Cristina Lincu

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
8.9 Lei
O carte despre viaţă şi bucurie. Despre a râde generos de întâmplări (aparent) obişnuite ale unor copii... la fel ca ai tăi! Este vocea care-ţi şopteşte că eşti un părinte minunat, fără să-ţi dea, însă, niciun sfat, nicio indicaţie şi, mai ales, fără să te dojenească.
O carte despre viaţă şi bucurie. Despre a râde generos de întâmplări (aparent) obişnuite ale unor copii... la fel ca ai tăi! Este vocea care-ţi şopteşte că eşti un părinte minunat, fără să-ţi dea, însă, niciun sfat, nicio indicaţie şi, mai ales, fără să te dojenească.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Eu, o mama (im)perfecta?

Format
130x200
Număr pagini
232
Editura
Bookzone
Autor
Cristina Lincu
Anul publicării
2018
ISBN
9786069008058

Rezumat Eu, o mama (im)perfecta? - Cristina Lincu

IMPORTANT: Variantă reeditată - Mamă de 3, femeie de 10 - Cristina Lincu

„Mamă de 3, femeie de 10! Sau... invers?” este o carte despre viaţă şi bucurie.
Despre a râde generos de întâmplări (aparent) obişnuite ale unor copii... la fel ca ai tăi! La fel de ingenioşi în replici şi reacţii, la fel de năzdrăvani şi la fel de cuminţi (după caz...).
Este vocea care-ţi şopteşte că eşti un părinte minunat, fără să-ţi dea, însă, niciun sfat, nicio indicaţie şi, mai ales, fără să te dojenească...
Umor, ironie, nebunie şi ...câte o lacrimă ştearsă pe furiş. Ia-o şi fugi înapoi, în copilărie!


Mama de 3 la TVRCe spun prietenii despre Cristina Lincu?

Silviu Iliuţă

„Când am văzut cartea, mi-am zis: OMG, încă o carte care mă învaţă să cresc copiii, care cresc în timp ce eu citesc cartea! Apoi am citit-o şi mi-am dat seama că exact asta NU e!
Dacă eşti mamă, e clar că ai nevoie de cartea asta. Pentru că afli cum e în Frăţia Mamelor, cum poţi să râzi, să te distrezi, să te joci şi, în timpul ăsta, să mai creşti şi vreo trei copii sănătoşi. Dacă eşti tată, trebuie să ai cartea asta. Ca să vezi cum se distrează mamele, în timp ce se vaită. O să descoperi ce vrea să spună soţia ta, seara, când ajungi acasă. Expresiile ei vor căpăta noi înţelesuri: „M-au rupt ăştia mici. Numai la joacă au vrut”, „Băi, deci mă bate ăla mic la jocurile pe tabletă! Mă oftic de mor!”, „Sunt puţin obosită, dar fac o baie şi-mi revin”, „Mă închid în baie. Trebuie să exersez la Crossy Road. Mâine îmi revin şi-l înving!”. Dacă te gândeşti să ai copii, atunci trebuie să citeşti mai întâi cartea cu sfaturi pentru făcut copii. Sau să vezi filmul. Sau să... ştii tu mai bine. Apoi ia cartea!”

Silviu Iliuţă, măzgălitor la cronicipebune.ro

Mihaela Cârlan

„N-am înțeles ce puteri are Cristina asupra timpului de-i reușește. Mamă de trei, câte unul la doi ani distanță. Te uiți din afară și te întrebi când le face pe toate. Când mai are timp și de altceva, cum ar fi chiar de ea? Are. Ori să scrie? Scrie. Cu talent, umor și dragoste. Termini de citit „Mamă de 3, femeie de 10! Sau… invers?” cum ai bea o cană de apă când ți-e sete și ți-e limpede precum cristalul că ghidușiile nu se întâmplă decât atunci când acul fericirii sare cel mai adesea din scală. Și aproape că vrei și tu o mămicie din asta în care, dacă n-ai lua viața ca pe cea mai bună ocazie de distracție, n-ai avea copii isteți și puși pe pozne.”

