Jim Collins

Jim Collins

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Jim Collins , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Afaceri cladite sa dureze . Jim Collins se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Jim Collins este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Jim Collins de pe BOOKZONE este Afaceri cladite sa dureze.

Poti gasi toate cartile scrie de Jim Collins pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Jim Collins depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Afaceri cladite sa dureze? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Jim Collins: Excelenta in afaceri. Editia a V-a, revizuita Drumul catre excelenta Lumea antreprenoriatului 2.0 .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Jim Collins

-15%
Afaceri cladite sa dureze

Afaceri cladite sa dureze

PRP: 75 Lei 63.75 Lei
-35.4%
Drumul catre excelenta

Drumul catre excelenta

PRP: 37 Lei 23.9 Lei
-15%
Lumea antreprenoriatului 2.0

Lumea antreprenoriatului 2.0

PRP: 69 Lei 58.65 Lei