de mână cu blândețe pe drumul de la incertitudine, frustrare și epuizare, la siguranța că știi ce ai de făcut în relația cu copilul tău. Autoarele, Urania Cremene și Florentina Fântânaru, răspund la cele mai arzătoare întrebări ale părinților, oferind sfaturi concrete despre cum să te apropii de copilul tău, să cauți frecvența celui mic și să înveți să vorbești aceeași limba cu el astfel încât să te și asculte, nu doar să te audă. Cartea îți arată cum să îi satisfaci copilului tău cele trei nevoi de bază, astfel încât șansa ca el să ajungă cea mai bună varianta a lui în această lume să fie foarte mare.


ACEASTĂ CARTE TE AJUTĂ SĂ:


 • Vrei să știi cum îți poți ajuta copilul să ajungă cea mai bună variantă a lui în această lume
 • Îți dorești să știi tehnicile și metodele prin care să ai un copil echilibrat, care să devină un adult împlinit
 • Vrei să crești alături de copilul tău, lucrând să devii cea mai bună versiune a ta
 • Ești confuz când vine vorba de care este cel mai bun stil de a îți crește copilul
 • Cauți sfaturi practice și metode testate pentru a înțelege mai bine nevoile și comportamentele copilului tău.
 • Te confrunți cu nesiguranțe și întrebări legate de creșterea copilului tău.
 • Îți dorești să înveți tehnici eficiente de disciplină pozitivă, care să încurajeze comportamentele dorite fără a folosi pedeapsa.
 • Nu ești sigur de cum ar trebui să îi explici copilului situațiile mai dificile din viață, precum divorțul, decesul cuiva drag, anturajul problematic
 • Simți că ai și tu, ca părinte, un bagaj emoțional greu pe care îl cari din propria copilărie și nu îți dorești să îl pui pe umerii copilului tău.
 • Vrei să îl înveți cum să facă față realității din afara casei.
 • Vrei să știi cum să îl dezlipești de la desene și să schimbi like-urile în îmbrățișări


FRAGMENT


„Aud deseori: „De ce am nevoie să învăț, doar oamenii au făcut copii dintotdeauna? De ce-mi trebuie cursuri de parenting sau puericultură?” Și focul e folosit din preistorie, dar nu înseamnă că știi să-l faci, dacă nu înveți, la fel cum nu înseamnă că știi să faci sarmale din prima, chiar dacă îți place să gătești. Sunt foarte multe lucruri pe care le luăm pe nemestecate. Pe de-o parte, confundăm instinctul cu intuiția, pe de altă parte, confundăm cunoașterea cu instinctul și intuiția. Dar diferențele dintre aceste noțiuni sunt mari.

Probabil că instinctul le ajută pe mame să-și țină bebelușii în viață. Cred că dacă lași alături de bebelușul ei o femeie care n-a mai văzut niciodată cum se îngrijesc copiii, va ști în mare ce să facă pentru el. Va avea niște semne de întrebare, dar nu va fi crunt. Totuși, e o cale lungă de aici și până să reușească acea mamă sau acel tată să-și ajute copilul să devină cea mai bună variantă a sa în această lume, iar în cazul acesta instinctul nu mai funcționează. Instinctul are legătură cu supraviețuirea, nu cu creșterea pe toate planurile sau cu dezvoltarea. Sunt lucruri foarte diferite și, fără doar și poate, sentimentul de îndoială pe care părinții îl au în relație cu ei înșiși și cu copiii se transmite mai departe copilului.”


RECENZII


„Foarte puțini părinți știu cum să crească un copil încrezător, independent, fericit, cu puternice aptitudini personale, sociale și emoționale! Cu toții ar trebui sa luăm aminte la sfaturile Uraniei!” – Lidia Andrei


„Îmi aduc aminte, în școală, învățam formule complicate la matematică, chimie, rezolvam probleme la geometrie. Dar niciodată, nimeni nu a vorbit despre - cum să rezolvăm conflictele, cum să trecem peste pierderea persoanei dragi, cum să accepți critica și multe altele. De ce nu învățam la școală cum să creștem copii, crizele de vârstă, autocunoașterea, cum să gestionăm emoțiile, unde putem merge după ajutor, ce cărți să citim…Și te trezești cu un sac de neclarități, probleme, frici, griji.” – Corina


