Ryan Holiday

Ryan Holiday

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Ryan Holiday , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Crede-mă, te mint! Confesiunile unui manipulator media . Ryan Holiday se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Ryan Holiday este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Ryan Holiday de pe BOOKZONE este Crede-mă, te mint! Confesiunile unui manipulator media .

Poti gasi toate cartile scrie de Ryan Holiday pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Ryan Holiday depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Crede-mă, te mint! Confesiunile unui manipulator media ? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Ryan Holiday: Growth hacker în marketing Inamicul este ego-ul Secretul vânzărilor perene. Arta de a crea produse memorabile. .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Ryan Holiday

-10%
Growth hacker în marketing

Growth hacker în marketing

PRP: 24 Lei 21.6 Lei
-10%
Inamicul este ego-ul

Inamicul este ego-ul

PRP: 42 Lei 37.8 Lei
-10%
Stoic zi de zi

Stoic zi de zi

PRP: 59 Lei 53.1 Lei
-10.1%
Linistea este cheia

Linistea este cheia

PRP: 47 Lei 42.25 Lei
-10.1%
Conspiratia

Conspiratia

PRP: 57 Lei 51.25 Lei
-10.1%
Inamicul este egoul

Inamicul este egoul

PRP: 49 Lei 44.05 Lei