PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.9 Lei

Profită de reducerea de preț!

Profită de reducerea de preț!

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Libera!

Format
130x200
Număr pagini
384
Editura
Bookzone
Autor
Cristina Lincu
Anul publicării
2019
ISBN
9786069008522

Rezumat Libera! - Cristina Lincu

Povestea unei eroine înfrânte și victorioase în același timp. Un suflet la granița aproape imperceptibilă dintre lumină și întuneric. Este povestea Sarei, din noua carte semnată de Cristina Lincu. Este povestea fiecăruia dintre noi. Este episodul care se repetă de atâtea ori pe parcursul vieții, nu doar firul narativ dintr-o carte de pe un raft învechit de timp: siguranța oferită inimii în momente de restriște, scutul protector transformat într-o realitate paralelă de mintea umană, acceptarea și renașterea sufletului.

Sara luptă pentru iubirea ei, chiar și atunci când fundația se transformă din ruine într-un concept impalpabil. Chiar și când realitatea nu îi mai oferă scopul și mijloacele pentru a lupta.

Fragment din carte

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Libera! înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Cristina Lincu
Cristina Lincu
Biografie
Sunt consultant în comunicare și mamă la „puterea a treia”. De băieți, în exclusivitate, iar pasiunea mea pentru scris mă determină să cred că destinul îmi oscilează între „Capra cu trei iezi” și „Soacra cu trei nurori”. Sunt fascinată de cuvinte, de jocul și joaca lor și, mai ales, de puterea lor de a (re)crea realitatea. De a spune lucrurilor pe nume atât de clar, că doare. De a vindeca răni pe care nici nu știm că le avem. Sau de a ne face, chiar și pentru o clipă, fericiți.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.8

10 recenzii

5 stele

8

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Alexandra Suzana Cantor

O carte cu un final la care nu m-aș fi așteptat. Încă de la primele pagini am știut că o să fie o carte care merită citită și nu am rămas deloc dezamăgită. Mi-a amintit încă o dată cât de fragili suntem atunci când iubim din tot sufletul o persoană.

I

Ioana Macarie

Roman psihologic cu multiple planuri pe care nu-l înțelegi decât după ce ai citit ultimele pagini. Recomand!

D

Diana Gole

În Liberă! facem cunoștință cu Sara o scriitoare care încearcă să-și exorcizeze iubirea pentru Doru. Printr-un joc al sorții ajunge în barul El Sol din Dârste unde face cunoștință cu John (sau Gabriel pentru cei mult mai apropiați), la rândul său aflat într-o bătălie cu demonul iubirii pentru Ivone. Aceștia încep să-și clădească o nouă viață însă o primă fisură apare în clipa în care Sara observă o aparentă legătură a ei cu Ivone. Însă lovitura finală le va fi dată de aflarea veștii că Doru suferă de o boală autoimună. De aici Sara parcă urcă într-un tren ce o poartă înainte și înapoi între realitate și închipuire. Dar, evident, va trebui să aflați voi mai multe din carte!

P

Puiu Mirela

Liberă! de Cristina Licu ascunde o poveste de viață tristă, cu multe accente reale, în care eroina duce o luptă continuă cu destinul, dar mai ales, cu ea însăși . De la început și până la sfârșit, asistăm la un "război" aprig între trecut și prezent, între realitate și fantasmă, între iubire și ură, între acceptare și respingere, între bine și rău. Povestea, narată la persoana I din perspectiva Sarei - eroina noastră - te invită într-o călătorie intensă printre cărările întortocheate și tumultoase ale vieții.

G

Gabriela

"Atunci când o poveste mă prinde, cert este faptul că nu mai pot lăsa cartea jos din mână până ce nu finalizez lectura. Opera despre care vorbim astăzi nu face excepție de la regulă, iar faptul că mi-a plăcut teribil de mult și că nu degeaba am stat o zi cu ochii în pagini nu pot fi decât primele semne că ceea ce am citit a fost bun, foarte bun."