„O carte cu foarte multe răspunsuri la miile de întrebări pe care le au părinții. Te echilibrează pe tine ca părinte în primul rând.” – Ana


„Aș fi vrut să existe mai mult de 5 stele. Este absolut genială această carte. Am citit-o pe nerăsuflate. Îmi doresc să aplic ceea ce am citit, iar asta o voi putea face doar prin exercițiu și timp. Mulțumesc, Urania Cremene! Sincer, cred că ar trebui sa primim această carte în maternitate.” – NicoletaHarta parentingului modern - Dr. Shefali Tsabary

 

O carte-fenomen, recomandată de celebrul autor GABOR MATE și OPRAH!

 

„În această lucrare esențială Dr. Shefali a împărtășit toată înțelepciunea din inima sa generoasă și experiențele culese în atât de mulți ani de practică. Rezultatul este un ghid ușor de urmat, care ne va ajuta să aducem parentingul conștient în realitatea noastră și a copiilor noștri.” – GABOR MATE, autorul bestsellerului „Când corpul spune nu”

 

„Dintre toți experții în parenting pe care i-am intervievat de-a lungul timpului, Dr. Shefali este preferatul meu. Noua sa carte te va ajuta pe tine, părintele, să creezi conștient o relație sănătoasă cu copilul tău.” – OPRAH WINFREY

 

Descoperă harta care îți arată cel mai ușor drum spre inima copilului tău

 

Fiecare dintre noi este capabil să crească copii fericiți, sănătoși și echilibrați emoțional, dar de multe ori ne lovim de un zid invizibil, construit din tot ceea ce ne-a marcat pe noi înșine în copilărie. Odată ajunși părinți, ne dorim ca micuții noștri să reușească tot ceea ce noi nu am reușit: să fie mai veseli, să aibă mai mult succes, să fie mai vorbăreți sau mai prietenoși. Mai întâi de toate, însă, trebuie să conștientizăm că vechile metode de parenting, învățate de la părinții noștri, nu ne vor ajuta să îi creștem într-un mod sănătos și echilibrat, și de aici începe provocarea noastră.

 

Prin acest ghid practic de parenting, Dr. Shefali oferă soluții pas cu pas, care ne învață pe noi, părinții, să punem capăt ciclurilor generaționale toxice și să ne creștem copiii altfel decât am fost noi crescuți, lăsându-i să fie autentici, independenți și sănătoși din punct de vedere emoțional.

 

Această carte te va ajuta să:

 

-         Înțelegi că așteptările nerealiste pe care le ai de la copilul tău sunt rănile tale nevindecate

-         Conștientizezi pas cu pas tiparele de comportament moștenite de la părinții tăi

-         Crești alături de copilul tău, lucrând să devii cea mai bună versiune a ta

-         Gestionezi cu mai mult calm și înțelepciune situațiile de criză

-         Înțelegi mai bine reacțiile copilului tău și de unde provin acestea

 

Recenzii

 

„Această carte m-a trezit la realitate! Rolul meu de părinte nu este acela de a-mi controla copilul, ci de a-l ghida, oferindu-i acces la cea mai bună versiune a mea. Iar pentru a face asta, trebuie să-mi vindec rănile căpătate în copilărie. Ușor de spus, greu de făcut, nu? Din fericire, această carte vine cu soluții salvatoare, care m-au făcut să pot aplica teoriile greoaie, pe care le-am învățat de-a lungul timpului. Mulțumesc, Dr. Shefali!” - Gaby

 

„Citind această carte, mi-am conștientizat unele tipare de comportament pe care le-am moștenit de la părinții mei. Tendința de control, furia exagerată, teama de abandon – toate s-au răsfrânt asupra copilului meu, care la rândul său a dobândit un comportament agresiv, declanșat ca răspuns la ce-i ofeream eu. Acum îmi este mult mai clar ce am de făcut privind relația cu fata mea adolescentă!” – Christina

 

