PRP: 73 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
58.4 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Cel mai vestit vanzator din lume - Editia a III-a

Format
13×20 cm
Număr pagini
216
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Og Mandino
Anul publicării
2016
ISBN
9786065887008
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Cum sa vinzi orice, oricui - Michael Crom, Dale Carnegie, J. Oliver Crom, Associates, Inc., Og Mandino

Cel mai vestit vânzător din lume - Ediţia a III-a

Cărțile acestea sunt lecții de viață. Pentru noi toți.

Această carte este o parabolă avându-l în centru pe Hafid, un tânăr din Ierusalimul vremurilor biblice, care învață de la un bătrân negustor rețeta reușitei. Nu este un manual de vânzări, ci o carte din care afli cum să devii un întreprinzător, cum să pornești o afacere din nimic și cum să te educi ca să ai succes.

MANDINO
Cel mai citit autor de literatură motivațională din întreaga lume este convins că, pentru a fi un bun om de vânzări, trebuie să crezi în tine și în munca pe care o faci. Această filozofie simplă
și profundă, ușor de pătruns și ușor de integrat, influențează succesul tău pe piață.

JODIE BULLER
O carte clasică, o introducere fără egal în filozofia vânzărilor.

PETAR ATANASOVSKI
O carte ușor de citit care te face să înțelegi importanța tenacității și a încrederii în sine.


SUK RANI RAI
Cu toții suntem vânzători, iar succesul depinde enorm de cât de bine știm să ne vindem.


Og Mandino 19231996 este unul dintre cei mai citiţi autori de literatură motivaţională, cu peste 50 de milioane de cărţi vândute în întreaga lume, publicate în peste 25 de limbi.
A depăşit experienţele dure din anii tinereţii cu ajutorul cărţilor motivaţionale, simţindu-se inspirat mai ales de Napoleon Hill, W. Clement Stone şi Emmet Fox.
A devenit la rândul său un orator desăvârşit membru al National Speakers Associations Hall of Fame, susţinând mii de conferinţe şi emisiuni de radio şi televiziune. A fost premiat cu Medalia de Aur Napoleon Hill pentru succesul înregistrat prin cărţile sale. De asemenea, a deţinut funcţia de preşedinte al revistei Success Unlimited.

Tehnici de a vinde. Ediţia a III-a

Nu aveţi în faţă un manual de vânzări! Aceasta nu e o carte de teorie aridă. Și nu veţi adormi în timp ce o răsfoiţi. Dimpotrivă, e o carte plină de farmec, instructivă și amuzantă. Citind-o, vă veţi simţi ca și cum tocmai aţi ridicat pânza de pe o pictură plină de viaţă. Veţi redescoperi partea luminoasă a profesiei de vânzător.
Nu e o meserie ușoară! Telefoane închise în nas, întâlniri amânate la nesfârșit, refuzul de a plăti preţul corect, reclamaţii nefondate toate li se întâmplă celor care vând. Și totuși, asemenea oameni împing lucrurile spre progres. Și spre profit. Cel care îţi vinde ceva folositor. Te-ajută să-ţi faci treaba mai bine și mai ușor. Dar cum ajungeţi să convingeţi un necunoscut că vreţi să-i vindeţi ceva folositor? Ei bine, e o întreagă poveste. Și o veţi descoperi în cartea pe care tocmai aţi deschis-o.

