Florin Boghean

Contabilitatea pentru incepatori

Aplicatii practice
PRP: 59 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
53.1 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Contabilitatea pentru incepatori

Format
205x290
Număr pagini
292
Editura
Pro Universitaria
Autor
Florin Boghean
Anul publicării
2019
ISBN
6421000000281

Rezumat Contabilitatea pentru incepatori - Florin Boghean

Contabilitatea reprezinta o forma de evidenta sau consemnare a unor procese si fenomene cu continut economic care au loc in cadrul societatii intre indivizi sau grupuri de indivizi cu interese commune.


Informatia contabila reprezinta produsul final al procesului de culegere, prelucrare, stocare si comunicare a informatiilor cu privire la procesele si fenomenele economice ale unei entitati juridice. Scopul contabilitatii consta in furnizarea de informatii unor categorii de utilizatori interni si externi entitii economice cu privire la pozita financiara (active, datorii, capitaluri proprii), modificarea pozitiei financiare, performanta obtinuta intr-o perioada de timp cu prin intermediul unor procedee specifice, ca de exemplu: bilant, contul de profit si pierdere, etc.

Detalii produs
Despre Florin Boghean
Florin Boghean
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Florin Boghean inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Florin Boghean se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Florin Boghean. Fiecare carte scrisa de Florin Boghean este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Florin Boghean in categoria Florin Boghean astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec
PRP: 59 Lei

53.1 Lei