„Crescându-mi singură băiatul, am dobândit o teamă imensă de a nu-l pierde. Cartea Dr. Shefali m-a ajutat să-mi înfrâng teama și să înțeleg de unde mi se trag gândurile dăunătoare, care nu mă lăsau să fiu părintele de care eu, la rândul meu, am avut nevoie.” - Frania

 

„Este cartea care m-a salvat! Chiar a fost vindecător pentru copilul din mine, dar și pentru parintele care sunt astăzi. O carte nu înlocuiește mersul la terapie, dar este un pas important în acest proces de transformare, de care aveam atât de multă nevoie!” - Lisa


Fragment din carte

“Parentingul conștient schimbă această situație. Concentrându-se asupra ta, părintele, parentingul conștient te silește să îți transformi întreaga energie pe care o îndrepți către copiii tăi. În loc să încerci să îi controlezi, te străduiești să creezi o legătură cu ei. În loc să încerci să îi înveți, înveți tu de la ei. În loc să încerci să îi conduci, îi călăuzești. În loc să fii managerul și șeful lor, le devii aliat. Întreaga ta abordare și toată energia ta sunt fundamental diferite.”

Detalii produse
Despre Urania Cremene
Urania Cremene
Biografie
Urania Cremene este mama unui adolescent și, probabil, cel mai apreciat expert în parenting din România. Are o experiență de peste 20 de ani ca trainer și public speaker, beneficiind de acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca master trainer, coach și facilitator.

Drumul ei a început ca trainer de leadership pentru cele mai mari corporații din țară. Tranziția către zona de parenting a făcut-o acum mai bine de 14 ani, când a devenit mamă și a înțeles câtă nevoie de sprijin au părinții, ca să treacă de la educația bazată pe „pedeapsă și prăjitură” (adică mită și pedepse), la educația bazată pe structură (fermitate) și căldură.

A creat metodologia All About Parenting, singura din lume ce are la bază teoria autodeterminării, prin intermediul căreia a ajutat peste 62.000 de părinți să crească copii mai echilibrați, cu fermitate și căldură în egală măsură.

În ultimii 4 ani, Urania, împreună cu echipa All about Parenting, a organizat peste 2000 de webinare online gratuite, conferințe și workshopuri practice, la care au participat peste 600.000 de părinți din țară și din lume.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Despre Florentina Fântânaru
Florentina Fântânaru
Biografie
Este jurnalist și realizator de emisiuni cu 25 de ani de experiență în radio și televiziune. De mai bine de 15 ani, ea aduce în fața românilor personalități importante în cadrul emisiunii De-a Viața Ascunsele.
Autorul cărților:
Despre Dr. Shefali Tsabary
Dr. Shefali Tsabary
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Shefali Tsabary inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Shefali Tsabary se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Shefali Tsabary. Fiecare carte scrisa de Dr. Shefali Tsabary este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Shefali Tsabary in categoria Dr. Shefali Tsabary astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

20 recenzii

5 stele

20

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


I

Ingrid

Eu am trecut printr-un divorț si cartea asta a fost ca o gura de aer proaspăt! Mulțumesc, am reușit sa ii redau copilului meu fericirea pe chip!

Recenzie pentru cartea Provocările părinților de azi

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Oana Melinte

Soluții concrete pentru a comunica eficient cu copii, pentru a ne asculta, pentru a ne imvunatati relația! Nota 10, recomand! 🥰

Recenzie pentru cartea Provocările părinților de azi

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Diana Victoran

Nevoile emoționale ale copiilor noștri contează! Noi am primit o educație total opusă, dar citind cărțile moderne de pe piață ne putem regla atitudinea vizavi de cei mici. Recomand cartea tuturor părinților, mulțumesc!

Recenzie pentru cartea Provocările părinților de azi

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Laura Vasilescu

Am citit multe cărți de parenting, dar "Provocările părinților de azi" este de departe cea mai buna!! M-a ajutat sa nu mă mai simt copleșită, ci sigură ca le ofer copiilor mei cea mai buna educație si înțelegere, iar ei se dezvolta armonios.