A

Apostol Cristina

Această carte e purtarea unei suferințe ca o ofrandă, cu gânduri ce sapă adânc în suflet frici, cu stări ce te spală în mii de contradicții, cu emoții ce te îngenunchează în fața neputinței; asta e povestea Sarei, scriitoarei ce vrea prin puterea cuvintelor deșirate pe foaie să se lepede de iubirea ce nu va mai fi, de acel Doru lăsat în anii care nu vor mai veni. Și totuși, Sara refuză adevărul din prisma altor viziuni, ea se ține semeni unei liane de acea realitate croită după propria-i minte, iar totul o aduce în pragul unei nebunii sintetice ce o ține pe o linie de plutire dintre adevăr și fantastic, dintre realitate și visare, între patologic și existența afectivă distorsionată de o respingere agresivă a corectitudinii.

C

Corinne Rakoczy

Libera! este un roman in care actiunea este dozata gradat, culminand cu acceptarea unei realitati deloc comode pentru personajul principal, Sara. Intamplarile prin care aceasta trece capata in final un cu totul alt inteles, iar romanul de dragoste si autocunoastere are si accente politiste, condimentate cu talent de catre autoare.

L

Letitia Trif

In Libera! putem sa ne regasim cu iubiri pierdute sau neimpartasite la vremea lor, cu trairi profunde sau doar iluzorii, cu personaje puternice si delicate in acelasi timp. Mi-a placut cartea pentru realismul cu care autoarea ne-a prezentat-o pe Sara si pentru finalul surprinzator, inedit. Un roman ce trebuie citit de fiecare!

G

Gabriela Dumitru

Plină de emoții, de prietenii false, de rude pierdute, de iubiri neîmplinite, „Liberă” este o lecție de viață despre încredere, în primul rând. Abia când ajungi la capătul puterilor, afli, în cele din urmă, cine ți-a fost sau nu alături în tot acest timp, cine te-a „săpat” și cine ți-a ținut spatele. Totul în carte m-a surprins, toate au fost legate foarte bine, iar singurul meu sfat este să citiți cartea fără așteptări și fără să vă chinuiți să înțelegeți ceea ce se petrece, doar bucurați-vă de lectură!

C

Carmen

Povestea despre regăsire, iubire și toată durerea prin care trecem noi, fiind în locul Sarei mi-a plăcut. Demonii care au încercat-o i-am regăsit și eu uneori, toate astea dând un plus cărții. În goana sa nebună după uitarea trecutului, aceasta îl trăiește mai mult decât și-ar fi dorit, iar Doru, cel mai mare spoiler al cărții a pus amprenta definitiv pe ființa cu care a creat un adulter. Ultimele 100 de pagini m-au surprins foarte tare. Sara pe care o cunoaștem devine o persoană foarte instabilă. Finalul chiar m-a șocat, iar asta a fost un mare plus pentru carte.

Pachete

Pachet Capcanele iubirii

Pachet Capcanele iubirii

PRP: 88 Lei

39 Lei

De la același autor

Pachet Capcanele iubirii

Pachet Capcanele iubirii

PRP: 88 Lei

39 Lei

Amn3zia

Amn3zia

PRP: 39 Lei

19.9 Lei

Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei

19.9 Lei

Strainul de langa mine

Strainul de langa mine

PRP: 38 Lei

28.5 Lei

Malakai - Un altfel de final

Malakai - Un altfel de final

PRP: 69 Lei

39 Lei

Pachet Fluturi 1+2+3

Pachet Fluturi 1+2+3

PRP: 88 Lei

66 Lei

Oaia neagra din multime

Oaia neagra din multime

PRP: 49 Lei

39 Lei

O iubire de Craciun

O iubire de Craciun

PRP: 39 Lei

19.9 Lei

Insomnii

Insomnii

PRP: 45 Lei

33.8 Lei

Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Ingerii razboiului au vorbit

Ingerii razboiului au vorbit

PRP: 39 Lei

9.9 Lei

O viata si inca o zi - Vol. 2

O viata si inca o zi - Vol. 2

PRP: 39 Lei

14.9 Lei

Dor și Amor

Dor și Amor

PRP: 39 Lei

29.9 Lei

Zaida

Zaida

PRP: 49 Lei

24.9 Lei

AME Vol. 3

AME Vol. 3

PRP: 49 Lei

24.9 Lei

Hai sa ne prefacem si azi

Hai sa ne prefacem si azi

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

PRP: 49 Lei

19.9 Lei