Adela MoldovanHedi Hoka

Pachet Familia mea complicata

PRP: 104.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
79 Lei

Pentru mulți dintre noi, relațiile dificile de familie sunt o sursă interminabilă de furie și de conflict.


Dacă te identifici cu această experiență, ai nevoie de aceste două cărți terapeutice, scrise de Adela Moldovan și de Hedi Hoka. Pentru a identifica toate traumele pe care le aduci cu tine din familie, pe de o parte; și pentru a gestiona în cel mai sănătos mod bagajul de furie stârnit de toate aceste amintiri dureroase și de interacțiuni dificile din prezent. 

Pentru mulți dintre noi, relațiile dificile de familie sunt o sursă interminabilă de furie și de conflict.


Dacă te identifici cu această experiență, ai nevoie de aceste două cărți terapeutice, scrise de Adela Moldovan și de Hedi Hoka. Pentru a identifica toate traumele pe care le aduci cu tine din familie, pe de o parte; și pentru a gestiona în cel mai sănătos mod bagajul de furie stârnit de toate aceste amintiri dureroase și de interacțiuni dificile din prezent. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - În adâncul sufletului

Format
130x200
Număr pagini
400
Editura
Bookzone
Autor
Hedi Hoka
Anul publicării
2023
ISBN
9786303050966
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Familia mea complicata - Hedi Hoka, Adela Moldovan

Prezentare Față în față cu furia de Adela Moldovan

 

În ce relații ești cu furia ta?

 

Cartea de debut a psihologului dr. Adela Moldovan pornește de la o premisă în care ne putem regăsi cu toții: educația care ne spune că furia nu are loc în viața noastră.


Din păcate, în contextul de azi, stresul și multiplele provocări de pe toate planurile ne depășesc în multe situații și ne pomenim având reacții de care ne e rușine ulterior.


Analizând această problemă prin prisma celor 15 ani de experiență în calitate de terapeut, cartea Adelei îți transmite o idee de bază:


E în regulă să fii furios. Furia e o parte esențială, importantă și elocventă, a personalității noastre.

 

Primul pas este acceptarea. Următorii pași urmează să-i descoperi în acest volum memorabil.

Cartea Adelei prezintă o incursiune personală în universul furiei, cu tehnici, exerciții, notițe și exemple, pentru a te ajuta să asculți ce încearcă să-ți transmită latura ta întunecată și pentru a opri războiul interior dintre emoțiile neîmplinite și rațiunea care le oprimă.

 

Această carte te va ajuta să...


-îți accepți și să îți înțelegi furia

-să descoperi care e mesajul din spatele emoției atât de intense și de negative

-să te conectezi mai bine la propriile trăiri și, interpretându-le corect, să tratezi adevăratele cauze din care izvorăsc

-să descoperi latura constructivă, motivantă, a furiei

 

Recenzii:

 

„Cartea scrisă de Adela a fost deschizătorul drumului meu înspre furie. Ba mai mult, am simțit că este ca un șerpaș care mă ghidează înspre lumi pe care simțeam de mult că e nevoie să le explorez, însă nu știam cum părându-mi-se toate suficient de periculoase încât să simt că este, în același timp excitant, cât și înspăimântător.” – Raluca Anton, psiholog.

 

„Cu această carte, Adela Moldovan își revendică poziția de lider și în știința emoțiilor, nu doar în psihologia relațiilor. Voi rămâne recunoscător pentru cât de utilă mi-a fost această lucrare, pe care o recomand cu încredere de la prima și până la ultima literă.” – Gáspár György, psiholog.

 

„Călătoria este fascinantă tocmai pentru că, pe tot parcursul ei, ai ocazia să descoperi experiențele personale ale autoarei îngemănate cu cele ale clienților săi. Ai sentimentul reconfortant că pe lângă toate resursele pe care le primești (exerciții, fișe de lucru, tehnici, pilde, exemple, etc.) nu ești singur nici o clipă în calatoria ta.” – Prof.univ.dr. Adrian Opre, Decan Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj.

 

Prezentare În adâncul sufletului de Hedi Hoka.

 

Nu voi repeta greșelile părinților mei...

 

Fie că ne dorim să admitem sau nu, locul de unde venim afectează direcția în care ne îndreptăm. Conflictele nerezolvate cu membrii familiei ajung să se manifeste, inconștient, în relațiile cu cei din jur, în modul în care ne percepem pe noi înșine și statutul nostru în societate, în dorința de a avea copii sau de a ne urmări ambițiile profesionale. Corpul nostru păstrează inclusiv emoțiile și senzațiile fizice rezultate în urma situațiilor traumatice, dar de cele mai multe ori, acestea nu sunt experimentate sub formă de amintiri, ci ca reacții fizice care perturbă prezentul.

 

Metoda constelațiilor familiale, așa cum este prezentată de Psihoterapeutul Dr. Hedi Hoka, ne ajută să ne eliberăm de traumele trecutului, să dezvoltăm conexiuni mai profunde cu membrii familiei noastre și să creăm un sentiment de siguranță și securitate emoțională. Prin identificarea tiparelor de comportament, obținem o înțelegere mai bună a dinamicilor inconștiente dintre membrii familiei pe care le resimțim adesea sub forma anxietăților, temerilor, lipsurilor, frustrărilor, furiilor, problemelor de sănătate sau episoadelor deprimante.