Recenzie pentru cartea Provocările părinților de azi

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Greta Victoria

Am învățat din aceasta carte ca a fi prea protectivă uneori nu e chiar cel mai sănătos pentru copil. De fiecare dată când simt că încă îl controlez pe băiatul meu, încerc sa devin mai blândă și sa transform procesul într-unul de ghidare și de înțelegere. Recomand !

Recenzie pentru cartea Harta parentingului modern

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Oana Vasile

O lectura obligatorie pentru toți părinții. Recomand tuturor sa o citiți și sa vedeți cum va schimba viața . Schimbarea incepe cu noi!

Recenzie pentru cartea Harta parentingului modern

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Larisa Bratu

A fi părinte chiar e o provocare. De multe ori nu realizăm, dar parentingul trebuie făcut în mod conștient. Este foarte bună cartea, m-a făcut să observ și să schimb multe lucruri. Chiar te schimbă profund!

Recenzie pentru cartea Harta parentingului modern

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Viorica Munteanu

Pe mine m-a ajutat să îmi înțeleg și să îmi vindec propriile traume, ceea ce a avut un impact enorm asupra relației mele cu cei mici. Cartea e revoluționară. O recomand tuturor mamelor de toate vârstele.

Recenzie pentru cartea Harta parentingului modern

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-29.6%
Parintele constient

Parintele constient

PRP: 49 Lei 34.5 Lei
-34.6%
-45.5%
BestSeller
-55.8%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 34.9 Lei
-28.1%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 35.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Nou
-8.3%
Provocările părinților de azi

Provocările părinților de azi

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
Nou
-27.5%
Nu mai e ca la început?

Nu mai e ca la început?

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-51.1%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 26.9 Lei
Nou
-27.5%
Limbajul secret al chipului

Limbajul secret al chipului

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-43.7%
Corpul nu uita

Corpul nu uita

PRP: 46 Lei 25.9 Lei
-34.7%
Față în față cu furia

Față în față cu furia

PRP: 55 Lei 35.9 Lei
-66.3%
-67.6%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
-35.2%
Dansul fricii

Dansul fricii

PRP: 44 Lei 28.5 Lei
-10.1%
In umbra lui Saturn

In umbra lui Saturn

PRP: 43 Lei 38.65 Lei
-20%
Pachet Cunoasterea de sine

Pachet Cunoasterea de sine

PRP: 80 Lei 64 Lei
-25%
Pachet Femeia irezistibila

Pachet Femeia irezistibila

PRP: 111 Lei 83.3 Lei
-25%
Impaca-te cu trecutul

Impaca-te cu trecutul

PRP: 42 Lei 31.5 Lei
-25%
Arta de a vorbi in public

Arta de a vorbi in public

49.95 Lei
-50%
E posibil sa gresesc

E posibil sa gresesc

PRP: 45 Lei 22.5 Lei
-10.1%
O abordare respectuoasa

O abordare respectuoasa

PRP: 39 Lei 35.05 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Fermitate si blandete

BestSeller
-59.4%
-36.1%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 47.9 Lei
BestSeller
-36.1%
BestSeller
-51.1%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 26.9 Lei
Nou
-8.3%
Provocările părinților de azi

Provocările părinților de azi

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
-45.7%
Nou
-35%
Pachet O investiție în viitor

Pachet O investiție în viitor

PRP: 99.9 Lei 64.9 Lei
Nou
-21.9%
-39.4%
Pachet Emoții fără țipete

Pachet Emoții fără țipete

PRP: 98.9 Lei 59.9 Lei
-10%
Tatuatorul de la Auschwitz

Tatuatorul de la Auschwitz

PRP: 42 Lei 37.8 Lei
BestSeller
-48.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 25.9 Lei
-27.5%
Anatomia traumei

Anatomia traumei

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
Nou
-20.1%
-51.5%
BestSeller
-36%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 31.92 Lei
-35.2%
Negustorul de carti

Negustorul de carti

PRP: 59.99 Lei 38.9 Lei
Nou
-30.3%
Nou
-10%
BestSeller
-27.5%
-33.5%
PRP: 114.9 Lei

89.9 Lei