Maja Maxen

Pachet Ciocniri cu scantei

PRP: 98 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
36.9 Lei

O poveste despre fragilitatea iubirii, a trupurilor care îi dau naștere și a lumii care desparte, ocrotește, șterge lacrimi și îngenunchează orgolii. Două volume care au rescris bătăile inimii în lupta iubirii pentru 1 milion de lecturi pe Wattpad.

O poveste despre fragilitatea iubirii, a trupurilor care îi dau naștere și a lumii care desparte, ocrotește, șterge lacrimi și îngenunchează orgolii. Două volume care au rescris bătăile inimii în lupta iubirii pentru 1 milion de lecturi pe Wattpad.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Ciocniri cu scântei Vol. 1

Dimensiune
130x200
Număr pagini
304
Editura
Bookzone
Autor
Maja Maxen
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008836
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Ciocniri cu scantei - Maxen Maja

Ritmul iubirii te poate purta de la agonie la extaz în doar câteva secunde. Pentru că atât durează să închizi ochii și să îl vezi pe cel predestinat sufletului tău.

Comandă cele două volume din „Ciocniri cu scântei” care au rescris bătăile inimii în lupta iubirii pentru 1 milion de cititori pe Wattpad!

O poveste despre fragilitatea iubirii, a trupurilor care îi dau naștere și a lumii care desparte, ocrotește, șterge lacrimi și îngenunchează orgolii. O poveste despre scânteile care aprind fitilul iubirii între două caractere atât de opuse și totuși atât de magnetice, încât nu pot sta departe unul de altul. Dar de la atracție la iubire drumul nu este întotdeauna drept și te poate purta din abisul tristeții pe piscurile fericirii care face inima să tresalte de emoții și viceversa.

Mai ales când sufletul ei se lasă condus de principii, iar al lui de pasiune. Să fie oare povestea lor cea care ne învață că dragostea adevărată învinge mereu sau că granița dintre ură și iubire poate fi trecută fără să îți dai seama? Descoperă sacrificiile pe care le cere iubirea pentru a oferi la schimb scânteia fericirii și de ce este mai important să riști în iubire și în viață decât orice altceva!

Pornește în călătoria de pe teritoriul neexplorat al iubirii dintre Calla și Rylan!

Recenzii de la cititori

„"Ciocniri cu scântei" încă este cartea mea de suflet, însă cred că așa va rămâne pentru totdeauna. O să-mi fie întipărită veșnic în minte, dar și-n sufletul meu, tocmai pentru că e genul de carte care, odată ce începi s-o citești, nu-i mai poți da drumul până n-o termini. Trăiam la intensitate fiecare emoție și clipă, fiindcă eram total implicată în povestea dintre cele două personaje pe cât de diferite, pe atât de asemănătoare din cauză că dețineau aceeași latură vulcanică și aceeași inteligență. Modul cum cochetează autoarea cu descrierea, schimbul de replici dintre personaje, acțiunea în sine, toate acestea te determină să insiști cu cititul, să afli cât mai multe și să înțelegi mai bine totul. Fără niciun regret afirm faptul că e genul de carte pe care o recitești o dată, de două ori și în continuare îți place.” – Ionela

Scânteia care aduce lumină „ Poate că iubirea nu leagă mereu două inimi, ci le și desparte. Asta e ceea ce povestea dintre Calla si Rylan ilustrează cel mai bine. Toată acțiunea este un roller coaster în care încrederea, siguranța, speranța și mai ales iubirea sunt înălțate pe cele mai înalte creste, pentru a fi mai apoi coborâte în cele mai întunecate abisuri spre a întalni frica, durerea și pierzania. Astfel, prin "ciocnirea" acestor trăiri se produce "scânteia", o scânteie nestăvilită care va aduce atât lumină, cât și întuneric în parcursul protagoniștilor, căci odata mocnită flacăra iubirii, calea de întoarcere nu mai există.” – SaraVelvet

