PRP: 48 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
38.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Tehnici de a vinde. Editia a IV-a

Format
145x205
Număr pagini
368
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Michael Crom,
J. Oliver Crom,
Associates,
Dale Carnegie,
Inc.
Anul publicării
2020
ISBN
9786064404800

Rezumat Tehnici de a vinde. Editia a IV-a - Associates, Dale Carnegie, J. Oliver Crom, Inc., Michael Crom

Nu aveţi în faţă un manual de vânzări! Aceasta nu e o carte de teorie aridă. Și nu veţi adormi în timp ce o răsfoiţi.

Dimpotrivă, e o carte plină de farmec, instructivă și amuzantă. Citind-o, vă veţi simţi ca și cum tocmai aţi ridicat pânza de pe o pictură plină de viaţă. Veţi (re)descoperi partea luminoasă a profesiei de vânzător.

Nu e o meserie ușoară! Telefoane închise în nas, întâlniri amânate la nesfârșit, refuzul de a plăti preţul corect, reclamaţii nefondate… toate li se întâmplă celor care vând.

Și totuși, asemenea oameni împing lucrurile spre progres. Și spre profit.

Cel care îţi vinde ceva folositor

Te-ajută să-ţi faci treaba mai bine și mai ușor.

Dar cum ajungeţi să convingeţi un necunoscut că vreţi să-i vindeţi ceva folositor?

Ei bine, e o întreagă poveste. Și o veţi descoperi în cartea pe care tocmai aţi deschis-o.

Dale Carnegie & Associates, Inc., este azi una dintre cele mai importante companii de training din întreaga lume. Cursurile sale au devenit esen­ţiale în instruirea oricărei persoane preocupate de succesul profesional. Iar cartea de faţă reprezintă primul curs de vânzări al companiei publicat în limba română — un ghid eficient, logic structurat și indispensabil.

Tehnicile prezentate în aceste pagini sunt extra­se din interviuri luate unor profesioniști din America, Europa și Asia. Volumul conţine peste 100 de cazuri adunate din toată lumea, referitoare la o largă varietate de produse și servicii. În fie­care capitol, există sfaturi practice prin care puteţi transforma provocările din lumea reală în niște oportunităţi pe care concurenţii nici nu le bănuiesc.

Astfel, veţi putea să stabiliţi relaţii durabile cu clienţii și să contribuiţi atât la reușita lor, cât și la propriul succes.
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Tehnici de a vinde. Editia a IV-a înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Associates
Associates
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Associates inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Associates se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Associates. Fiecare carte scrisa de Associates este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Associates in categoria Associates astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dale Carnegie
Dale Carnegie
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dale Carnegie inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dale Carnegie se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dale Carnegie. Fiecare carte scrisa de Dale Carnegie este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dale Carnegie in categoria Dale Carnegie astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre J. Oliver Crom
J. Oliver Crom
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre J. Oliver Crom inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. J. Oliver Crom se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale J. Oliver Crom. Fiecare carte scrisa de J. Oliver Crom este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre J. Oliver Crom in categoria J. Oliver Crom astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Inc.
Inc.
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Inc. inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Inc. se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Inc.. Fiecare carte scrisa de Inc. este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Inc. in categoria Inc. astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Michael Crom
Michael Crom
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Michael Crom inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Michael Crom se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Michael Crom. Fiecare carte scrisa de Michael Crom este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Michael Crom in categoria Michael Crom astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Pachete

Pachet Influenta si persuasiune

Pachet Influenta si persuasiune

PRP: 50 Lei

37.8 Lei

Vinde orice

Vinde orice

PRP: 35 Lei

18.9 Lei

Vaca mov

Vaca mov

PRP: 34 Lei

28.9 Lei

Succesul tău e treaba ta

Succesul tău e treaba ta

PRP: 55 Lei

35.75 Lei

Lansarea

Lansarea

PRP: 44 Lei

37.4 Lei

Contagios

Contagios

PRP: 47.2 Lei

40.1 Lei

Cum cresc brandurile

Cum cresc brandurile

PRP: 47 Lei

40 Lei

Asta înseamnă marketing

Asta înseamnă marketing

PRP: 45 Lei

38.3 Lei

Lider in vremuri dificile

Lider in vremuri dificile

PRP: 28 Lei

19.6 Lei

Growth hacker în marketing

Growth hacker în marketing

PRP: 24 Lei

20.4 Lei

Uneori castigi, uneori inveti

Uneori castigi, uneori inveti

PRP: 39 Lei

20.9 Lei

Principii

Principii

PRP: 89 Lei

61.9 Lei

Fara limite

Fara limite

PRP: 42 Lei

22.9 Lei

Cum sa vorbim in public

Cum sa vorbim in public

PRP: 45 Lei

36 Lei

PRP: 48 Lei

38.4 Lei