PRP: 110 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
79 Lei

Cum poți obține flexibilitatea metabolică? Nu uita să faci ceva pozitiv pentru sănătatea ta așa că nu alege surse de alimente atât procesate încât să le anulezi beneficiile. Aceste două cărți te fac mai atent la ceea ce mănânci și la stilul de viață sedentar pe care mulți dintre noi îl au.


Dacă vrei să te hrănești mai sănătos, să-ți ții sănătatea sub control, vrei să știi ce substanțe și procese se află în spatele etichetelor, îți dorești să faci alegeri informate, dar și să îți pregătești corpul pentru orice îl așteaptă, îmbunătățindu-ți mobilitatea, eliminând durerea și crescându-ți calitatea vieții, atunci aceste două cărți sunt pentru tine. 

Cum poți obține flexibilitatea metabolică? Nu uita să faci ceva pozitiv pentru sănătatea ta așa că nu alege surse de alimente atât procesate încât să le anulezi beneficiile. Aceste două cărți te fac mai atent la ceea ce mănânci și la stilul de viață sedentar pe care mulți dintre noi îl au.


Dacă vrei să te hrănești mai sănătos, să-ți ții sănătatea sub control, vrei să știi ce substanțe și procese se află în spatele etichetelor, îți dorești să faci alegeri informate, dar și să îți pregătești corpul pentru orice îl așteaptă, îmbunătățindu-ți mobilitatea, eliminând durerea și crescându-ți calitatea vieții, atunci aceste două cărți sunt pentru tine. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Oameni ultraprocesați

Format
135x200
Număr pagini
464
Editura
Bookzone
Autor
Chris van Tulleken
Anul publicării
2024
Traducator
Valentina Georgescu
ISBN
9786303052014
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Alegeri sanatoase - Kelly Starrett, Chris van Tulleken , Juliet Starrett

NĂSCUȚI SĂ FIM ÎN MIȘCARE


Vrei să-ți îmbunătățești calitatea vieții fără să-ți dai peste cap rutina zilnică?


Începe cu Născuți să fim în mișcare. Aceasta nu este doar o carte, ci asul tău din mânecă pentru un corp mai rezistent și o sănătate optimă. Indiferent de situația financiară, vârstă sau ocupație, acest volum este conceput să fie companionul tău de zi cu zi și ghidul tău către o stare de bine.


După decenii petrecute lucrând cu sportivi profesioniști, olimpici și chiar membri ai forțelor speciale ale Marinei SUA, Kelly și Juliet Starrett, pionierii mobilității, au început să studieze moduri de ameliorare a condiției fizice pentru majoritatea oamenilor.


Cum putem să ne simțim bine și să funcționăm optim pe măsură ce înaintăm în vârstă? Cum contracarăm efectele dependenței de tehnologie, ale vieții sedentare și ale altor obiceiuri moderne asupra nevoii naturale a corpului nostru de se mișca?


Răspunsurile se găsesc într-o carte care îți oferă:


·        Practici simple de mobilitate pentru a-ți lărgi paleta de mișcări și a evita accidentările

·        Trucuri simple pentru a integra mai multă mișcare în viața ta de zi cu zi, a scăpa de obiceiurile sedentare și a-ți recăpăta vitalitatea

·        Sfaturi nutriționale și de igienă a somnului

·        Exerciții de respirație țintite pentru o gestionare mai bună a stresului și a durerii

·        Planuri complete de îmbunătățire a mobilității, de eliminare a durerii și creștere a calității vieții


FRAGMENT


„Programul prezentat în această carte – și munca noastră de o viață – abordează întreaga rețea de componente ale mișcării. Valorificarea puterii sale îți va permite să obții agilitate, ușurință și rapiditate, înlăturând în același timp limitările, rigiditatea și durerea. Și, contrar a ceea ce s-ar putea să crezi, obținerea unei mobilități bune nu necesită exerciții fizice. Nici cardio. Nici antrenamente de forță. În schimb, este vorba despre o serie de activități simple care îți sporesc abilitatea de a te mișca liber și ușor, iar astfel îmbunătățesc și toate sistemele din corpul tău (digestiv, circulator, imunitar, limfatic) influențate de punerea ta în mișcare.

 

RECENZII


„Nu există corp pe care să nu-l poată schimba din temelii această carte.” – Melissa Urban, cofondatorul Whole30


 „De fiecare dată când corpul meu întreabă, 'Ce mi-ai făcut?’, mă duc la cartea Titlu pentru răspunsuri. Ea mi-a deschis ochii către abordări simple și uimitor de eficiente în cazul durerilor de spate, întinderilor de mușchi și tendoanelor dureroase ale lui Ahile. Acum îmi văd visul personal devenit realitate — o modalitate de a anticipa accidentările înainte să se întâmple.” — Christopher McDougall, autorul bestsellerului Born to Run


Născuți să fim în mișcare schimbă regulile jocului. Cele mai importante lucruri pentru o sănătate mai bună se întâmplă în afara sălii de sport și sunt disponibile literalmente pentru oricine." —David Epstein, autorul bestsellerului Range: Why Generalists Triumph in a Specialized World


