Marius Banut

Mici muzicieni, mari programatori

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Mici muzicieni, mari programatori

Format
200x260
Număr pagini
128
Editura
Paralela 45
Autor
Marius Banut
Anul publicării
2022
ISBN
9789734737208

Rezumat Mici muzicieni, mari programatori - Marius Banut

Mici muzicieni, mari programatori. Curriculum integrat muzica-programare pentru digitalizarea procesului didactic Conceputa in relatie cu prioritatile educationale exprimate prin politicile Uniunii Europene referitoare la educatia digitala si care vizeaza introducerea programarii in toate scolile din Europa, incepand cu varste fragede ale elevilor, lucrarea Mici muzicieni, mari programatori - curriculum integrat muzica-programare pentru digitalizarea procesului didactic vine in intampinarea nevoii de dezvoltare a gandirii computationale, a nevoii de invatare holistica, precum si in interesul elevilor pentru tehnologia digitala. Structurata in jurul a 12 teme, lucrarea reflecta continuturi educationale ce integreaza muzica si programarea si care vor fi abordate in maniera practic-aplicativa, utilizand aplicatia desktop Sonic Pi si notele MIDI. Astfel, instruirea digitala contribuie la accesibilizarea, insusirea si integrarea continuturilor, proces care va fi realizat prin intermediul a 25 de fise de lucru. Deoarece programarea are nevoie de gandire computationala, pentru a prelucra parametrii sonori si a obtine fragmente melodice cunoscute sau improvizatii muzicale, plecand de la utilizarea unui limbaj specific de programare, Ruby, utilizat si pentru crearea aplicatiilor GitHub, Airbnb sau SoundCloud, sunt puse in valoare principii universale intre limbajele de programare, precum: structuri repetitive, structuri alternative, fire de executie, functii, variabile, liste etc. Prezenta lucrare este o resursa educationala care, dincolo de faptul ca ofera procesului didactic posibilitati de realizare a predarii inovatoare si invatarii creative, reprezinta si o oferta educationala pe termen lung, avand capacitatea de a armoniza informatiile primite de elevi la scoala cu realitatea pe care o experimenteaza intr-o era digitala aflata in plina ascensiune. - Prof. univ. dr. Ion Albulescu, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca
Detalii produs
Despre Marius Banut
Marius Banut
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marius Banut inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marius Banut se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marius Banut. Fiecare carte scrisa de Marius Banut este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marius Banut in categoria Marius Banut astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 35 Lei

33.2 Lei