Jakab ELEK

Istoria Clujului II

PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Istoria Clujului II

Format
130x200
Număr pagini
220
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Jakab ELEK
Anul publicării
2018
ISBN
9786067973365

Rezumat Istoria Clujului II - Jakab ELEK

Profunzimea reconstituirii istorice a trecutului urbei noastre, din primele patru decenii ale secolului al XVIII-lea, demonstrează maturitatea unui istoric care a utilizat metodele tradiţionale ale vremii lui, dar a şi depăşit, uneori, orizontul metodologic al majorităţii colegilor lui de breaslă. Apreciem şi acribia editării critice de către cercetătorul consacrat Varga Attila, faptul că studiul introductiv ne oferă o panoramă cuprinzătoare asupra câtorva decenii din istoria Clujului, o comunitate urbană semnificativă dintr-o Transilvanie aflată la începuturile integrării sale în monarhia dunăreană a Habsburgilor. (Prof. Univ. Dr. Ioan Bolovan) În cadrul programelor propuse publicului de Asociația „Vechiul Cluj”, cu începere din anul 2014, intenția noastră a fost tocmai aceea de a aduce în atenția publicului întreaga istorie a acestui oraș, cu părțile sale bune și cu cele rele, cu perioadele de strălucire și cele de tranziție sau de declin. Inițiativa lui Varga Attila de a traduce în limba română Istoria Clujului de Jakab Elek răspunde din plin acestor intenții, oferindu-ne tuturor șansa de a cunoaște mai bine istoria acestui oraș și de a ne înțelege mai bine pe noi, locuitorii lui. Continuitatea prezentului demers, atât din punctul de vedere al istoricului Varga Attila, cât și din cel al Asociației „Vechiul Cluj”, ne face să privim cu încredere în viitor. (Tudor Sălăgean)
Detalii produs
Despre Jakab ELEK
Jakab ELEK
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jakab ELEK inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jakab ELEK se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jakab ELEK. Fiecare carte scrisa de Jakab ELEK este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jakab ELEK in categoria Jakab ELEK astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Istoria Clujului IV

Istoria Clujului IV

PRP: 30 Lei

28.5 Lei

Istoria Clujului V

Istoria Clujului V

PRP: 35 Lei

33.2 Lei

Istoria Clujului III

Istoria Clujului III

PRP: 30 Lei

28.5 Lei

PRP: 30 Lei

28.5 Lei