Demnitate, pasiune și instinct „La granița dintre ură și iubire există o linie fină numită indiferență care poate lua foc atunci când două persoane cu mentalități și personalități diferite se întâlnesc în circumstanțe complicate. Calla reprezintă tipologia femeii care luptă să își păstreze ideile și demnitatea, în timp ce Rylan reprezintă tipologia bărbatului condus de pasiune și instinct. Ea crede în principii, el crede în pasiune. Când două lumi diverse se ciocnesc într-o confruntare de perspective diferite, scânteile îi pot arde pe cei care le provoacă. Găsirea echilibrului între trăirile și valorile personale ale fiecăruia dintre personaje reprezintă farmecul romanului în ansamblu.” – Lelia

Tot sufletul în această carte „Am absorbit efectiv povestea asta, am iubit fiecare cuvânt pe care l-ai așternut aici și cred cu sinceritate că ți-ai pus tot sufletul în această carte. Cred că ai trăit odată cu personajele, eu cel puțin așa am trăit două nopți de când tot citesc povestea asta și nu m-am lăsat până n-am terminat-o. Minunat! Mi-aș dori să pot scrie și eu la fel de interesant și frumos ca tine, te admir! Succes!” – RebelleFleurXoXo personaje reprezintă farmecul romanului în ansamblu.” – Lelia

Mister, emoții, romantism, curaj, o luptă a unor puternice orgolii „Cartea aceasta este minunată! De la personaje până la felul în care se petrece acțiunea. Are tot ce trebuie: mister, emoții, romantism, curaj, o luptă a unor puternice orgolii. Este unică în felul ei; te face să stai cu gândul la ce se va petrece în capitolele următoare. Este printre preferatele mele. Maja, ești talentată și mereu dai viață unor personaje frumoase, unice!” – Serenity

Despre autor

Un om mic cu o pasiune mare. Maja Maxen și-a descoperit pasiunea pentru scris când se afla sub vraja paginilor scrise de alți autori. Și și-a dat seama că gândurile care parcă o urmăreau pretutindeni pot deveni poveștile de nelipsit din viața cititorilor. Nu uită niciodată să adauge în poveștile sale condimentele prin care s-a făcut remarcată: romantismul, simțul umorului și implicarea sentimentală. Deși a început să scrie pe Wattpad în 2014, felul acesteia de a așterne cuvintele pe hârtie denotă o naturalețe de invidiat și un talent înnăscut. Iar acest lucru a fost recunoscut imediat de către cititori, reușind să aibă peste un milion de vizualizări în doar nouă luni.

Fragment din carte

— Ei, mă bucur că am fost aici. Așa am reușit să te salvez de la dezastrul de a-ți strica năsucul delicat, o tachină el răutăcios.

Calla își reluă poziția defensivă. Ajunseseră în același punct, ca întotdeauna. Oricât ai fi încercat să cazi la pace, cu el nu se putea nicicum.

— Mda. Tu ești salvatorul perfect al domnițelor în primejdie, decretă ea pe un ton caustic.

— Ce pot să zic? Sunt destul de bun! se lăudă el, trecând cu vederea sarcasmul blondei.

— Da, ești unic în lume... Era evident că doar așa puteau discuta.

— Vrei să te ajut cu ceva? o surprinse el, schimbând subiectul și arătându-se preocupat de starea ei.

— N-am nevoie, începu ea, apoi îndulci tonul, căci omul fusese politicos și ea nu avea motive să persiste cu grosolănia, mulțumesc.

— Din câte observ eu, ești un dezastru, așa că ar fi bine să lași și tu deoparte, măcar o dată, încăpățânarea și să accepți că ai nevoie de puțin sprijin.

Calla se strâmbă la auzul vorbelor lui deloc măgulitoare. Era evident că pentru el era un supliciu să stea să o dădăcească și că îi displăcea să se uite la ea.

— Nu vreau nimic, nu de la tine, îl săgetă Calla cu privirea.

Rylan nu se lăsă însă afectat, căci își dădea seama că ea făcea pe dificila și din cauza bolii care o încerca.

— Știm amândoi că asta nu e adevărat, tocmai te-am...

— Iar eu deja ți-am mulțumit, i-o tăie blonda, dorind ca bărbatul să se care și să o lase să-și plângă singură de milă. Acum cred că ar fi potrivit să-ți spun noapte bună și să te invit să-ți vezi de drum. Sunt sigură că te așteaptă cineva cu patul bine încălzit.