 

Află de ce copiii aspiră involuntar să-și egaleze părinții în suferință, de ce unele persoane nu se simt dorite sau iubite, sau simt că nu aparțin familiei, fără să aibă un sprijin conștient pentru aceste informații. Cu ajutorul exemplelor practice și ușor de aplicat, În Adâncul Sufletului îți propune o introducere fascinantă în metoda de terapie care a dat lumea peste cap și care te va ajuta să te eliberezi de suferința moștenită.

 

Această carte e pentru tine dacă:


-ai resentimente și nemulțumiri față de anumiți membri ai familiei

-dorești să-ți vindeci traumele din copilărie

-dorești să creezi relații mai echilibrate și mai armonioase cu acei membri de familie care sunt și ei dispuși să facă un efort pentru tine.

 

Recenzii În adâncul sufletului

 

„Cu o abordare personală și terapeutică, atent construită și bazată pe cercetări solide, autoarea ne îndeamnă să ne aventurăm în adâncurile sufletului nostru și să descoperim cum ne putem transforma și vindeca rădăcinile. Această carte merită cu siguranță un loc pe raftul oricărei persoane dornice să exploreze dinamica inconștientă din sânul propriei familii.” – Georgiana Spătaru, psiholog și autor

 

„Hedi, prin răbdarea, căldura și înțelepciunea ei, te susține pe parcursul acestei călătorii minunate. Îți oferă siguranță, încredere, iar spațiul creat te ajută să devii vulnerabil, să te deschizi și să accepți viața.” – Alina, Petroșani

 

„Mulțumesc, Hedi, pentru răbdarea și, mai ales, pentru blândețea pe care mi le-ai oferit, m-am simțit tot timpul în siguranță chiar și atunci când am fost pus față în față cu fricile necunoscute ale subconștientului. Mulțumesc pentru explicațiile detaliate și exemplele concrete pe care le-ai folosit pentru a ne face conștienți de mecanismele relațiilor familiale. Te rog să nu renunți niciodată la umorul fin precum un ciocan din vată de zahăr.” – Constantin, Iași

 

„Am venit să înțeleg fricile atât de mari legate de rolul de maternitate și am găsit o stare atât de profundă, liniște interioară. M-am conectat cu bebelușul din burtica mea și am simțit energie și iubire.” – Alina, Brașov

Recomandări

+
=
PRP: 159.90 Lei
123.90 Lei
Economisești 36.00 Lei !
+
=
PRP: 154.80 Lei
118.90 Lei
Economisești 35.90 Lei !
+
=
PRP: 179.90 Lei
138.00 Lei
Economisești 41.90 Lei !
Detalii produse
Despre Hedi Hoka
Hedi Hoka
Biografie
HEDI HOKA este doctor în psihologie, psiholog principal în Colegiul Psihologilor din România, terapeut, autor, trainer, profesor asociat mindfulness la Mindful Academy International și facilitator de constelații familiale. Pasionată de neuropsihologie, Hedi Hoka a căutat întotdeauna să transpună într-un limbaj cât mai simplu mecanismele neuronale care stau la baza gândurilor, emoțiilor și comportamentelor umane.

A învățat despre mindfulness în Statele Unite ale Americii și este fondator al European Academy For Mindfulness. După un deceniu la catedra Facultăţii de Psihologie Aplicată a Universităţii „Babeş Bolyai”, Hedi Hoka a decis să își aprofundeze cunoștințele profesionale prin studiul psihoterapiei fenomenologice, descoperind, astfel, călătoria traumelor transgeneraționale.
Autorul cărților:
Despre Adela Moldovan
Adela Moldovan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adela Moldovan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adela Moldovan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adela Moldovan. Fiecare carte scrisa de Adela Moldovan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adela Moldovan in categoria Adela Moldovan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Nou
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-40.8%
Nou
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-11.1%
BestSeller
-36.5%
BestSeller
-20.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 39 Lei
-25.6%
Metoda vizualizării

Metoda vizualizării

PRP: 39 Lei 29 Lei
BestSeller
-49.2%
Trăiește autentic

Trăiește autentic

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-40%
BestSeller
-56.8%
Pachet Andreea Săvulescu

Pachet Andreea Săvulescu

PRP: 104 Lei 44.9 Lei
Scrisoare
-69.9%
-40.8%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 29 Lei
-25.6%
-54.1%
Pachet Daniela Irimia

Pachet Daniela Irimia

PRP: 98 Lei 45 Lei
-24.9%

Cumparate impreuna cu Pachet Familia mea complicata

Nou
-21.3%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 59 Lei
Nou
-39.4%
Seria Nedra Glover Tawwab

Seria Nedra Glover Tawwab

PRP: 98.9 Lei 59.9 Lei
BestSeller
-18.4%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-20%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-20.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-30%
Papusa de portelan

Papusa de portelan

PRP: 59.99 Lei 41.99 Lei
Nou
-26.7%
Inceputuri fara sfarsit

Inceputuri fara sfarsit

PRP: 59.99 Lei 43.99 Lei
Nou
-1.7%
Fata cu val albastru

Fata cu val albastru

PRP: 59 Lei 58 Lei
Nou
-36.2%
Pachet Credință vie

Pachet Credință vie

PRP: 123.9 Lei 79 Lei
-16.7%
Într-o voce nerostită

Într-o voce nerostită

PRP: 60 Lei 50 Lei
Nou
-16.9%
Atenție cu intenție

Atenție cu intenție

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
-11.1%
Nou
-18.4%
Față în față cu furia

Față în față cu furia

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-17.6%
PRP: 104.9 Lei

79 Lei