PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
44.05 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Mamutul banilor

Dimensiune
130x200
Număr pagini
368
Editura
Act si Politon
Autor
Brad Klontz,
Edward Horwitz,
Ted Klontz
Anul publicării
2023
ISBN
9786303031118

Rezumat Mamutul banilor - Edward Horwitz, Ted Klontz, Brad Klontz

Mamutul banilor: Valorifica puterea psihologiei financiare pentru a-ti dezvolta mentalitatea despre bani, pentru a evita disparitia pecuniara si a-ti atinge obiectivele financiare


Mamutul banilor: Valorifica puterea psihologiei financiare pentru a-ti dezvolta mentalitatea despre bani, pentru a evita disparitia pecuniara si a-ti atinge obiectivele financiare /Money Mammoth: Harness The Power of Financial Psychology to Evolve Your Money Mindset, Avoid Extinction, and Crush Your Financial Goals de dr. Brad Klontz, dr. Ed Horwitz si dr. Ted Klontz este cartea care te va ajuta sa iti intelegi propriul comportament vizavi de bani si sa iti dai seama ce trebuie sa faci pe viitor pentru a-ti gestiona banii mai inteligent.

 

Insa aceasta nu este o carte cu sfaturi financiare, asa cum te-ai fi asteptat, ci se concentreaza in mod special pe convingerile si obiceiurile noastre cu privire la bani, dar si asupra intelegerii originii acestor comportamente. Astfel, cartea de fata este o combinatie interesanta de psihologie, teoriile evolutiei, finante personale si economie. Scopul ei este sa ne ajute sa intelegem mai bine modul in care trecutul nostru multigenerational si povestile din familia noastra ne-au influentat relatia actuala cu banii. Intelegand aceste aspecte ce tin de modul in care s-a nascut atitudinea noastra fata de bani si modul cum ne administram banii in general, vom putea sa facem schimbarile necesare pentru a depasi trecutul - care actioneaza pentru multi dintre noi ca o ancora care ne impiedica sa exploram noi orizonturi - si sa ne bucuram cu adevarat de succes financiar.

 

Iar daca te intrebi la ce face referire mai exact titlul acestei carti - Mamutul banilor - ei bine, alegerea acestui titlu este justificata de mai multe argumente. In primul rand, este vorba despre infatisarea acestor mamifere preistorice. Dimensiunile lor mari te duc cu gandul la forta si stabilitate. Astfel, ei reprezinta imaginea perfecta pentru fundatia financiara a oricarui individ si a oricarei familii, pentru ca evoca siguranta si stabilitate financiara. Pe de alta parte, cand mamutul era entuziasmat sau speriat, era de neoprit. Astfel, ceea ce isi propun cei trei autori prin intermediul acestei carti este sa te ajute sa valorifici energia mamutului si sa o directionezi spre obiectivele tale financiare. In acelasi timp, mamutul reprezinta si un avertisment, pentru ca a fost incapabil sa supravietuiasca schimbarilor mediului, disparand ca specie. De aceea, sunt de parere autorii acestei carti, daca noi nu vom fi capabili sa ne schimbam si sa evoluam pentru a tine pasul cu mediul in permanenta schimbare, vom fi expusi pericolului disparitiei.

Detalii produs
Despre Edward Horwitz
Edward Horwitz
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Edward Horwitz inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Edward Horwitz se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Edward Horwitz. Fiecare carte scrisa de Edward Horwitz este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Edward Horwitz in categoria Edward Horwitz astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Mamutul banilor
Despre Ted Klontz
Ted Klontz
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ted Klontz inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ted Klontz se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ted Klontz. Fiecare carte scrisa de Ted Klontz este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ted Klontz in categoria Ted Klontz astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Mamutul banilor
Despre Brad Klontz
Brad Klontz
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Brad Klontz inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Brad Klontz se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Brad Klontz. Fiecare carte scrisa de Brad Klontz este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Brad Klontz in categoria Brad Klontz astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Mamutul banilor
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-10.1%
Mamutul banilor

Mamutul banilor

PRP: 49 Lei 44.05 Lei

Alte carti din categoriile: Afaceri si investitii, Economie, Educatie financiara

-15%
Draga, unde-s banii?

Draga, unde-s banii?

PRP: 50 Lei 42.5 Lei
-15%
Cum se fac banii

Cum se fac banii

PRP: 70 Lei 59.5 Lei
-15%
Moneyland

Moneyland

PRP: 79 Lei 67.15 Lei
Scrisoare
-15%
-10%
Semnalul de 3%

Semnalul de 3%

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-10%
The Power of WOW

The Power of WOW

PRP: 55 Lei 49.5 Lei
-15%
Profețiile tatălui bogat

Profețiile tatălui bogat

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
-15%
Aici e raspunsul

Aici e raspunsul

PRP: 45 Lei 38.25 Lei
-5%
Banii Romaniei

Banii Romaniei

PRP: 45 Lei 42.75 Lei
-15%
Industriile viitorului

Industriile viitorului

PRP: 49.5 Lei 42.08 Lei
Nou
-18.4%
Următorul val

Următorul val

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-25%
Lider in vremuri dificile

Lider in vremuri dificile

PRP: 28 Lei 21 Lei
-15%
Cel mai bogat om din Babilon

Cel mai bogat om din Babilon

PRP: 49.99 Lei 42.5 Lei
-20%
Pachet Robert Kiyosaki

Pachet Robert Kiyosaki

PRP: 105 Lei 84 Lei
PRP: 49 Lei

44.05 Lei