Îi zâmbi în batjocură.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din Pachet Ciocniri cu scantei înainte de a cumpăra.
Detalii produse
Despre Maxen Maja
Maxen Maja
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maxen Maja inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maxen Maja se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maxen Maja. Fiecare carte scrisa de Maxen Maja este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maxen Maja in categoria Maxen Maja astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.83

23 recenzii

5 stele

20

4 stele

2

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


A

Andreea Morlova

Fantastice

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gabriela Togan

Ciocniri cu scantei

O porcărie de carte. Asa ceva mai rar. Doar cweturi intre 2 dobitoci.

2

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Măhărea

Mi-au plăcut volumele. Rylan este tipul de bărbat foarte gelos care dacă o vede pe Calla în preajma unui bărbat explodează. Este ușor imatur, dar o iubește mult pe Calla încât a fost cât pe ce să moară împușcat. Sper că va fi și un al treilea volum cu nunta celor doi și cu povestea de iubire dintre Wilder și Sophie. La un moment dat, am crezut că Wilder o place pe Calla, el fiind prezent exact cand ea avea nevoie de ajutor. Nu știu de ce nu o suportă pe Sophie și viceversa. Mi-ar plăcea să aflu mai multe.

2

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Andrei

Mi-au placut mult cele 2 volume, cele 2 personaje incapatanate, cele 2 firi tari si orgolioase. De astept sa mai citesc carti de aceasta autoare

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ilona Ursachi

O carte cu o intriga deosebita si care ma captivat pana la ultima pagina.

Recenzie pentru cartea Ciocniri cu scântei Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgiana Bajenaru

Merita citita! O poveste dinamica cu un sfarsit frumos!

Recenzie pentru cartea Ciocniri cu scântei Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Deea A

Mi-a plăcut mult ! O recomand cu drag !❤

Recenzie pentru cartea Ciocniri cu scântei Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Castravete Daniela

"Ciocniri cu scântei" este o carte perfectă! Este o carte care te face să te enervezi și să te bucuri, să-ți vina să omori un personaj, dar sa-l și iubești! Personajele create sunt unice. Rylan, un bărbat pasional, care se aprinde la prima scânteie pe care o produce mintea lui, iar Calla, o femeie pe care demnitatea o face să-i țină piept. Sunt două caractere opuse care se atrag ca doi magneți. ❤️❤️❤️ Este o carte pe care am recitit-o cu aceeași plăcere la scurt timp dupa ce am citit-o prima data și cred că asta demonstrează ca este o carte minunată - faptul că o poți reciti fara să te plictisești, ba chiar să ai aceleași sentimente față de personaje (ca de exemplu, să-ți vină să omori pe câte unul😂). Am citit-o de 2 ori într-un timp scurt și totuși în fiecare zi o deschid și recitesc momente preferate! Asta înseamnă in viziunea mea o carte perfectă... Să nu o poți lăsa să se odihnească in bibliotecă! Felicitări, Maja Maxen! 💗💗💗

Recenzie pentru cartea Ciocniri cu scântei Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ilona Ursachi

O carte cu o intriga deosebita si care ma captivat pana la ultima pagina.

Recenzie pentru cartea Ciocniri cu scântei Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgiana Bajenaru

O poveste dinamica si in acelasi timp amuzanta, care te provoaca sa citesti pagina cu pagina pentru a afla continuarea actiunii!

Recenzie pentru cartea Ciocniri cu scântei Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgiana

Pot spune ca m-am amuzat copios lecturand aceasta poveste. CIOCNIRILE dintre cei doi sunt cu adevarat savuroase si inevitabil am ajuns sa imi organizez treaba din timpul unei zile solicitante de munca, in asa fel incat sa imi petrec pauzele cu Rylan si Calla. Initial l-am judecat pe Rylan pentru caracterul lui grosolan afisat ori de cate ori avea ocazia(desi provocat de cele mai multe ori) , dar descoperind ca a avut parte de dezamagire am incercat sa il scuz pana am ajuns in punctul in care l-as fi strans de gat, daca era in fata mea. O sa descoperiti si o domnisoara destul de plina de curaj. Nu rare au fost tentativele Calei de al palmui , desi de esec de cele mai multe ori datile cand aceasta l-a palmuit. A fost si o lovitura, din greaseala , asupra ei, gest pentru care s-a cait si a suferit la randul lui. Ma opresc aici si va las sa va formati singuri o parere. Spre sfarsitul vol 1 avem surpriza de a vedea un barbat indragostit si romantic. Titlul cartii nu putea fi mai potrivit de atat, chiar isi merita numele. Recomand!

