Jim Collins

Excelenta in afaceri. Editia a V-a, revizuita

PRP: 52 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
41.6 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Excelenta in afaceri. Editia a V-a, revizuita

Format
14,50 x 20,50 cm
Număr pagini
352
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Jim Collins
Anul publicării
2017
ISBN
9786064400338

Rezumat Excelenta in afaceri. Editia a V-a, revizuita - Jim Collins

Jim Collins
Expert de renume mondial în evoluția companiilor durabile, Jim Collins a con-siliat sute de lideri aflați la conducerea marilor firme din întreaga lume. În cartea Excelența în afaceri, el pune sub lupă teoriile managementului actual de la cultul atotputerniciei directorului general, până la ridicarea în slăvi a tehnologiei sau până la mania fuziunilor și a achizițiilor. Datorită rigorii studiului companiilor și ideilor utile prezentate, lucrarea a devenit un bestseller internațional, care s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. La Curtea Veche Publishing s-au mai tradus, de acelaşi autor, volumele Afaceri clădite să dureze scris în colaborare cu Jerry I. Porras şi Drumul către excelență scris în colaborare cu Morten T. Hansen.

Excelența în afaceri, de Jim Collins, este o carte perenă, temele abordate în ea ajungând subiecte de studiu în cadrul programelor MBA. Este una dintre acele scrieri pe care managerii companiilor le citesc și le recitesc mereu, în ciuda trecerii timpului. Toate ideile prezentate reprezintă concluziile unei cercetări minuțioase, care a durat cinci ani, a peste 1400 de companii incluse în clasamentul Fortune 500. Acestea dezvăluie elementele-cheie ale construirii unei afaceri de succes, descriind modul în care doar 11 companii au reușit, de-a lungul timpului, să îndeplinească criteriile excelenței în afaceri.

Jim Collins este, probabil, cel mai citit autor de literatură economică din lume.
The Economist

Orice lider are multe de învățat din această carte, mai ales dacă ținem cont de faptul că doar 11 companii din 1 435 au reușit să se transforme din bune în excelente.
Publishers Weekly

În anul publicării, Excelența în afaceri a fost desemnată de BusinessWeek printre primele zece lucrări de afaceri din SUA. Apoi, s-a menținut mulți ani în topul celor mai bine vândute cărți de nonficțiune, realizat de New York Times, care nota: În locul unor formule magice, Collins oferă un cadru
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Excelenta in afaceri. Editia a V-a, revizuita înainte de a cumpăra.
Detalii produs
 • Excelenta in afaceri. Editia a V-a, revizuita Excelenta in afaceri. Editia a V-a, revizuita
 • Format 14,50 x 20,50 cm
 • Număr pagini 352
 • Editura CURTEA VECHE
 • Autor Jim Collins
 • Anul publicării 2017
 • ISBN 9786064400338
 • Scor Bestseller
  #132 în categoria Afaceri si investitii
  #4080 în categoria Carti
Despre Jim Collins
Jim Collins
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jim Collins inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jim Collins se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jim Collins. Fiecare carte scrisa de Jim Collins este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jim Collins in categoria Jim Collins astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Afaceri cladite sa dureze

Afaceri cladite sa dureze

PRP: 45 Lei

36 Lei

Drumul catre excelenta

Drumul catre excelenta

PRP: 37 Lei

29.6 Lei

PRP: 52 Lei

41.6 Lei