Nu ești sigur că ai nevoie de cartea asta? Poți să încrucișezi un picior în fața celuilalt și să te așezi jos, pe podea, într-o poziție cu picioarele încrucișate, fără să te ții de nimic? Nu? Atunci ai nevoie de această carte. Poți să îți ții respirația timp de 30 până la 40 de secunde? Poți să mergi afară respirând doar pe nas? Așa mă gândeam și eu. Ai. Nevoie. De. Această. Carte.” – Iulia


„Dacă ai nevoie de date, are toată știința din spatele motivelor pentru care îmbunătățirea modului în care respiri și efectuarea mai multor pași zilnic CONTEAZĂ. Dacă ai nevoie de o listă de verificare zilnică, are și asta. Are o provocare de 21 de zile. Dar mai presus de toate, oferă sfaturi practice pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi, astfel încât să poți face mai mult și să fii mai prezent pentru cei care au nevoie de tine.” – Lucas


„Această carte este pentru toată lumea. Acoperă mișcarea, mobilitatea, durerea, nutriția, respirația, somnul și stabilește un plan simplu și măsurabil pentru tine, să îmbunătățești fiecare aspect al sănătății tale. Conținutul este prezentat într-un mod accesibil și distractiv, ceea ce face ușor să îl integrezi în viața ta.” – Elena G.


„Adevărata reușită a acestei cărți stă în aplicabilitatea sa. Am integrat obiceiurile în rutina mea, iar impactul pozitiv asupra sănătății și mobilității mele generale este incontestabil. Cartea nu doar inspiră schimbarea; oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru a o realiza.” – SeanOAMENI ULTRAPROCESAȚI


„Cea mai bună carte de știință din 2023” conform The Times și Sunday Times

 

„Cea mai bună carte a anului 2023” conform Economist și Daily Mail

 

Tu știi ce mănânci?

 

Adevărul despre mâncarea ultraprocesată este acum în meniu.

 

Stabilizatori, emulgatori, gume, lecitină, glucoză, uleiuri hidrogenate. Alimentele ultraprocesate sunt peste tot în magazinele noastre. Le găsim pe rafturile cu dulciuri, cu lactate, sosuri, pâine sau chiar pe rafturile cu produse Bio. Sunt acestea soluția pentru o alimentație hrănitoare și sănătoasă?

 

În cartea sa, Dr. Chris van Tulleken dezvăluie adevărul șocant despre impactul negativ al alimentelor ultraprocesate asupra sănătății noastre, dar și despre industria alimentară care ne propune tot mai multe produse concepute pentru a fi profitabile, nu hrănitoare.

 

Descoperă o carte-fenomen care va schimba modul în care citești etichete, faci cumpărături și te hrănești. 

 

O carte recomandată de:

 

„Dacă e ceva ce am învățat din cartea lui Van Tulleken este că mult mai problematic decât consumul de sare, zahăr și grăsimi este consumul de substanțe care imită mâncarea. Sunt substanțe create în laborator, pe care corpul nostru nu le recunoaște ca hrană.” - Dragoș Pătraru, jurnalist

 

 ”Va schimba ceea ce mănânci... o examinare tulburătoare a mâncării pe care o consumăm și a sistemului industrial care o produce.”- The Times

 

„O carte pe care toți cei cărora le pasă de sănătatea lor ar trebui să o citească.” - Daily Mail

 

„O investigație curajoasă care ne arată cum am devenit dependenți de mâncarea ultraprocesată.” - Financial Times

 

„Un studiu revelator și dureros despre mâncare și sănătate.” ― Kirkus

 

„Este o carte antrenantă, minunat scrisă care te va face să privești diferit ceea ce pui pe farfurie. ”- Sunday Times

 

Această carte este pentru tine dacă:

 

·        Vrei să te hrănești mai sănătos și să îți menții greutatea sub control.

·        Vrei să afli ce substanțe și procese se află în spatele etichetelor de pe alimente și să faci alegeri informate.

·        Vrei să găsești altenative mai sănătoase pentru anumite alimente ultraprocesate.

 

Descrierea cărții:

 

Totul a început cu o înghețată care nu se topea... deși era caldă

 

Investigația lui Chris Van Tulleken - medic, doctor în virusologie moleculară și colaborator BBC, a început atunci când a observat că înghețata fetiței sale nu se topea deși era caldă. Și a devenit o carte surprinzătoare despre alimentele ultraprocesate, alimentele care folosesc potențiatori de arome, agenți de încărcare, amidon modificat, proteine hidrolizate și multe astfel de substanțe pentru a crea alimente sărace din punct de vedere nutrițional, dar bogate în zahăr și sare pentru a stimula consumul în exces.

 

Într-o explorare curajoasă a lumii de astăzi, Dr. Chris van Tulleken ne dezvăluie adevărul despre alimentele care au fost concepute pentru a genera profit, nu pentru a ne hrăni, precum și despre sistemul care le produce, cu costuri uriașe pentru întreaga planetă.

