Ryan Holiday

Growth hacker in marketing

Un abecedar al viitorului relațiilor publice, marketingului și publicității
PRP: 24 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
21.6 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Growth hacker in marketing

Dimensiune
130x200
Număr pagini
160
Editura
Act si Politon
Autor
Ryan Holiday
ISBN
9786069133200

Rezumat Growth hacker in marketing - Ryan Holiday

Growth Hacker în Marketing de Ryan Holiday este - după cum putem citi chiar pe copertă - un abecedar al viitorului relațiilor publice, marketingului și publicității. Sau… altfel spus, este o introducere în growth hacking, o nouă formă de marketing dezvoltată de tineri inovatori, care, neavând la dispoziție bugete exorbitante pentru a lansa, a vinde sau a crește produse, au fost nevoiți să găsească modalități revoluționare de a face toate aceste lucruri cu bugete mult mai mici. Dacă lucrezi în marketing sau e-commerce, dacă ai un magazin online sau un site, sau dacă intenționezi să te apuci de afaceri cu comerț de orice tip, informațiile din această carte îți vor fi de un real folos. 


Potrivit Cambridge Dictionary growth hacking-ul este „o activitate care încearcă diferite metode pentru a face o companie să crească și să aibă mai mult succes”. Același dicționar definește persoana care se ocupă cu growth hacking-ul, growth hacker-ul ca fiind „cineva care încearcă diferite metode pentru a ajuta o companie (de regulă, o nouă companie) să crească și să aibă mai mult succes”. 


Cartea lui Holiday este presărată cu exemple demne de urmat de growth hacking, care pot fi folosite cu succes ca model de orice marketer dornic să își ducă jobul la următorul nivel. Pe scurt, Growth Hacker în Marketing este o carte plină cu povești despre branduri de succes și modul în care o idee strălucită a făcut diferența în cazul lor între un brand mediocru și unul foarte valoros. 


Growth Hacker în Marketing, mărturisește autorul, s-a născut în urma unei munci asidue de cercetare care a durat doi ani, timp în care a studiat, cercetat și intervievat cei mai buni growth hackeri din lume. 


La cei doar 31 de ani ai săi, Ryan Holiday are o biografie impresionantă. La vârsta de 19 ani a renunțat la colegiu pentru a fi ucenicul lui Robert Greene, autorul cărții „Succes și putere: 48 de legi pentru a reuși în viață”. A continuat prin a consilia mulți autori de bestselleruri și muzicieni cu multiple discuri de platină. A avut mulți ani funcția de director de marketing la American Apparel, campaniile sale de aici fiind folosite ca studiu de caz de către Twitter, YouTube și Google și scriindu-se despre ele în AdAge, New York Times și Fast Company. Agenția lui de creație, Brass Check, a consiliat clienți importanți precum Google, TASER sau Complex, dar și mulți autori de bestselleruri precum: Neil Strauss, Tony Robbins sau Tim Ferriss. Este autorul a șase cărți, dintre care le amintim pe: „Crede-mă, te mint! Confesiunile unui manipulator media”, „Obstacolul este calea: arta străveche de a transforma încercările în reușite” sau „Inamicul este ego-ul”.


Growth Hacking-ul ar putea fi definit la modul cel mai simplu ca o metodă nouă de marketing, care implică cheltuieli minime și profituri maxime. Exemplul relatat de Holiday în cartea de față despre lansarea și evoluția produsului Hotmail, este cum nu se poate mai relevant în ceea ce privește Growth Hackingul. Mai târziu, campania de lansare a Gmail va putea fi încadrată în aceeași categorie… 


Un neinițiat în acest domeniu, trebuie să înțeleagă că Growth Hackingul este despre a sparge limitele marketingului și a trece la nivelul următor, utilizând numeroasele instrumente noi pe care internetul ni le-a pus la dispoziție: e-mailul, bazele de date, rețelele de socializare și bootstrapping-ul.


Mai mult decât atât, scopul growth hacking-ului este de a lua un brand (produs) de la zero și a-l face enorm, într-o perioadă foarte scurtă de timp.


Așadar growth hacking-ul este un fel de marketing „făcut cu bisturiul” care, în loc să bombardeze publicul cu reclame sau să invadeze prima pagină a ziarelor pentru a determina notorietatea, folosește metode foarte precise și foarte măsurabile de a ajunge la un anumit public.


În ceea ce îl privește pe specialistul în growth hacking, acesta este definit de autor ca fiind:


„Cineva care a aruncat manualul marketingului tradițional și l-a înlocuit numai cu ceea ce este testabil, urmăribil și măsurabil. Instrumentele lui sunt e-mailurile, reclamele cu plata la click, blogurile și platformele API, în locul reclamelor, al publicității și al banilor.”


În altă ordine de idei, growth hackerii provin din rândul programatorilor care stăpânesc deopotrivă știința datelor, dar și design-ul, deținând în egală măsură și cunoștințe de marketing. Aceștia au capacitatea de a crește și de a extinde afacerea fără a alerga după clienți noi.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Growth hacker in marketing înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Ryan Holiday
Ryan Holiday
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ryan Holiday inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ryan Holiday se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ryan Holiday. Fiecare carte scrisa de Ryan Holiday este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ryan Holiday in categoria Ryan Holiday astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-10%
Growth hacker în marketing

Growth hacker în marketing

PRP: 24 Lei 21.6 Lei
-10.1%
Conspiratia

Conspiratia

PRP: 57 Lei 51.25 Lei
-10%
Secretul vânzărilor perene

Secretul vânzărilor perene

PRP: 39 Lei 35.1 Lei
-10%
Inamicul este ego-ul

Inamicul este ego-ul

PRP: 42 Lei 37.8 Lei
-10%
Crede-mă, te mint!

Crede-mă, te mint!

PRP: 44 Lei 39.6 Lei
-10.1%
Linistea este cheia

Linistea este cheia

PRP: 47 Lei 42.25 Lei
-10.1%
Inamicul este egoul

Inamicul este egoul

PRP: 49 Lei 44.05 Lei
-10%
Stoic zi de zi

Stoic zi de zi

PRP: 59 Lei 53.1 Lei

Alte carti din categoriile: Afaceri si investitii, Vanzari si marketing

-36.1%
Lider in vremuri dificile

Lider in vremuri dificile

PRP: 28 Lei 17.9 Lei
-29.7%
Asta înseamnă marketing

Asta înseamnă marketing

PRP: 59 Lei 41.5 Lei
-25%
Vinde orice

Vinde orice

PRP: 35 Lei 26.25 Lei
-10%
Lansarea

Lansarea

PRP: 44 Lei 39.6 Lei
-10%
Vaca mov

Vaca mov

PRP: 34 Lei 30.6 Lei
-10%
Crede-mă, te mint!

Crede-mă, te mint!

PRP: 44 Lei 39.6 Lei
-30%
-10%
Contagios

Contagios

PRP: 55 Lei 49.5 Lei
-20%
-10%
Cum cresc brandurile

Cum cresc brandurile

PRP: 47 Lei 42.3 Lei
-15%
Succesul tău e treaba ta

Succesul tău e treaba ta

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
-15%
-44.9%
Uneori castigi, uneori inveti

Uneori castigi, uneori inveti

PRP: 39 Lei 21.5 Lei
-35%
Pachet Lider de succes

Pachet Lider de succes

PRP: 126 Lei 81.9 Lei
-29.6%
Start în antreprenoriat

Start în antreprenoriat

PRP: 49 Lei 34.5 Lei
PRP: 24 Lei

21.6 Lei