Dale Carnegie & Associates, Inc., este azi una dintre cele mai importante companii de training din întreaga lume. Cursurile sale au devenit esenţiale în instruirea oricărei persoane preocupate de succesul profesional. Iar cartea de faţă reprezintă primul curs de vânzări al companiei publicat în limba română un ghid eficient, logic structurat și indispensabil. Tehnicile prezentate în aceste pagini sunt extrase din interviuri luate unor profesioniști din America, Europa și Asia. Volumul conţine peste 100 de cazuri adunate din toată lumea, referitoare la o largă varietate de produse și servicii. În fiecare capitol, există sfaturi practice prin care puteţi transforma provocările din lumea reală în niște oportunităţi pe care concurenţii nici nu le bănuiesc.
Detalii produse
Despre Michael Crom
Michael Crom
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Michael Crom inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Michael Crom se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Michael Crom. Fiecare carte scrisa de Michael Crom este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Michael Crom in categoria Michael Crom astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dale Carnegie
Dale Carnegie
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dale Carnegie inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dale Carnegie se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dale Carnegie. Fiecare carte scrisa de Dale Carnegie este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dale Carnegie in categoria Dale Carnegie astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre J. Oliver Crom
J. Oliver Crom
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre J. Oliver Crom inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. J. Oliver Crom se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale J. Oliver Crom. Fiecare carte scrisa de J. Oliver Crom este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre J. Oliver Crom in categoria J. Oliver Crom astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Associates
Associates
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Associates inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Associates se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Associates. Fiecare carte scrisa de Associates este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Associates in categoria Associates astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Inc.
Inc.
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Inc. inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Inc. se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Inc.. Fiecare carte scrisa de Inc. este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Inc. in categoria Inc. astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Og Mandino
Og Mandino
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Og Mandino inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Og Mandino se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Og Mandino. Fiecare carte scrisa de Og Mandino este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Og Mandino in categoria Og Mandino astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-40.5%
Cum sa comunici eficient

Cum sa comunici eficient

PRP: 39.99 Lei 23.8 Lei
-41.6%
-40.2%
-40.5%
Cum sa ai o viata mai buna

Cum sa ai o viata mai buna

PRP: 39.9 Lei 23.74 Lei
-40.1%
Cum să devii un lider eficient

Cum să devii un lider eficient

PRP: 48 Lei 28.76 Lei
-40.2%
Cum sa devii remarcabil

Cum sa devii remarcabil

PRP: 45 Lei 26.9 Lei
-36%
Stand & deliver

Stand & deliver

PRP: 35 Lei 22.4 Lei
-40.7%
Cum sa invingi grijile si stresul

Cum sa invingi grijile si stresul

PRP: 39.99 Lei 23.7 Lei
-40.1%
-39.4%
Arta de a vorbi convingator

Arta de a vorbi convingator

PRP: 69.99 Lei 42.4 Lei
-20%
Pachet Dale Carnegie

Pachet Dale Carnegie

PRP: 92 Lei 73.6 Lei
-40.2%
Cum sa vorbim in public

Cum sa vorbim in public

PRP: 45 Lei 26.9 Lei
-30%
-34.3%
Vinde orice

Vinde orice

PRP: 35 Lei 23 Lei
-43.6%
Lider in vremuri dificile

Lider in vremuri dificile

PRP: 28 Lei 15.8 Lei
-40.1%
-22.1%
Cum cresc brandurile

Cum cresc brandurile

PRP: 47 Lei 36.6 Lei
-39.8%
Succesul tău e treaba ta

Succesul tău e treaba ta

PRP: 55 Lei 33.1 Lei
-22.9%
Vaca mov

Vaca mov

PRP: 34 Lei 26.2 Lei
-15.1%
Contagios

Contagios

PRP: 55 Lei 46.7 Lei
-22.3%
Lansarea

Lansarea

PRP: 44 Lei 34.2 Lei
-14.9%
Asta înseamnă marketing

Asta înseamnă marketing

PRP: 45 Lei 38.3 Lei
-24.2%
Growth hacker în marketing

Growth hacker în marketing

PRP: 24 Lei 18.2 Lei
-21.1%
Principii

Principii

PRP: 89 Lei 70.2 Lei
-50.6%
Uneori castigi, uneori inveti

Uneori castigi, uneori inveti

PRP: 39 Lei 19.28 Lei
-40.2%
Cum sa vorbim in public

Cum sa vorbim in public

PRP: 45 Lei 26.9 Lei
PRP: 73 Lei

58.4 Lei