 

O lectură revelatoare și necesară, cartea sa ne oferă informațiile de care avem nevoie pentru a recunoaște alimentele ultraprocesate și pentru a face alegeri nutriționale mai sănătoase pentru viitorul nostru și al lumii în care trăim.

 

Ce vei învăța din această carte:

 

1.     Să recunoști alimentele ultraprocesate și să faci alegeri mai sănătoase pentru tine și familia ta.

2.     Să citești cu atenție etichetele și să înțelegi ce substanțe se află în spatele denumirilor complexe.

3.     Să fii mai atent la alimentele ambalate promovate ca fiind „sănătoase”.

4.     Să înțelegi că industria alimentelor ultraprocesate este nocivă pentru sănătatea noastră, dar și pentru sănătate întregii planete.

 

Ia cu tine această carte atunci când mergi la supermarket.

 

O carte plină de dezvăluiri despre sistemul alimentar care îți vor provoca furie și indignare, Oameni ultraprocesați îți arată ce substanțe se ascund în spatele ingredientelor de pe etichetele alimentelor ultraprocesate, dar și cât de periculoase sunt alimentele ultraprocesate pentru sănătatea noastră și pentru sănătatea întregii noastre planete.

 

„S-ar putea să observi că multe dintre problemele din viața ta pe care le-ai pus pe seama îmbătrânirii sau a stresului cu copiii ori serviciul sunt provocate de alimentele pe care le consumi.” - Dr. Chris van Tulleken

Detalii produse
Despre Kelly Starrett
Kelly Starrett
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Kelly Starrett inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Kelly Starrett se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Kelly Starrett. Fiecare carte scrisa de Kelly Starrett este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Kelly Starrett in categoria Kelly Starrett astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Chris van Tulleken
Chris van  Tulleken
Biografie
Chris van Tulleken este medic, profesor universitar, autor de succes, om de radio și televiziune. El a absolvit medicina la Universitatea Oxford, iar apoi a urmat un doctorat în virusologie moleculară. În prezent, el este medic specializat în boli infecțioase și Profesor Asociat la a University College din Londra. În decursul carierei sale complexe, el a prezentat emisiuni pentru copii și adulți pe canalele de radio și televiziune BBC, aducând mai aproape de publicul din Marea Britanie informații esențiale din știință și medicină. Eforturile sale au fost recompensate cu două premii BAFTA.
Autorul cărților:
Despre Juliet Starrett
Juliet Starrett
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Juliet Starrett inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Juliet Starrett se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Juliet Starrett. Fiecare carte scrisa de Juliet Starrett este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Juliet Starrett in categoria Juliet Starrett astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

2 recenzii

5 stele

2

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


D

Diana Mireanu

Este o carte bine documentata, destul de elaborata si care contine informatii destul de socante pentru opinia publica. Asa cum s-a mai spus, ma surprinde ca nu au fost cenzurate numele companiilor producatoare de AU, pentru ca va influenta cumva opinia publica si ulterior consumul acelor alimente in randul celor care citesc cartea.Consider ca a meritat investitia pentru ca am aflat multe detalii si aspecte, unele ingrijoratoare despre alimentatia actuala. Este o lectura interesanta pentru toti cei preocupati ce ceea ce mananca.

Recenzie pentru cartea Oameni ultraprocesați

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Stanciu-Dumitrache

Aș pune-o pe lista cărților de citit într-o viață

Extrem de bine documentată, mi-a amintit de Dilema Omnivorului ca și abordare și informații valoroase. Aș pune-o pe lista cărților de citit într-o viață indiferent de preferințe și subiecte de interes. Mă și miram, citind, că aceste informații au ajuns la oameni, ca autorul a reușit să publice și să vândă cartea, pentru că stârnește multe controverse și nu pune într-o lumină bună marile companii. E împotriva curentului, ca să zic așa, și e minunat că există.

Recenzie pentru cartea Oameni ultraprocesați

9

Răspunde

Comentarii(0)

BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-8.3%
Nou
-18.4%
Următorul val

Următorul val

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-16.7%
BestSeller
-16.7%
-18.4%
Oameni ultraprocesați

Oameni ultraprocesați

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Destinul ascuns în numere

Destinul ascuns în numere

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-23.9%
BestSeller
-29%
-20%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-20%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-15%
Outlive

Outlive

PRP: 85 Lei 72.25 Lei
-18.4%
Arta de a eșua cu succes

Arta de a eșua cu succes

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-16.7%
Showman

Showman

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
-18.4%
ALTERNATIVE

ALTERNATIVE

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-25%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 31.5 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Alegeri sanatoase

Nou
-40%
Pachetul Femeii moderne

Pachetul Femeii moderne

PRP: 165 Lei 99 Lei
Nou
-10%
BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-34.1%
-20%
Redefinește fericirea

Redefinește fericirea

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-35%
Nou
-31.9%
PRP: 110 Lei

79 Lei