Elise RousseauPhilippe J. Dubois

Mic tratat de filosofie a pasarilor

PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
25.1 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Mic tratat de filosofie a pasarilor

Format
130x200
Număr pagini
176
Editura
Paralela 45
Autor
Philippe J. Dubois,
Elise Rousseau
Anul publicării
2022
ISBN
9789734737536

Rezumat Mic tratat de filosofie a pasarilor - Philippe J. Dubois, Elise Rousseau

În cele douăzeci și două de lecții de înțelepciune, inspirate de viața păsărilor, această carte ne propune să le urmăm învățăturile pentru a trăi o viață mai bună, pentru a ne găsi pacea interioară și pentru a ne bucura mai mult de prezent. Căci nu de puține ori, pentru a găsi răspuns la ceea ce ne frământă, e nevoie să luăm aminte la cei mai mici ori mai umili decât noi. Iată secretul la care ne face părtași, cu bunăvoință și blândețe, această carte. Să reînvățăm a observa ceea ce ne înconjoară, să ascultăm lecțiile de înțelepciune generosîmpărtășite de natură. Iar în vederea atingerii acestui țel ce-ar putea fi mai potrivit decât să întrerupem pentru o clipă goana infernală a vieților noastre și să ascultăm ce au să ne destăinuiască păsările? Prin modul lor de viață, prin felul lor de a fi în lume, acești mici „maeștri ai gândirii” ne învață arta de a trăi mai profund și cu mai mult respect față de ritmurile noastre firești. Aceste douăzeci și două de lecții de viață, scurte și simple, ne invită să ne redescoperim ființa naturală adormită înăuntrul nostru. Philippe J. Dubois este ornitolog și scriitor. Pasionat de păsări încă din copilărie, a călătorit peste tot în lume pentru a le observa în mediul lor natural. Este coordonator al editurii Delachaux et Niestlé, cea mai veche editură franceză consacrată publicării cărților despre natură. Élise Rousseau, licențiată în filosofie și literatură, este jurnalistă și autoare a unor lucrări despre natură și animale și este activă în domeniul protejării mediului.

Detalii produs
Despre Philippe J. Dubois
Philippe J. Dubois
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Philippe J. Dubois inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Philippe J. Dubois se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Philippe J. Dubois. Fiecare carte scrisa de Philippe J. Dubois este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Philippe J. Dubois in categoria Philippe J. Dubois astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Mic tratat de filosofie a pasarilor
Despre Elise Rousseau
Elise Rousseau
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Elise Rousseau inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Elise Rousseau se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Elise Rousseau. Fiecare carte scrisa de Elise Rousseau este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Elise Rousseau in categoria Elise Rousseau astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Mic tratat de filosofie a pasarilor
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 30 Lei

25.1 Lei