Recenzie pentru cartea Ciocniri cu scântei Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Castravete Daniela

"Ciocniri cu scântei" este o carte perfectă! Da, Maja Maxen, perfectă! ❤️🧡💛💚💙💜🖤 Este o carte care te face să te enervezi și să te bucuri, să-ți vina să omori un personaj, dar sa-l și iubești! Personajele create sunt unice. Rylan, un bărbat pasional, care se aprinde la prima scânteie pe care o produce mintea lui, iar Calla, o femeie pe care demnitatea o face să-i țină piept. Sunt două caractere opuse care se atrag ca doi magneți. ❤️❤️❤️ Este o carte pe care am recitit-o cu aceeași plăcere la scurt timp dupa ce am citit-o prima data și cred că asta demonstrează ca este o carte minunată - faptul că o poți reciti fara să te plictisești, ba chiar să ai aceleași sentimente față de personaje (ca de exemplu, să-ți vină să omori pe câte unul😂). Am citit-o de 2 ori într-un timp scurt și totuși în fiecare zi o deschid și recitesc momente preferate! Asta înseamnă in viziunea mea o carte perfectă... Să nu o poți lăsa să se odihnească in bibliotecă! Felicitări, Maja Maxen! 💗💗💗

Recenzie pentru cartea Ciocniri cu scântei Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-5%
Sfidand ratiunea Vol.1

Sfidand ratiunea Vol.1

PRP: 50 Lei 47.5 Lei
-62.3%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 36.9 Lei
Nou
-20.5%
Tristețea ploilor

Tristețea ploilor

PRP: 44 Lei 35 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
Scrisoare
-21.2%
BestSeller
-25.6%
Scrisoare
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
-9.3%
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-43.5%
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-49.2%
-49%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-61.8%
Dor și Amor

Dor și Amor

PRP: 39 Lei 14.9 Lei
BestSeller
-70.4%
BestSeller
-62.3%
BestSeller
-25%
Până la sfârșit

Până la sfârșit

PRP: 60 Lei 45 Lei
-40.8%
Nou
-25.6%
Tehomir

Tehomir

PRP: 39 Lei 29 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Ciocniri cu scantei

-59.9%
Pachet Anna Zaires 3 Carti

Pachet Anna Zaires 3 Carti

PRP: 147 Lei 59 Lei
BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
-30.2%
Punk 57

Punk 57

PRP: 62.9 Lei 43.9 Lei
-64.5%
-53.1%
Pachet 365 de zile

Pachet 365 de zile

PRP: 147 Lei 69 Lei
-53.7%
Seria Monster in his eyes

Seria Monster in his eyes

PRP: 149 Lei 69 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-25.2%
BestSeller
-71.5%
-57.5%
Pachet Seria Driven - 5 carti

Pachet Seria Driven - 5 carti

PRP: 235 Lei 99.9 Lei
BestSeller
-62.3%
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-69.4%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 45 Lei
Transport
gratuit
-29.6%
Păcatele zeilor

Păcatele zeilor

PRP: 98 Lei 69 Lei
-14.8%
Sarutul ispitei

Sarutul ispitei

PRP: 19.9 Lei 16.96 Lei
Nou
-54.7%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 374.7 Lei 169.9 Lei
Nou
-30.9%
Pachet Maxton Hall

Pachet Maxton Hall

PRP: 99.8 Lei 69 Lei
-16.8%
Legati prin onoare

Legati prin onoare

PRP: 78 Lei 64.9 Lei
-15%
Rival. Seria Fall Away Vol.2

Rival. Seria Fall Away Vol.2

PRP: 54.9 Lei 46.66 Lei
-22.1%
Bully. Seria Fall Away Vol.1

Bully. Seria Fall Away Vol.1

PRP: 52.9 Lei 41.21 Lei
PRP: 98 Lei

36.9 Lei