Mihaela Cârlan, publisher Catchy.ro


Corina Ozon

O citeam de ceva vreme pe Cristina pe blog, apoi ne-am cunoscut mai bine pe Facebook. Recunosc că am aflat mai târziu că e mamă, și încă de trei ori! Și mai recunosc că am rămas cu gura căscată. Deoarece lejeritatea, timpul, activitățile multiple pe care le avea nu mi-ar fi dat impresia aceasta. Vorbesc eu, mama unei adolescente, care știe ce înseamnă să mai ai timp liber și energie pentru alte lucruri din afara preocupărilor domestice. Când i-am citit textele pe blog despre cum e să fii mamă a trei copii, dar și femeie activă, știam deja că maternitatea este despre a face lucrurile firesc, lucru cu care rezonez. Cristina reușește prin umor să scoată parentingul din zona dramatică și dificilă, și să o poziționeze în mijlocul vieții. Acolo unde mama trebuie să fie și o femeie independentă, creativă, îngrijită, devenind pentru copii un îndrumător și nu o portavoce a viselor sale neîmplinite. Asistăm la un exemplu de dezvoltare personală a mamei, care se descoperă odată cu creșterea propriilor copii.”

Corina Ozon, scriitoare


Mihaela Baran

„Well, Cristina e pentru mine Wonder Woman anturată cu Vrăjitorul din Oz și cu Mama Dolores. Pentru mine, femeile care au copii sunt supranaturale oricum, să ai trei mi se pare deja o țăcăneală foarte curajoasă, la care femeile fără copii, ca mine, nici nu se pot gândi fără o cădere de calciu. Să reușești să-ți păstrezi umorul (ținând cont de toate astea) și să reușești să faci ca totul să pară ușor și amuzant, e chiar o performanță. Cred că romanul ei e un must, ca să nu uităm că există viață, fericire, fun și timp pentru noi chiar și după copii, doar că trebuie să învățăm cum se face. Asta face ea, ne învață. Merci, mami!”

Mihaela Baran, scriitoare


Ioana Duda

„Eu, una, nu îmi doresc copii. Nu mă dau în vânt după ei. Dar mi se par eroine femeile care îi fac și apoi, toată viața lor, luptă să crească Oameni. Iar pe lângă asta, nu uită de ele. Pentru că orice mamă e și femeie. Iar multe uită asta. Cristina nu e una dintre acestea. Cristina nu are unul, ci trei copii. E îndeajuns să citești câteva postări pe Facebook și îți dai seama că sunt centrul vieții ei. Dar, în același timp, Cristina își găsește timp pentru ea. Pentru ceea ce e important în viața ei: de exemplu, să scrie. E adevărat, nu există retețe după care îți poți crește copiii. Cred că cel mai important e instinctul matern, care nu te înșală niciodată. Dar e foarte important să vezi cum fac supermamele asta. Iar Cristina, cu trei la activ, e o supermamă. Așa că, dacă aveți sau vă doriți copii, vă recomand să citiți cartea ei. E un punct de plecare și un îndrumar practic plin de dragoste și umor. Pentru copii și femeia din tine.”

Ioana Duda, scriitoare

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Eu, o mama (im)perfecta? înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Cristina Lincu
Cristina Lincu
Biografie
Sunt consultant în comunicare și mamă la „puterea a treia”. De băieți, în exclusivitate, iar pasiunea mea pentru scris mă determină să cred că destinul îmi oscilează între „Capra cu trei iezi” și „Soacra cu trei nurori”. Sunt fascinată de cuvinte, de jocul și joaca lor și, mai ales, de puterea lor de a (re)crea realitatea. De a spune lucrurilor pe nume atât de clar, că doare. De a vindeca răni pe care nici nu știm că le avem. Sau de a ne face, chiar și pentru o clipă, fericiți.
Autorul cărților:
Amn3zia, Liberă!, Eu, o mama (im)perfecta?
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.86

7 recenzii

5 stele

6

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


B

Barbu Mihai

O carte slaba..

O carte slaba, nu merita timpul pierdut. Prezinta cateva momente din viata de mama a autoarei, uneori trase de par pentru a parea 'wow'. Orice parinte are experiente similare sau chiar mult mai originale cu proprii copii!

