MARK DAGOSTINOTony Hsieh

The Power of WOW

PRP: 55 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
46.8 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații The Power of WOW

Format
145x205
Număr pagini
296
Editura
Publica
Autor
Tony Hsieh,
MARK DAGOSTINO
ISBN
9786067224078

Rezumat The Power of WOW - Tony Hsieh, MARK DAGOSTINO

De la crearea sa în timpul boomului „dot com” din 1999 și până la momentul în care a fost cumpărată de Amazon în 2009, Zappos, compania de servicii pentru clienți, continuă să uimească datorită spiritului său antreprenorial perturbator și angajaților săi radical de inovatori. În permanentă dezvoltare pe parcursul ultimelor două decenii, Zappos a depășit durata de viață aparent inevitabil de scurtă a companiilor obișnuite. Cum reușește oare?

În The Power of WOW, continuarea cărții lui Tony Hsieh intitulate Cum să livrezi fericire, angajații Zappos din toate departamentele împărtășesc poveștile impresionante și lecțiile de afaceri și de viață pe care le-au învățat, de la cum să ofere servicii empatice pentru clienți în cazul unei situații devastatoare la cum să creeze o structură organizațională autoorganizată folosind Dinamica Bazată pe Piață și orice altceva.

Vioaie și plină de voci diverse și autentice, The Power of WOW le oferă cititorilor o imagine exclusivă și captivantă a modului în care Zappos își găsește motivația și în care le oferă celor pasionați ocazia de a-și dezlănțui la locul de muncă forțele nedescoperite pentru a dezvolta compania pornind de la interior.

Fie că sunteți client, angajat, lider în afaceri, acționar, antreprenor sau pur și simplu cititor, The Power of WOW vă va arăta cum se poate schimba totul – afacerile, comunitatea și viața – când conduceți cu umanitate și când aduceți această calitate la locul de muncă.
Detalii produs
Despre Tony Hsieh
Tony Hsieh
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tony Hsieh inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tony Hsieh se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tony Hsieh. Fiecare carte scrisa de Tony Hsieh este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tony Hsieh in categoria Tony Hsieh astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre MARK DAGOSTINO
MARK DAGOSTINO
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre MARK DAGOSTINO inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. MARK DAGOSTINO se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale MARK DAGOSTINO. Fiecare carte scrisa de MARK DAGOSTINO este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre MARK DAGOSTINO in categoria MARK DAGOSTINO astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Cum sa livrezi fericire

Cum sa livrezi fericire

PRP: 47.2 Lei

40.1 Lei

PRP: 55 Lei

46.8 Lei