0

Răspunde

Comentarii(2)

Amalia Sin

*propriii

Amalia Sin

*propriii

I

Ioana Macarie

O bijuterie de carte! De recitit! :)

2

Răspunde

Comentarii(0)

A

AlinaG

A fost o lectură relaxanta, nici pe departe un manual de parenting. Nu pot sa zic ca pe alocuri nu o compatimeam, ca nu-mi tresarea inima când citeam ce năzbâtii mai făceau ghidușii din poveste. Cartea se citește pe repede înainte, probabil pentru ca asa a și fost scrisa- mama neavând decât 5 minute sa poata scrie ceva.

2

Răspunde

Comentarii(0)

C

Corinne Rakoczy

O carte savuroasa, plina de momente amuzante, de intamplari in care mamele se pot regasi cu usurinta. Perlele copiilor sunt spontane, iar talentul scriitoricesc al Cristinei imbraca autenticitatea zicerilor celor mici in povestioare memorabile.

3

Răspunde

Comentarii(0)

L

Letitia Trif

O carte vesela, departe de a fi un manual de educatie, cu intamplari autentice, date de 3 copii activi, pusi mereu pe sotii.

3

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihaela

Mi-a placut, desi m-am indoit la inceput. Stilul in care e scrisa m-a captivat imediat. Eu ii acord 5* pentru ceea ce se vrea a fi, ceva de genul "perlele comportamentale si verbale ale copiilor nostri". Si un indemn de a-i urma exemplul.

3

Răspunde

Comentarii(0)

D

Diana Gole

[...] volumul este deja la a doua editare, prima dată purtând titlul Mamă de 3, femeie de 10! Sau… invers? Și, cum bine spune Cristina, este un soi de „terapie a sufletului” scrisă cu umor și autoironie fină. Este o întoarcere în copilărie, una mai apropiată temporal de mulți dintre noi decât cea din Amintirile lui Creangă și, totodată este un suport psihic pentru toate mamele venit din partea unei „mame la puterea a treia”.

3

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

-79.8%
Liberă!

Liberă!

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-49%
Amn3zia

Amn3zia

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-77.2%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 8.9 Lei
-76.6%
-87.4%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 4.9 Lei
-61.4%
Oaia neagra din multime

Oaia neagra din multime

PRP: 49 Lei 18.9 Lei
-33.5%
Cu Autograf
-67.6%
BestSeller
-77.8%
-53.5%
BestSeller
-79.8%
-75.7%
Detectiv de Romania Vol. 1

Detectiv de Romania Vol. 1

PRP: 49 Lei 11.9 Lei
-75.7%
Detectiv de Romania Vol. 2

Detectiv de Romania Vol. 2

PRP: 49 Lei 11.9 Lei
-32.8%
Pablo, the alpaca. Scrisoarea

Pablo, the alpaca. Scrisoarea

PRP: 40 Lei 26.9 Lei
-59.4%
Povești cenzurate

Povești cenzurate

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
Cu Autograf
-67.6%
BestSeller
-67.6%
Scrisoare
Cu Autograf
-16.7%
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
-79.8%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-34.7%
Scrisoare
-31.3%
BestSeller
Cu Autograf
-40.8%
Am scris o carte despre noi

Am scris o carte despre noi

PRP: 59 Lei 34.9 Lei

Cumparate impreuna cu Eu, o mama (im)perfecta?

-79.8%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-79.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-79.8%
BestSeller
-49.2%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-51.1%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 26.9 Lei
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
-82.3%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 6.9 Lei
BestSeller
-59.4%
-75.7%
-67%
Trei cuvinte, cinci minciuni

Trei cuvinte, cinci minciuni

PRP: 30 Lei 9.9 Lei
Nou
BestSeller
-9.3%
-79.8%
BestSeller
-59.4%
Atlasul copilului isteț

Atlasul copilului isteț

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-51.5%
BestSeller
-70.5%
-53.7%
Eliza nu se da bătută

Eliza nu se da bătută

PRP: 30 Lei 13.9 Lei
Nou
-34.4%
BestSeller
-59.6%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 79.9 Lei
-66.9%
Timpul miracolelor

Timpul miracolelor

PRP: 45 Lei 14.9 Lei
PRP: 39 Lei

8.9 Lei